2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Korkma canım tansiyon düşük çıktıysa ödemin yoksa ne diye protein çıksın ki ben yüksek tansiyonla bile normal doğum yaptım bir sorun olmadı

Benimki farklı canım, böbrek fonksiyonlarım bozuldu hamilelikte, o yüzden protein çıkıyor ama yüksek değil, kreatinin düşüyor. Geçen hafta bahsettiğim değer 274e çıktı, 300 olsa yatıracaktı ama Allahtan dün 172ye düşmüş, şimdi beklemedeyiz bakalım :) Son 13 gün, hiç açılma yok, nstde sancı yok, nişan yok, su yok, bebiş tam kanalda değil ama ben normal doğum istiyorum, bakalım nasıl olacak :)

Arkadaşlar doğumdan sonra kullanmayı dusunmedigim için korse bakmamıştım paylaşımları da çok okumamıştım. Korse alanlar marka yazabilir mı bana

İnşallah hayırlısi olur canım akışına bırak :)

Arkadaşlar doğumdan sonra kullanmayı dusunmedigim için korse bakmamıştım paylaşımları da çok okumamıştım. Korse alanlar marka yazabilir mı bana
Korseye inanmıyorum ya ameliyatlisin zaten şimdi takamazsin iyice iyileş spora basla hiç bir yağ sarkma kalmaz canım

canim ben doktorumun onerisiyle medikalleede satilan bu korseden aldim

Eklentiler

• Screenshot_2017-12-29-19-29-48.png
    209,3 KB · Görüntüleme: 39
38+5 te doğunca Bi sıkıntı yaşanmıyo kuvöz falan gerek kalmıyor di mi
Küvöz durumunun doğduğu haftayla pek ilgisi yok eğer 28-32-34 civarlarında doğmadıysa. Allah korusun ama doğum esnasındaki basit bir sebep bile küvöze neden olabilir ya da annenin gebelikte geçirdiği bir enfeksiyon yine sebep olabilir. İyi düşünelim iyi olsun inşallah.

İnşallah canım sağsalim alalım beneklerimizi kucağımıZa

bende istemiyorum cnm ama doktor tak dedi annemde basımda korse tak diye geziniyor şimdi
Bizimkilerde uzun bir şal bagla karnın kalmasın dediler ama yapmadim herkes bir şeyler söylüyor canım sezaryni bilemem doktor demisse yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…