150 -160 arası sanırsam
O bebegin kalp atışı olabılirr mi acaba
Düzenli 80 90 ile doğum yapiliyormus da
Alttaki çizgi kaç çıkıyor
Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla büyüsünYilin son bebegine bizi de ekleyin. Sabah 07.20 de minik prensesimiz dunyaya geldi. Biraz agrilarim var sezaryen dogum oldu. Detaylari daha uygun zaman da anlatacagim. :)
Hediyenizi aldınız ne güzel. Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah :)Yilin son bebegine bizi de ekleyin. Sabah 07.20 de minik prensesimiz dunyaya geldi. Biraz agrilarim var sezaryen dogum oldu. Detaylari daha uygun zaman da anlatacagim. :)
Yilin son bebegine bizi de ekleyin. Sabah 07.20 de minik prensesimiz dunyaya geldi. Biraz agrilarim var sezaryen dogum oldu. Detaylari daha uygun zaman da anlatacagim. :)
Ölçümlere takılma boş ver yanlışlık vardır diğer hastalar da öyle diyorsaKızlar hastanedeki ultrasyon mu bozuk Dr mi tecrübesiz anlamadım ama pazartesi 2 hafta önde olan bugün 3 hafta geri çıktı Dr adet tarihinden emin misin dedi sinir oldum ya diğer hastalara da sordum onlarınki de yanlış çıkmış
Kızlar hastanedeki ultrasyon mu bozuk Dr mi tecrübesiz anlamadım ama pazartesi 2 hafta önde olan bugün 3 hafta geri çıktı Dr adet tarihinden emin misin dedi sinir oldum ya diğer hastalara da sordum onlarınki de yanlış çıkmış
Ölçümlere takılma boş ver yanlışlık vardır diğer hastalar da öyle diyorsa
Ne değişik bir Dr ya açılma var sancı var git evde çek sancini dedi 41 haftalık olmadan suni vermiyorum.dediDiğer hastalar da yanlismis boşver cnaim o zamnan
Ne saçma neden 41 haftalık? Benndoğurmamış olsaydım 40. Haftamda suni verecekti bana doktorum. Bebeğin daha fazla içerde kalmasına gerek yok demişti.Ne değişik bir Dr ya açılma var sancı var git evde çek sancini dedi 41 haftalık olmadan suni vermiyorum.dedi
Aynen bnm dr um da dogum olmazsa 40 hafta bitiminde suni sancı dedi. Canım hepsi farklı ciddenNe saçma neden 41 haftalık? Benndoğurmamış olsaydım 40. Haftamda suni verecekti bana doktorum. Bebeğin daha fazla içerde kalmasına gerek yok demişti.
[/QUOTE]Cok tesekkur ederim, Allah razi olsun. Doktor en son ultrasonda 2700 ila 3200 arasinda kilosu demisti.
Amin kizlar hepinize guzel dualariniz temennileriniz icin cok tesekkur ederim. Allah razi olsun.
Amin, cok tesekkur ederim. Evet 30 Aralik seher vaktinde dogum gerceklesti.
Amin insaallah, Allah razi olsun. Hastaneye 10 gibi geldik, nisanim gelmisti oncesinde, 3 cm aciklik ve 5 dk ariklarla gelen agrim ile yatis yaptilar. Yatis yaptiktan sonra tabi bu aralik ve agri surelerimde degisiklikler oldu. 7 dkya, 10 dkya kadar ciktigi, surelerinin 5-10 sn lere dustugu zamanlar da oldu. Hatta o zaman keske yatis yspmasaydik, evde mi olsaydim diye dusundum ama sonra yine aktiflesmeye ve acilmalarim duzenli sekilde artmaya basladi. Agrilari karsiladigim oda ile dogum yaptigim oda ayniydi. Son dogum makasina beni doktor alana kadar esim hep yanimdaydi. Pilates topu uzerinde zipladim surekli, agrilarim geldiginde esimin beni masajlariyla rahatlatmasi, yanimda surekli dualar okuyarak beni sakinlestirmesi... Allah razi olsun, su hayattaki en buyuk destekcim. Ne suni sanci, ne epidural, ne de kesi islemi yapildi. Kendi sancimla dogum yaptim. Kesi yapmadi doktor ama kendiliginden olusan yirtiklar icin dikis yapildi. Ben dogum sonunda her seyden cok memnun ve mutluydum. Ebem cok kibar, rahatlatici, tek kelimeyle harikuladeydi, Allah ondan bin kere razi olsun. Doktorum cok iyiydi, her turlu destegi ve tesvigi ile tecrubesini hissettirdi. Simdi kucagimizda Allah'imizin mucizesi, bizlere emaneti, Rabbim hayirla saglikla buyutmemiz icin bize guc kuvvet versin, yardimini eksik etmesin. Kucagina almayi bekleyen herkese hayirli saglikli sihhatli kolay dogumlar diliyorum. Dogum yapan herkese cok gecmis olsun, gozunuz aydin demek istiyorum ve kolayliklar diliyorum.
Evet dogduktan sonra.
İyi geceler kızlar. Size bir şey soracağım nişandan ya da sudan önce bebek hareketi çok oluyor mu? Bizimki başını çok oynatıyor bu ara acaba böyle yapa yapa mi nişan gelecek ?
Yilin son bebegine bizi de ekleyin. Sabah 07.20 de minik prensesimiz dunyaya geldi. Biraz agrilarim var sezaryen dogum oldu. Detaylari daha uygun zaman da anlatacagim. :)
Keşke soruma cevap bulabilseydim