Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Perşembe 1 gece yattık düştü değerimiz çıktık evdeyiz tabi dr tekrarlayabilir dedi
sık sık emiyor hayta arada mana ile destekliyorum imş olmaz bir daha da
Cok tesekkur ederim, Allah razi olsun. Doktor en son ultrasonda 2700 ila 3200 arasinda kilosu demisti.
Amin kizlar hepinize guzel dualariniz temennileriniz icin cok tesekkur ederim. Allah razi olsun.
Amin, cok tesekkur ederim. Evet 30 Aralik seher vaktinde dogum gerceklesti.
Amin insaallah, Allah razi olsun. Hastaneye 10 gibi geldik, nisanim gelmisti oncesinde, 3 cm aciklik ve 5 dk ariklarla gelen agrim ile yatis yaptilar. Yatis yaptiktan sonra tabi bu aralik ve agri surelerimde degisiklikler oldu. 7 dkya, 10 dkya kadar ciktigi, surelerinin 5-10 sn lere dustugu zamanlar da oldu. Hatta o zaman keske yatis yspmasaydik, evde mi olsaydim diye dusundum ama sonra yine aktiflesmeye ve acilmalarim duzenli sekilde artmaya basladi. Agrilari karsiladigim oda ile dogum yaptigim oda ayniydi. Son dogum makasina beni doktor alana kadar esim hep yanimdaydi. Pilates topu uzerinde zipladim surekli, agrilarim geldiginde esimin beni masajlariyla rahatlatmasi, yanimda surekli dualar okuyarak beni sakinlestirmesi... Allah razi olsun, su hayattaki en buyuk destekcim. Ne suni sanci, ne epidural, ne de kesi islemi yapildi. Kendi sancimla dogum yaptim. Kesi yapmadi doktor ama kendiliginden olusan yirtiklar icin dikis yapildi. Ben dogum sonunda her seyden cok memnun ve mutluydum. Ebem cok kibar, rahatlatici, tek kelimeyle harikuladeydi, Allah ondan bin kere razi olsun. Doktorum cok iyiydi, her turlu destegi ve tesvigi ile tecrubesini hissettirdi. Simdi kucagimizda Allah'imizin mucizesi, bizlere emaneti, Rabbim hayirla saglikla buyutmemiz icin bize guc kuvvet versin, yardimini eksik etmesin. Kucagina almayi bekleyen herkese hayirli saglikli sihhatli kolay dogumlar diliyorum. Dogum yapan herkese cok gecmis olsun, gozunuz aydin demek istiyorum ve kolayliklar diliyorum.
Masallah memnuniyet dolu bir dogum olmus ne guzel :) insanlarin bakis acisida cok onemli tabi pozitif insan her ana guzrl bakabiliyo :) Allah anali babalı buyutsun insallah
Kızlar bu sabah uykumdan suyumun gelmesi ile uyandım uykumdan acil hastaneye geldik Doğum başlamıştı beni apar topar Doğuma aldılar spinal sezeryan oldum gaz sancısı dısında çok fazla bir sıkıntım Yok çok şükür bebek iyi 2700 gram dogdu 36+4 günlük olarak sezaryen olacsk arkadaşlar şakın korkmayın ben nasıl o kadar sakindim bilmiyorum ama Doğuma girerken hiç korkmadım spinalin iğnesi acıtmıyor sadece o çekme itme hareketlerini hissediyor sunuz ama acı Yok hala rüyada gibiyim kızlar bakıyorum ama inanamıyorum rabbim tez zaman da sizlere de sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin
Tebrik ederim canım gözün aydın... Bende cok sık giremiyorum malum bebek oyalıyor.Perşembe 1 gece yattık düştü değerimiz çıktık evdeyiz tabi dr tekrarlayabilir dedi
sık sık emiyor hayta arada mana ile destekliyorum imş olmaz bir daha da
Spinal anestezide iğne yapılırken acı olmuyor mu sanki çok acırmış gibime geliyor. Bi de ne kadar sürüyorGözün aydın canım, Bebeğinin ve senin iyi olmanıza cok sevindim Maşallah..Bende Sinal ile sezeryan oldum dediğin gibi hiç sıkıntı olmadı rahat geçti. Dr. Söylemiştir ama hatırlatacayım doğumdan sonra sade şekersiz kahve içmeyi unutma. ben bir hafta düzenli içtim.Yoksa cok sıkıntı yaşayanlar olmuş uyardılar beni...
Bundan sonraki süreçte başarılar dilerim... Allah analı babalı büyütsün canım...
Canimsinn tamam bende surekli vereyim sagayim gelir insaAllah ya bide benim gelenim gidenimde cok olacak oda bos kalmayacak gibi emzirme seysinde cikarlar insaAllah yada cok kalabalik olunca hemsireler uyarir insaAllah biz desek kotu oluruzMama verilmesin diye söylersen vermezler ama seninde sütünün olması gerekir onu doyuracak kadar
Doğumdan hmn sonra iki gögsümüde ayrı ayrı 15 er dakika sagdım
İlk sagmamda tek bir damla bile gelmedi
2,5 saat arayla gelsede gelmesede sagmanız gerekiyor
2. Sagmam da tek gögsümden iki üç damla gelmişti
Her 2.5 saatte süt sagdım ve şuan dondurucu sütlerle doldu
Eğer sağmayı aksatmazsanız süt bol bol gelir ve ger sagma öncesi ve ardından bir bardak su içmelisin
Son olarak süt sagma makınasının önemide buyyük
Ben hastane tipi medela kiraladım cok güzel ev tipi mamoju adında (isim yanlış olabilir) bir makına denemiştim süt gelmiyordu nerdeyse ama medelayla çok fazla geliyor
Canım söyle anlatayım. ameliyat sedyesinde oturtuyorlar boynun öne doğru eğik. omurga kemikleri üzerinde dr. bir iki eliyle geliyor gidiyor sonrasında belinde sadece dr. elini hissediyorsun ben iğne vurulduğunu bile hissetmedim. sadece o sırada bacaklarımda refleks olarak bir hareket oldu. 5 saniye içinde tamam dedi. inanamadım sonrasında ayaklarımda uyuşma başladı. hiçbir iğne veye başka ağrı hisetmedim. gerçekten korkulacak bişey yok. İki kuzenimde böyle doğum yaptı onlar da hiç bişey hissetmemiş.Spinal anestezide iğne yapılırken acı olmuyor mu sanki çok acırmış gibime geliyor. Bi de ne kadar sürüyor
Çok iyi anlatmışsın canım çok açıklayıcı oldu teşekkür ederim. yine de korkuyorum ay ben bu çocuğu nası doğurcam:)Canım söyle anlatayım. ameliyat sedyesinde oturtuyorlar boynun öne doğru eğik. omurga kemikleri üzerinde dr. bir iki eliyle geliyor gidiyor sonrasında belinde sadece dr. elini hissediyorsun ben iğne vurulduğunu bile hissetmedim. sadece o sırada bacaklarımda refleks olarak bir hareket oldu. 5 saniye içinde tamam dedi. inanamadım sonrasında ayaklarımda uyuşma başladı. hiçbir iğne veye başka ağrı hisetmedim. gerçekten korkulacak bişey yok. İki kuzenimde böyle doğum yaptı onlar da hiç bişey hissetmemiş.
bende senin gibi düşüyordum ama anladığım kadarıyla bildiğimiz iğne değil vurduları çünkü hiç hissetmedim.
40. Haftam canim.hatta 41 e girecemİnşallah canım inşallah. Kaçıncı haftadasın sen
bende aynı kaygıları taşıyordum inan kabusum olmuştu artık.Vallahi zamanı gelince öyle güzel doğurtuyorlarki.. Şansıma herşey o kadar hızlı ilerlediki stres yapacak zamanım yoktu. Doğurdum o arada...Çok iyi anlatmışsın canım çok açıklayıcı oldu teşekkür ederim. yine de korkuyorum ay ben bu çocuğu nası doğurcam:)
Bebeğiniz kız mı erkek mi? Nazlı çıkmış annesi :)40. Haftam canim.hatta 41 e girecem
Maşallah az kalmış eli kulağında:)40. Haftam canim.hatta 41 e girecem
Ay ne güzel inşallah benim de öyle olur. İlk doğum olacağı için biraz da neyle karşılaşacağımı bilmiyor olmanın etkisi var galibabende aynı kaygıları taşıyordum inan kabusum olmuştu artık.Vallahi zamanı gelince öyle güzel doğurtuyorlarki.. Şansıma herşey o kadar hızlı ilerlediki stres yapacak zamanım yoktu. Doğurdum o arada...
hiç stres yapma oluruna bırak canım...