2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
@Hayrosgiller -15.11.2017- :emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
2- @TurkuazM -02.12.2017-:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
3- @deryali08 -06.12.2017-:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
4- @yanne -07.12.2017-:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
5- @pamukprenses60 -08.12.2017:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
6- @dortyapraklipapatya -08.12.2017:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
7- @nev_ra -11.12.2017-:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
8- chiLL chiLL -13.12.2017-:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
9- @pamukkksekerrr -15.12.2017:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
10- @Serpilzorlu-16.12.2017:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
11- @Esseyel -18.12.2017:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
12- @Bebegimgelsin -19.12.2017:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
13- @2306 -20.12.2017:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
14- @bshk1993 -20.12.2017:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
15- @denizxx -20.12.2017:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
16-@asya ali -22.12.2017:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
17- @speedy-gonzales -24.12.2017:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
18- @minnak123456789minnak -24.12.2017:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
19- @llylzll -25.12.2017:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
20- @_WhitePearl_ -25.12.2017:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
21- @Zorbuisler -27.12.2017:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
22- @gogo7_ -28.12.2017:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
23- A Alaraa53 -29.12.2017:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
24- @Kimmik -30.12.2017:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
25- @ferayegul -31.12.2017:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
26- @Aybkee -31.12.2017:emir_bebek::anne::nazar:

maşallah ocak annelerine aralikta pıtır pıtır dogurdu ..
darisi biz ocak annelerin basina inşallah hepimizde sağlıkla alırız bebislerimizi kucagimiza..
liste cok guzel görünüyor inşallah bizlerde bu listeye gireceğiz hayırlısı ile saglikla gelsinler inşallah ..
Çok sağol csnım amin hayırlısı ile sizlerde kurtulun inşallah

benimde kalbimde sorun var surekli gittigim hastane burda dogum yapamazsin raporu verdi kardioloji yogun bakimi olan hastanelere yonlendirdi yuzde 90 birsey olmaz ama yuzde 10 riske atamayiz dedi ...
bende degigistirdim hastanemi benim zaten sezeryandi yine öyle olacak spinal olmuştum sorun yasamadim esin rahat olsun birde bebegini hemen gostermeleri çok guzel oluyor güç veriyor
ama en iyi karari doktorun verir sonucta kalbinde sorun varmis benim gibi

Ben kalbimde ağrı ile gittim delik var dediler sizde neydi sorun

Evet canım saat sayıyoruz bende 7.30 da hastanede olacam heyecan var mı

Canım aynen saat sayıyoruz seni ne zaman alacaklar canım kontrollerini yap bişi eksik değildir inşallah
Akşam eklerim listeye bizi:KK49:
Heyecan dorukta bu gece bile uyuyamadim.
Ben de hastanede 7 de olup 8:30 da ameliyata girecektim ama sezaryen saati saat 10 a alinmis. Aslinda daha erken olmasi daha cok isime geliyordu ama vardir bi hayir

Hayır sen desen kötü olmazsın de muhakkak
Yada bir kişiyi önceden bilgilendir sen sut sagacagın zaman ona söyle
O kişi odayı boşaltsın

Ben direk söylüyordum kimsede alınıp kırılmadı kırılamazda senin önceliğin bebek kimse sana 5 çayına gelmiyor o gün
Dogru dedin kuzum bide.ben ole herkesin icinde cikaramam kadinda olsa fark etmez. Bide sezeryan olacam ya sizin nasildi toparlanabildinizmi ay cok heyecanliyim ilk ya ne yapacagimi ne yasayacagimi hic bilmiyorum ona nasil bakicam ne yapicam ne guzel bi duygu sizin bebisler nasil

Canım ben sancı çektim ama doğum sancısı değil nst de hic çıkmadı zaten. başka birşeyler oldu bende nöbet geçirir gibiydim sedyeye bağlanarak götürüldüm o yüzden benim doğum öyküm kimseye kısas olmasın ve korkmayın :) Anesteziste yalvaririm vur artık iğneyi diyordum en son o yüzden genel anestezini bir zorluğunu görmedim çünkü doktoru gördüm akabinde gördüğüm şeyde bebeğimdi. :) Ama su geldikten sonra uzun süre sancı cekmemin faydası direkt sutum geldi şükür :)
Canimm gozun aydin cok sukur atlattin haa. Sezeryandan sonrami hemen sutun geldi canim ayy icime su serptin simdi

Kızlar bizde pazartesi ye gün alacağız ama acayip heyecanlıyım
Normalde spinal olacağım ama diyorum acaba korkar miyim yada çok mu heyecanlanirım ama minik meleği mi öyle görmek istiyorum ki anlatamam
Bide doğum yaklaştıkça kafamda deli sorular acaba doktorum kötü mü iyi mi bir sürü belirsizlik
Aslında bulunduğum şehirde ki en iyi doktorlardan biri hatta sezeryan konusunda daha iyi
Çünkü normal doğum gibi diğer gün rahatlıkla yaşamını sürdürebiliyormusşun ama korkular korkular

Kızlar bizde pazartesi ye gün alacağız ama acayip heyecanlıyım
Normalde spinal olacağım ama diyorum acaba korkar miyim yada çok mu heyecanlanirım ama minik meleği mi öyle görmek istiyorum ki anlatamam
Bide doğum yaklaştıkça kafamda deli sorular acaba doktorum kötü mü iyi mi bir sürü belirsizlik
Aslında bulunduğum şehirde ki en iyi doktorlardan biri hatta sezeryan konusunda daha iyi
Çünkü normal doğum gibi diğer gün rahatlıkla yaşamını sürdürebiliyormusşun ama korkular korkular
Gozun aydin canim benimde persembe olacak tosbikimin suyu azalmis ayni heyecan bendede var uyuyamiyorum bile kafamda deli sorular nasil olacak ne olacak bolbol dua edelim Rabbim yardimcimiz olsun

Dogru dedin kuzum bide.ben ole herkesin icinde cikaramam kadinda olsa fark etmez. Bide sezeryan olacam ya sizin nasildi toparlanabildinizmi ay cok heyecanliyim ilk ya ne yapacagimi ne yasayacagimi hic bilmiyorum ona nasil bakicam ne yapicam ne guzel bi duygu sizin bebisler nasil

İlk doğumumda 11 gun yataktaydım
Bu sefer farklı bir dr da sezaryen oldum
Kesik üstünden kesilmesine ragmen
2. Gün odada tek başıma duşumu bile aldım refakatçı sadece eşimdi mışıl mışıl uyudu tek başıma wc ye gidebiliyordum 2. Gün, çok iyiydim herkes ameliyatlı gbi değilsin diyordu benim hissettiğimde oydu
Dr a göre değişiyor yani

İlk zmnlar kimsenin yanında emziremesende zamanla emzirirsin :)

Bakarsın da annesisin sen
Hemşirelerde basta destek oluyor merak etme

İlk doğumumda 11 gun yataktaydım
Bu sefer farklı bir dr da sezaryen oldum
Kesik üstünden kesilmesine ragmen
2. Gün odada tek başıma duşumu bile aldım refakatçı sadece eşimdi mışıl mışıl uyudu tek başıma wc ye gidebiliyordum 2. Gün, çok iyiydim herkes ameliyatlı gbi değilsin diyordu benim hissettiğimde oydu
Dr a göre değişiyor yani

İlk zmnlar kimsenin yanında emziremesende zamanla emzirirsin :)

Bakarsın da annesisin sen
Hemşirelerde basta destek oluyor merak etme
Masallahhh canimm ne guzel olmus 2. Ha bu senin. Ay bende esim kalsin diyorum ama bu surekli sigaraya inip bizi yanliz birakir :) insallah bizde cabuk toplariz.ay sut gelsin o emsinde acarim artikin napim analik iste. Ayy bide yine bisi soracam kanaman oldumu cok

Masallahhh canimm ne guzel olmus 2. Ha bu senin. Ay bende esim kalsin diyorum ama bu surekli sigaraya inip bizi yanliz birakir :) insallah bizde cabuk toplariz.ay sut gelsin o emsinde acarim artikin napim analik iste. Ayy bide yine bisi soracam kanaman oldumu cok

Benimkide öyle yaptı saat bası sigaraya cıktı geldi :)

İlk doğumumda plasenta ayrılmıştı bu yuzdenmidir bilmiyorum ama ilk 20 gun asırı kanamam olmuştu sanki adetimin ilk gunu gbiydı yoğunluğu rengi kokusu
36. Gün de tamamen bitmişti

Bu sefer 3-4 gun kanAmam oldu sonrası kahverengi leke
Bugun 20 gun oldu neredeyse hiç bir akıntı bile yok sanırım bitiyor

Benimkide öyle yaptı saat bası sigaraya cıktı geldi :)

İlk doğumumda plasenta ayrılmıştı bu yuzdenmidir bilmiyorum ama ilk 20 gun asırı kanamam olmuştu sanki adetimin ilk gunu gbiydı yoğunluğu rengi kokusu
36. Gün de tamamen bitmişti

Bu sefer 3-4 gun kanAmam oldu sonrası kahverengi leke
Bugun 20 gun oldu neredeyse hiç bir akıntı bile yok sanırım bitiyor
Olsun yinede onlar kalsin yanimizda aile olmayi anlasinlar. Oh iyi olmus canim bende depend aldim 2 de buyuk camasir koydum baska ped koymadim 9 tane depend koydum bebegede 20 bez koydum 2 gun kalirsak yetermi

Kizlar aranizda gogus ucu kremini önceden kullanip dogumda gogus yarasi sorunu yasayan oldumu

Maşallah canım günler ne güzel geçti senin için sayılı gün :) sağlıkla gelsin inşallah ağrısız bol sütlü günleriniz olsun ❤️ bizede dua et çok bekletmesin bizleri
Amin inşallah canım dualarım hepinizle bol bol dua edecem tüm bebişlerimiz sağlıkla gelsin

Bi ertelenme daha yasamazsam insallah beeeenn :KK36:
Tamam canım hayırlısıyla senide eklerim akşam

Canım iki tane 1 ocak annemiz var. @boy_17hzrn ve @zizag :)
Sağolasın canım düzenliyorum hemen

Heyecan dorukta bu gece bile uyuyamadim.
Ben de hastanede 7 de olup 8:30 da ameliyata girecektim ama sezaryen saati saat 10 a alinmis. Aslinda daha erken olmasi daha cok isime geliyordu ama vardir bi hayir
Öyle canım hayırlısı ben ilk alınan olacam birde oğlum rahatsız aklım onda kalacak heyecan tavan bendede zaman du gibi geçti

MeIodi MeIodi dogurdunuzmuuu kizlar
Yarın sabah hayırlısıyla canım

Amin inşallah canım dualarım hepinizle bol bol dua edecem tüm bebişlerimiz sağlıkla gelsin

Tamam canım hayırlısıyla senide eklerim akşam

Sağolasın canım düzenliyorum hemen

Öyle canım hayırlısı ben ilk alınan olacam birde oğlum rahatsız aklım onda kalacak heyecan tavan bendede zaman du gibi geçti

Yarın sabah hayırlısıyla canım
Allahim yardimcin olsun bende yarin ogleden sonra belli olacak ama 4 u kesin gibi

Canım aynen saat sayıyoruz seni ne zaman alacaklar canım kontrollerini yap bişi eksik değildir inşallah
Biz de sabah 7 gibi hastanede olacağız, doktor başka acil bir ameliyat çıkmazsa 8-8.30 gibi alırız dedi:)) bakalım heyecan tavan :))

Saglikla buyutun evladinizi :nazar:

Ben de 3 ocak annesi olucam insallah canim.
Sabah 8:30 da ameliyathaneye giricem. Artik gunleri geride biraktik saat sayiyoruz

Arkadaşlar ben de 3 ocak annesi oluyorum inşallah. Sabah gidicez suni sanıyla doğumu başlatacaklar, olmazsa sezeryana dönecek.

Bir avazda kurtuluruz inşallah herkese hayırlı doğumlar diliyorum

Tamam canım ben haber veririm inşallah.

Canm benim şekerim yüksek olduğu için her akşam insülin iğnesi vurulmam gerekiyor.3 Ocakta tam 40. Haftaya girdiğim için daha fazla beklemenin gereği yok dedi.

Anladım canım hakkında hayırlısı olsun inşallah suniye olumlu cevap verir bebiş gelir hayır ile :)

Canım ben onlar için canımı sıkmayı bırakalı çok oldu
Sadece eşim üzüldüğü için ister istemez üzülüyorum
Benim tavrım net olduğu için zaten inat ediyor yaaa
Biz istemiyoruz dedikçe iyice yokuşa sürüyor
Gelmemesi gelmesinden daha hayırlı
En azindan burada eşimin canını sıkmaz
İnşallah ta gelmez
İnsanlar nasılda kendilerini böyle nimetten sayıyorlar
El olsa yardım edilir ama güya aileyiz yaa işte ondan dolayı senin kayınvalide de istememistir
Aynen canım elden gördüğümü aileden de kv de görmedim neyse herkes ne yaparsa kendine

Beni de ekleyin o halde 3 ocak annelerine:)yarın sabah 8 30 da çağırdı. Sezaryen olacağım heyecan tavan yapmış durumda sağ salim alırız inşallah hepimiz kucağımiza

X