2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Arkadaşlar doğumdan sonra kullanmayı dusunmedigim için korse bakmamıştım paylaşımları da çok okumamıştım. Korse alanlar marka yazabilir mı bana
canim ben doktorumun onerisiyle medikalleede satilan bu korseden aldim

Eklentiler

• Screenshot_2017-12-29-19-29-48.png
    209,3 KB · Görüntüleme: 44
38+5 te doğunca Bi sıkıntı yaşanmıyo kuvöz falan gerek kalmıyor di mi
Küvöz durumunun doğduğu haftayla pek ilgisi yok eğer 28-32-34 civarlarında doğmadıysa. Allah korusun ama doğum esnasındaki basit bir sebep bile küvöze neden olabilir ya da annenin gebelikte geçirdiği bir enfeksiyon yine sebep olabilir. İyi düşünelim iyi olsun inşallah.

İnşallah canım sağsalim alalım beneklerimizi kucağımıZa

bende istemiyorum cnm ama doktor tak dedi annemde basımda korse tak diye geziniyor şimdi
Bizimkilerde uzun bir şal bagla karnın kalmasın dediler ama yapmadim herkes bir şeyler söylüyor canım sezaryni bilemem doktor demisse yap

Kızlar selam bugün sezeryan olan arkadaşlar Allah kolaylık versin inşallah rahat geçmiştir inşallah doğumunuz. Biz 40 +0 olduk bugün doktor kontrolündeyiz 41 42 devam artık bakalım ne zaman gelecek zaman geçtikçe tedirgin oluyorum ya sancim gelmez ise diye

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…