- 10 Mayıs 2017
- 3.024
- 4.306
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O yüzden sezeryan csnım emme konusunda ne dedi doktorun konuştun mu PekiEvet canım ben de bebeği riske atamadım Allah korusun normal doğumda nöbet geçirsem de bebeğe bişey olsa onun vebalini Nasıl öderim ben![]()
Haftamiz ayni ne güzel. Dön dön dön yatamadim yine37 haftalik canim özellikle bu gece ne olduysa sanki çıkıp firlayacak karnimdan her yerden vuruyor. Kaburgamin altina giriyor. Ama göbek deliğinin orasi ince ya orayi sipsivri yapiyo elliyorum hemen kaciyor![]()
Tövbe de
Haftamiz ayni ne güzel. Dön dön37 haftalik canim özellikle bu gece ne olduysa sanki çıkıp firlayacak karnimdan her yerden vuruyor. Kaburgamin altina giriyor. Ama göbek deliğinin orasi ince ya orayi sipsivri yapiyo elliyorum hemen kaciyor![]()
Sorun yok emzirebilirsin dediO yüzden sezeryan csnım emme konusunda ne dedi doktorun konuştun mu Peki
Anladım canım haklısın sezaryen olunca daha zor olur muhtemelen o zaman 3 saatte 1 muhakkak mama yedir. Uyursa uyandır emzirebildiğin kadarda emzir yinede. Sarılık olmaması için.Sezeryan doğum yaptim agrilarim oluyo o kadar uzun sure mucadele edemiyorum ne yazikkisarilik olmamasi için mama takviyesi onerdiler hastanemizden bi hafta o süre içinde ins bende kendimi toparlarim meme savasimiz o zaman tam baslar galiba
ilk defa duydum hastane uygulamaları farklı galibaEvet canım takılıyor
Yok canım rahimde kısalma yokmuş ona baktı.Bebegin başı tam dayanmamış suni sanci ise yaramaz dediRahim ağzı incelme var yok bişey demediler mı?
Suni sancı vermek istemedi mı once
Himm o zaman haklı işe yaramaz.bebegin sağlıklı dogsunda yönteme anneler katlanır.Yok canım rahimde kısalma yokmuş ona baktı.Bebegin başı tam dayanmamış suni sanci ise yaramaz dedi![]()
Kızlar hepinize selam doktorum pazartesi yani 40 + 5 de fitil ile doğumu başlatmayı teklif etti kabul etmedim o zaman yakın takip ile 42 ye kadar devam edelim dedi. Bir süre buraya girmeyip kafamı doğum olayından uzak tutmak istiyorum kendimi başka şeylerle meşgul etmeye çalışacağım sürekli aklımda doğum doğum vakit geçtikçe insan cidden stres oluyormuş hepinizi merak edeceğim doğum başlarsa size yazarım kendinize iyi bakin hayırlı güzel doğumlar kızlar![]()
Neden kabul etmedin canım
Yesacim kendi başlasın istiyorum doğum. Sonuçta suni ya da fitil ile doğum başlatılmaya çalışılması, doğumun başlayacağı anlamina gelmiyor bu sans isi. Ama kendi sancim ile gidersem daha olumlu olacağını düşünüyorum doktor sıkıntı yapmadı sadece teklif etti istemeyince yakın takip ile devam tevekkül edip Allaha bıraktım bakalım sonuçta vakti saati belli..
Çok teşekkür ederizG gogo7_
H hopeless1988
A Alaraa53
K Kimmik
D Demet94
F ferayegul
Aybkee
B boy_17hzrn
zizag
Kirmizibalik88
Turgutailesi
U UgurluKedi
MeIodi
senemece
zerya271210
arzummert
Hepinizi tebrik ediyorum allahım sağlikli sihhatli annalı babalı buyutsun kuçuk kuzularınızı masallah subhannallah sizlere
Bana teklif etse koşa koşa giderimYesacim kendi başlasın istiyorum doğum. Sonuçta suni ya da fitil ile doğum başlatılmaya çalışılması, doğumun başlayacağı anlamina gelmiyor bu sans isi. Ama kendi sancim ile gidersem daha olumlu olacağını düşünüyorum doktor sıkıntı yapmadı sadece teklif etti istemeyince yakın takip ile devam tevekkül edip Allaha bıraktım bakalım sonuçta vakti saati belli..