2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
günaydınnnn kızlar hayırlı sabahlar,
bugece uyudum hamdolsun, sikintilarim erken basladi sinir stres aksamdan atlattim...
üstune misafir derken yorgun uykusuz kalan bedenim deliksiz bir uykuyla uyandi sabaha ...

cok mj birikmis dogumlar olmus maşallah sübhanallah kavusmuslar bebislerine ...

yeni
dogum yapan anneleri tebrik ediyorum allah'ım analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla musmutlu büyütün inşallah miss kokulunuzu...

rabbim hayırlısı ile sağlığıyla biz bekleyenlerede kucagimiza almayı nasıp etsin aminn inşallah ...

Gunaydin kizlar gece kizim okdar hareketliydiki her hareketi canimi acitiyordu belime agri giriyodu baski oluyodu bu kiz nezaman gelcek bu agrilar artik illallah ettirdi :)

Evet canım ama artık önde değil cok enteresan son zamanlarda dengelendi ama en son 3200 işte bi 5 gün önce falan bakalım yarın nolcak senin nasıl suanda?
Simdi geldim hastaneden 3.5 olmus kg su nst de sancim falan cikmadi normal dogum dusundugum icin bekleyecegiz dedi rahim agzi falan kapaliymis suyum falan yeterliymis 41. Haftayi bulabilir dedi cati muaynesi falan yapmadi benden haberler bunlar cnm kgsu icin de normal dedi cok fazla ilerde degil artik dedi benimki de dengelendi son kontrollerde

Sezeryan doğum yaptim agrilarim oluyo o kadar uzun sure mucadele edemiyorum ne yazikki :KK43: sarilik olmamasi için mama takviyesi onerdiler hastanemizden bi hafta o süre içinde ins bende kendimi toparlarim meme savasimiz o zaman tam baslar galiba
Anladım canım haklısın sezaryen olunca daha zor olur muhtemelen o zaman 3 saatte 1 muhakkak mama yedir. Uyursa uyandır emzirebildiğin kadarda emzir yinede. Sarılık olmaması için.

X