- 24 Mart 2017
- 197
- 192
- 23
Yesacim bana da gönderirmisin lutfenşeffaf da oluyormus
Yeter ki jel givi yumurta akı kıvamında olsun
Özelden bi resim atayım arkadaşın nışani.
Midem bulanmaz dersen canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yesacim bana da gönderirmisin lutfenşeffaf da oluyormus
Yeter ki jel givi yumurta akı kıvamında olsun
Özelden bi resim atayım arkadaşın nışani.
Midem bulanmaz dersen canim
Bu arada nisan geldikten sonra sancilarim agrilarim kesildi.
Ay maşallah canım ne güzel yaaa hayırlı olsun. Sen nasılsın bebeğin NasılKızlar Doğum yaptım size odadan yazıyorum herşey yolunda çok şükür
Cnm hayırlı uğurlu olsun. Darısida bize ins. Bende spinal sezaryan olucam korkumda var kısada olsa biraz bahsedermisin. Biraz rahatlasam yapabilirsinYok canım acil sezeryan oldum spinal
3.aydan itibaren kola geçtik canım biz eşim vuruyor. Bacağı dene dediler cesaret edemedim. Ama doğum sonrası göbek kendini salacağı için acı hissetmeyiz bence :) 6ay konusunda bir yanlışlık olduğunu düşünüyorum güZel haberlerle gel canım ptesiEvet ben yanlış anladım diye düşünüyorum p.tesi kontrole gidicem tekrar sorucam zira 6 ay o iğneleri göbekten vurulmak tekrar istemiyorum![]()
Canım bu zamana kadar hayallerle ümitlerle geldik bundan sonrası da güzel olacak Allah bize bebek hayali kurmayı nasip etti sağlıkla kucağımıza almayı da edecek inşallahCok teşekkür ederim destegin icin. Suyun yenilenmesi cogalmasi imkansiz diyor doktorum.
Canım bebişin mutlu yuvanıza daha da neşe getirsin dilerim hic birşey kalmamış cidden şimdi zaman geçmez de sana :)A Alaraa53 canim gozunaydin masallah sana da bebisine de uzun saglikli omurleriniz olsun insallah
L Lilyumm_ canim tarih te belli olunca nasil farkli bir heyecan oluyor degil mi. Simdi dinlen kafani bosalt hic dusunme bile epidural mi olacak genel mi olacak diye. Zamani gelince dr unun en dogru karari vereceginden eminim canimmm
Ben de daha yeni geldim dr dan kizlar. 4 ocak saat 8:30 da sezaryene giricem. Hic cati muayenesi bilebolmadim. Nst de duzenli araliklarla 60 lari bulan sancilarim oldu. Dr olur da carsambaya kadar kendi gelmeyi secerse hic panik yapma haberleselim dedi.
Cok heyecanliyim kizlar bugunu saymazsak 4 gun kaldi. Ultrasonda bile oyle belli ki babasina cok benziyor :)) huyu da benzesin insallah canim kocama.
Allahim hepimizin kucagina saglikla almayi nasip etsin insallah kizlar. Sukurler olsun bugunlere geldigimiz icin hersey su gibi aksin bebeklerimizle ailemizle sevdikkerimizle uzun agiyetli omurlerimiz olsun insallah
Canım bebeğinin kilosu normal gibi :) olumlu düşün olumlu olsun :) çatında müsaittir belki hic stres yapma :)Arkadaşlar Bugün kontrolüm vardı nst falan normal ama Bebek çok iri 3,5 kilo olmuş haftaya çatı muayenesi olacak çatı müsait değilse cumartesi günü sezaryen ile bebeği alacaklar. Hiç beklemiyordum hiç hazır değildim. Daha önce sezaryen olan arkadaşlar tavsiye eder misiniz kötü bişey mi bu sezaryen çok korkuyorum![]()
Çok stres yaptım yaaaa haftaya daha da kilo alacakCanım bebeğinin kilosu normal gibi :) olumlu düşün olumlu olsun :) çatında müsaittir belki hic stres yapma :)
Hani yılbaşında 3-2-1 diye sayarlar ya seninki o hesap artık canım :) sağlıkla gelsin yavrucakA Alaraa53 canim gozunaydin masallah sana da bebisine de uzun saglikli omurleriniz olsun insallah
L Lilyumm_ canim tarih te belli olunca nasil farkli bir heyecan oluyor degil mi. Simdi dinlen kafani bosalt hic dusunme bile epidural mi olacak genel mi olacak diye. Zamani gelince dr unun en dogru karari vereceginden eminim canimmm
Ben de daha yeni geldim dr dan kizlar. 4 ocak saat 8:30 da sezaryene giricem. Hic cati muayenesi bilebolmadim. Nst de duzenli araliklarla 60 lari bulan sancilarim oldu. Dr olur da carsambaya kadar kendi gelmeyi secerse hic panik yapma haberleselim dedi.
Cok heyecanliyim kizlar bugunu saymazsak 4 gun kaldi. Ultrasonda bile oyle belli ki babasina cok benziyor :)) huyu da benzesin insallah canim kocama.
Allahim hepimizin kucagina saglikla almayi nasip etsin insallah kizlar. Sukurler olsun bugunlere geldigimiz icin hersey su gibi aksin bebeklerimizle ailemizle sevdikkerimizle uzun agiyetli omurlerimiz olsun insallah
Benim epilepsi hastası arkadaşıma doktor direkt sezeryan önerdi,bence doktoruna güvenÇok stres yaptım yaaaa haftaya daha da kilo alacakBi de epilepsi hastasıyım ondan da korkuyorum
Tatlim 1 er gun arayla olacak insallah dogumumuzKızlar kontrolüm vardı bugün. Bebek haftasıyla uyumlu çok şükür. Pıhtılaşma sorunumun olması, 5.aya kadar sebepsiz kanamalarımın olması ve daha önce erken de olsa yaşadığım bebek kayıpları ve son haftalarda gerçekleşebilecek ani bebek kaybı sebebiyle sezaryen doğuma karar verdik. Şekli henüz belli değil. Yine pıhtı ihtimalinden dolayı genel olma ihtimali var, epidural olursa en azından görebilmiş olacağım için çok sevineceğim. Ama buna anestezi karar verecek, kanın uzama değerine bakarak dedi doktorum. Onun dışında Doğumdan bir gece önce iğneyi bırakıp doğum sonrası hemen başlayarak bir süre daha kullanacağım emboli riskinden dolayı. Hakkımızda hayırlısı buymuş. Tam tarih belli değil ama 18/01/18 olabilir yine kesin tarih son hafta anestezi ile görüştükten sonra belli olacak. 3.seviyede plesenta yaşlanması var ama normal dedi. Suyu iyi. Bebek aktif. Şükürler olsun yeni yılı getirdik dedi doktorum ve beni öyle içten sarılarak uğurladı ki bugün gözlerim doldu.
Sağlıkla alalım kucağımıza ben iyice duygusal biri oldum.
Amin canım Allah razı olsun. Bebeğinin iriliğinin yanısıra beni korkutan asıl şey epilepsi hastası olmam. Doğum anında Bi nöbet geçirirsem Allah korusun bebeğe zarar verebilirimBenim epilepsi hastası arkadaşıma doktor direkt sezeryan önerdi,bence doktoruna güven
Hayırlısı neyse o olsun diye dua et, ben de öyle diliyorum.
Kolaylıkla sağlıkla gelsin inşallah![]()
onu bilmiyorum cnm ama akıl fikir oranı yüksek çıkmıştı ebced hesabına göre baktırmışlar..Bu arada Kur an da geçiyor mu bilgin var mı?
Evet canımm benim de aklıma geldi bugün :) doktora öteki haftaya taşıyalım mı diye sordum son 10 gün riskine girmeyelim dedi. Güzel bir doğumumuz olsun sevinçle yazalım burayaTatlim 1 er gun arayla olacak insallah dogumumuz