2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar alakasız bir sorum olacak ama bebek odasında cibinlik kuran varsa aparatı nereden aldı söyleyebilir mi? Bnm aldıgım resmen elimde kaldı bi türlü olmuyor.

Kızlar benim kafama takılan bişey var dünden beri bebeğim 36+1 bir iki gündür hareketlerinin şiddeti değişti küçük küçük hareket ediyor. Doktora gitsem mı bundan dolayı emin olamıyorum.boyle farklılık yaşayan var mı

Merhaba kızlar, dün doktorum sıkı takip vermişti şimdi yine nst den çıktım sancı çıktı ama bende hiç agrı sızı yok , doktoru aradı ebe, muayne edin dedi alttan baktılar yine dün kastıgım için bakamamışlardı , cocuk yine kanala girmemiş ama rahim agzı yumuşamış açıklık yk dedi, nst de agrı cıktıgı ıcın akşam yemekten sonra yine çağırdılar off brn anlamadm ben iyiyim doğum olsa anlarım zaten su gelir agrı olr vs nie kontrole aldılar beni

Nst kaç çıkıyor canım

Testler tahliller heycanli bir bekleyis guzel bir grup olduk kizlar desteginiz cok iyi geldi.hepinize tekrar mutlu yillar diliyorum..........cok az kaldi hepimizin ...kimimiz aralik annesi oldu ne kadar erken dogum oldu bu grupta degil mi ? Benim de insallah 17 ocak sezeryan tarihim .........cok heycanliyim ilkinde bu kadar heycanli miydim bilemiyorum ama allah isteyen herkese nasip etsin insallah......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…