Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrik ederim canım gözün aydın... Bende cok sık giremiyorum malum bebek oyalıyor.Perşembe 1 gece yattık düştü değerimiz çıktık evdeyiz tabi dr tekrarlayabilir dedi
sık sık emiyor hayta arada mana ile destekliyorum imş olmaz bir daha da
Spinal anestezide iğne yapılırken acı olmuyor mu sanki çok acırmış gibime geliyor. Bi de ne kadar sürüyorGözün aydın canım, Bebeğinin ve senin iyi olmanıza cok sevindim Maşallah..Bende Sinal ile sezeryan oldum dediğin gibi hiç sıkıntı olmadı rahat geçti. Dr. Söylemiştir ama hatırlatacayım doğumdan sonra sade şekersiz kahve içmeyi unutma. ben bir hafta düzenli içtim.Yoksa cok sıkıntı yaşayanlar olmuş uyardılar beni...
Bundan sonraki süreçte başarılar dilerim... Allah analı babalı büyütsün canım...
Canimsinn tamam bende surekli vereyim sagayim gelir insaAllah ya bide benim gelenim gidenimde cok olacak oda bos kalmayacak gibi emzirme seysinde cikarlar insaAllah yada cok kalabalik olunca hemsireler uyarir insaAllah biz desek kotu oluruzMama verilmesin diye söylersen vermezler ama seninde sütünün olması gerekir onu doyuracak kadar
Doğumdan hmn sonra iki gögsümüde ayrı ayrı 15 er dakika sagdım
İlk sagmamda tek bir damla bile gelmedi
2,5 saat arayla gelsede gelmesede sagmanız gerekiyor
2. Sagmam da tek gögsümden iki üç damla gelmişti
Her 2.5 saatte süt sagdım ve şuan dondurucu sütlerle doldu
Eğer sağmayı aksatmazsanız süt bol bol gelir ve ger sagma öncesi ve ardından bir bardak su içmelisin
Son olarak süt sagma makınasının önemide buyyük
Ben hastane tipi medela kiraladım cok güzel ev tipi mamoju adında (isim yanlış olabilir) bir makına denemiştim süt gelmiyordu nerdeyse ama medelayla çok fazla geliyor
Canım söyle anlatayım. ameliyat sedyesinde oturtuyorlar boynun öne doğru eğik. omurga kemikleri üzerinde dr. bir iki eliyle geliyor gidiyor sonrasında belinde sadece dr. elini hissediyorsun ben iğne vurulduğunu bile hissetmedim. sadece o sırada bacaklarımda refleks olarak bir hareket oldu. 5 saniye içinde tamam dedi. inanamadım sonrasında ayaklarımda uyuşma başladı. hiçbir iğne veye başka ağrı hisetmedim. gerçekten korkulacak bişey yok. İki kuzenimde böyle doğum yaptı onlar da hiç bişey hissetmemiş.Spinal anestezide iğne yapılırken acı olmuyor mu sanki çok acırmış gibime geliyor. Bi de ne kadar sürüyor
Çok iyi anlatmışsın canım çok açıklayıcı oldu teşekkür ederim. yine de korkuyorum ay ben bu çocuğu nası doğurcam:)Canım söyle anlatayım. ameliyat sedyesinde oturtuyorlar boynun öne doğru eğik. omurga kemikleri üzerinde dr. bir iki eliyle geliyor gidiyor sonrasında belinde sadece dr. elini hissediyorsun ben iğne vurulduğunu bile hissetmedim. sadece o sırada bacaklarımda refleks olarak bir hareket oldu. 5 saniye içinde tamam dedi. inanamadım sonrasında ayaklarımda uyuşma başladı. hiçbir iğne veye başka ağrı hisetmedim. gerçekten korkulacak bişey yok. İki kuzenimde böyle doğum yaptı onlar da hiç bişey hissetmemiş.
bende senin gibi düşüyordum ama anladığım kadarıyla bildiğimiz iğne değil vurduları çünkü hiç hissetmedim.
40. Haftam canim.hatta 41 e girecemİnşallah canım inşallah. Kaçıncı haftadasın sen
bende aynı kaygıları taşıyordum inan kabusum olmuştu artık.Vallahi zamanı gelince öyle güzel doğurtuyorlarki.. Şansıma herşey o kadar hızlı ilerlediki stres yapacak zamanım yoktu. Doğurdum o arada...Çok iyi anlatmışsın canım çok açıklayıcı oldu teşekkür ederim. yine de korkuyorum ay ben bu çocuğu nası doğurcam:)
Bebeğiniz kız mı erkek mi? Nazlı çıkmış annesi :)40. Haftam canim.hatta 41 e girecem
Maşallah az kalmış eli kulağında:)40. Haftam canim.hatta 41 e girecem
Ay ne güzel inşallah benim de öyle olur. İlk doğum olacağı için biraz da neyle karşılaşacağımı bilmiyor olmanın etkisi var galibabende aynı kaygıları taşıyordum inan kabusum olmuştu artık.Vallahi zamanı gelince öyle güzel doğurtuyorlarki.. Şansıma herşey o kadar hızlı ilerlediki stres yapacak zamanım yoktu. Doğurdum o arada...
hiç stres yapma oluruna bırak canım...
Al bendende okadar cnmÇok iyi anlatmışsın canım çok açıklayıcı oldu teşekkür ederim. yine de korkuyorum ay ben bu çocuğu nası doğurcam:)
Yalnız değilmişim desene :)Al bendende okadar cnm
Değilsin arkadaşım. O anı yaşamdan rahatlamiycazYalnız değilmişim desene :)
Evet yaaaa bi an önce olsa da bitse diyorumDeğilsin arkadaşım. O anı yaşamdan rahatlamiycaz