Bende bekliyorum sabırsızlıkla ne zaman olacağını. Geçe kalanlar çoğunlukla kız bekleyenler galiba :) Arada başını oynatınca bir kaç ağrı hissediyorum onun dışında hiç bir belirtim yok. Her gün düzenli yürüyüşte yapıyorum. Pazartesi kontrolümüz var doktorum çatı muayenesi yapmadi rahat doğurursun dedi sadece.
Kizlar sizde de oluyor mu yatinca cocuk sanki ta mideme dayaniyor o kadar baski yapiyo ki dönerken ölüyorum. Yan yatarken bile boğuyor beni. Yüzüm sanki biri bogazimi sıkmıs da bogulmaktan basınç yapmış gibi
Kizlar sizde de oluyor mu yatinca cocuk sanki ta mideme dayaniyor o kadar baski yapiyo ki dönerken ölüyorum. Yan yatarken bile boğuyor beni. Yüzüm sanki biri bogazimi sıkmıs da bogulmaktan basınç yapmış gibi
Yarin benimde kontrolum var bakalim bize de ne diyecek benim dr sezeryandan yana ama ins cocuk artik kendi gelmeye niyetlenmis falan der , seninle gunlerimiz ayni ilk baslardada kilolari da ayni gibiydi sanirim haftasina gore onde gidiyordu dimi senin de yanlis hatirlamiyorsam ?
37 haftalik canim özellikle bu gece ne olduysa sanki çıkıp firlayacak karnimdan her yerden vuruyor. Kaburgamin altina giriyor. Ama göbek deliğinin orasi ince ya orayi sipsivri yapiyo elliyorum hemen kaciyor