2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Uyuma canım sende zaten bundan sonra istersende uyuyamazsin nefesin cikmaz

Ben çatlamadan bitirdim hamileliği :))))) erken doğmasının bir artısı ds bu oldu sanırım yanlız kıZlar hani uykusuzluktan hep şikayet ediyorduk ya bol bol uyuyun derim sizlere iki gündür zombi gibi geziyorum
Aynen ya geçen hafta dogsaydi çatlak falan olmayacaktı neyse sağlıklı olsunda bu da catlatsin ne yapalım yarısi oglandan yarisi kızdan kardeş payı çatlaklarim var
Kolik mi bebeğin bende bol bol uyku depoluyorum

Csnım gece uyumuyor emmeyi bilmiyor o yüzden biraz zorlanıyorum

Günaydın Günaydın size senenin son gününden kocaman Günaydın kainatın en tatlı en güzel hamişleri anne adayları ve tabiki çiçeği burnunda annelerine Günaydın Günaydın size
Yeni yıl bize sağlık mutluluk huzur ve bebişlerimizle güzel zamanlar geçireceğimiz güzel anılar biriktireceğimiz şekilde olsun inşallah
Veee ŞAFAK 3
Güm güm güm güm

Perşembe 1 gece yattık düştü değerimiz çıktık evdeyiz tabi dr tekrarlayabilir dedi
sık sık emiyor hayta arada mana ile destekliyorum imş olmaz bir daha da

Onu sorucaktim bende doktorun mama destegi verdimi diye bende cantaya ufak bitane koymaya karar verdim
Cok gecmis olsun canım olmaz Allahin izniyle :)

Gözün aydın canım, Bebeğinin ve senin iyi olmanıza cok sevindim Maşallah..Bende Sinal ile sezeryan oldum dediğin gibi hiç sıkıntı olmadı rahat geçti. Dr. Söylemiştir ama hatırlatacayım doğumdan sonra sade şekersiz kahve içmeyi unutma. ben bir hafta düzenli içtim.Yoksa cok sıkıntı yaşayanlar olmuş uyardılar beni...
Bundan sonraki süreçte başarılar dilerim... Allah analı babalı büyütsün canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…