2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Cevabin icin çok tsk cnm. Tek düşüncem bebeği dr çıkarırken ki his.

Spinale cesaret edemem gibi geliyodu ama olanların yorumlarına baktıgımda olanların çoğu memnunlar korkulacak bir şey olmadığını söylemişler rahat geçmiş
Aynen bende öyle buldum cesareti. Çünkü geneli yaşadığım icin biliyorum. Satlerce kendime gelemedim. Oglumu ilk nasil emzirdigimi bile hatırlamıyorum

Canım benim yaaa çok teşekkür ederim şu an moralim öyle bozuk ki mesajını okuyunca cidden çok Mutlu oldum moral oldu bana.

Bende bekliyorum sabırsızlıkla ne zaman olacağını. Geçe kalanlar çoğunlukla kız bekleyenler galiba :) Arada başını oynatınca bir kaç ağrı hissediyorum onun dışında hiç bir belirtim yok. Her gün düzenli yürüyüşte yapıyorum. Pazartesi kontrolümüz var doktorum çatı muayenesi yapmadi rahat doğurursun dedi sadece.

Senin ilk dimi cnm. Benim ikinci ama aralarina 8 yıl var ve dogum şekilleri farkli. Inanki oglumda cok rahattim bunda heyecan dorukta korkuda
Evet canım ilk olacak inşallah biraz neyle karşılaşacağımı bilmediğimden dolayı böyleyim sanırım

Kizlar sizde de oluyor mu yatinca cocuk sanki ta mideme dayaniyor o kadar baski yapiyo ki dönerken ölüyorum. Yan yatarken bile boğuyor beni. Yüzüm sanki biri bogazimi sıkmıs da bogulmaktan basınç yapmış gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…