Evet farklılar. Ama bence mantıklı olan doğumun gerçekleşmesi. Zaten gelişme ise gelişiyor 40 haftaya kadar. Bebeği neden tehlikeye atarlarki.Aynen bnm dr um da dogum olmazsa 40 hafta bitiminde suni sancı dedi. Canım hepsi farklı cidden
Onu sorucaktim bende doktorun mama destegi verdimi diye bende cantaya ufak bitane koymaya karar verdim
Cok gecmis olsun canım olmaz Allahin izniyle :)
Tebrik ederim canım gözün aydın... Bende cok sık giremiyorum malum bebek oyalıyor.
Çok geçmiş olsun neyseki herşey yolunda sanırım Maşallah.. Allah analı babalı büyütsün canım...
Canim tatli bisiyler ye sola uzan.kendini yorduysan normaldir.bide son haftalarda yerleri darlasiyo ondan da oluyor.bu son haftalarda her gun hareketlerini kontrol et.say hareketlerini.10 15 defa etmesi lazim.allah yardimcimiz olsun hepimizin.Kızlar iyi yıllar bişiy soracaktım size şuan38+3teyim ama sanki bu gün hareketlerinde yavaşlama oldu anlamadım son zamanlarda oluyormu boyle tecrübeli arkadaslar yardım edebilir mi?
Senin kacinci haftan canimMaşallah az kalmış eli kulağında:)
Erkek canim.valla ayak ayak ustune atmiş keyfi yerinde galiba:)).sali gunu belli olcak bakalim hayirlisi hepimiz icinBebeğiniz kız mı erkek mi? Nazlı çıkmış annesi :)
Sancıların var canım ne oldu yatış verdiler miKızlar bu öğlen girdiğim nst, bunu gören ebeler :) doktor u aradı muayene oldun dedi dünün üstüne ikinci çatı muayenesine aldılar beni, doktor akşama yine çağırdı beni ve tekrar hastanedeyiz nst ye bağlandm hayırlısı bakalm bende hiç sancı yok ama çatı muayenesinin ağrısı var sadece
Bebeğin keyfine bağlı annesi benimde iki gündür çok hareketli maşallahKızlar iyi yıllar bişiy soracaktım size şuan38+3teyim ama sanki bu gün hareketlerinde yavaşlama oldu anlamadım son zamanlarda oluyormu boyle tecrübeli arkadaslar yardım edebilir mi?
Aynen yordum heralde bu gğn biraz namaz kılıyım kaza filan dedim birazda ufak tefek bişiyler yaptım ondan oldu heralde. 10_15kere atmıstır da oncekine gore az oyuzden telaslandım. Saglıkla dunyaya gelene kadar bebişler boyle evham yapıyoz sürekliCanim tatli bisiyler ye sola uzan.kendini yorduysan normaldir.bide son haftalarda yerleri darlasiyo ondan da oluyor.bu son haftalarda her gun hareketlerini kontrol et.say hareketlerini.10 15 defa etmesi lazim.allah yardimcimiz olsun hepimizin.
Dr bana bebelac gold verdi
Az veriyorum diye aldım ben günde 1-2 kez
Sık versem sma yada hipp alırdım herhalde
Hastanede aslında almana gerek yok baktın emmiyor bir sıkıntı oldu ebeler sana hazırlayıp getiriyor.
Çok şükür canın bir sıkıntı yok şuanda perşeme ikimizde kontrole gideceğiz inşallah o zaman da her şey iti olur
Bu şartlar içinde szryn mantikli gibi. Hakkımızda hayırlısıDaha sezaryen olacağı kesin değil ama epilepsi hastası olduğum için Bi de Bebek iyi olduğu için Bi de çatı da dar çıkarsa doktor sezaryen diyecek
Öyle olacak sanırım hayırlısı olsun inşallah canımBu şartlar içinde szryn mantikli gibi. Hakkımızda hayırlısı
gözün aydın allah'ım analı babalı büyütsün inşallah sanada geçmiş olsun canım benim sağlıkla mutlulukla büyütün inşallahYilin son bebegine bizi de ekleyin. Sabah 07.20 de minik prensesimiz dunyaya geldi. Biraz agrilarim var sezaryen dogum oldu. Detaylari daha uygun zaman da anlatacagim. :)
Sanmıyorum benimki kanalda basını da dedğim gibi cok oynatıyor ama nisan falan gelmedi ama günüm senden fazla dahaKeşke soruma cevap bulabilseydim