2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Ben hic birakmadim ilk haftalardan sonlara kadar, gittigim yerin hijyenine guvendigim icin, problemde yasamadim.

Kız anneleri isimler netleşti mi biz halen isim bulamadik eşim Alya olsun diyor ama sırf kv ismi diye bana güzel gelmiyor ne olacak bizim kız isimsiz kalacak galiba
Ben de çok kararsız kaldım Berra yi beğenmiştik. Ama bulamadim gönlüme göre bir isim en kötü karar kararsızlıktan iyidir diyip Berra da karar kildim:)

Kızlar dunden beri bebek sanki asagı baskı yapıyor ayağa kalkınca kasıklarımda biraz agrı oluyo sanırım bı de altıma kacırıyorum damla seklinde de olsa
Csnım bunun icin bir doktora gözüksen çık nadir de olsa bazı insanların suyu aynı tarif ettiğin şekilde çok az az gelirmiş bana da doktorum söylemişti

Kızlar dunden beri bebek sanki asagı baskı yapıyor ayağa kalkınca kasıklarımda biraz agrı oluyo sanırım bı de altıma kacırıyorum damla seklinde de olsa

Uzun zamandır bu haldeyim gün içerisinde giren sancılarım kasılmalarım hep var ama bir türlü düzenli hale gelipte artık geliyor diyemedim malesef

Bana doktorumun soyledigi bu iste psikolojin normal dogumu kaldirmaz dogum kolay bir olay degil seni genel anesteziyle sezeryan yapalım diye ama iste gonlum bi normalden yana yinede gonul istioda sartlar uymuyo :)

Bana doktorumun soyledigi bu iste psikolojin normal dogumu kaldirmaz dogum kolay bir olay degil seni genel anesteziyle sezeryan yapalım diye ama iste gonlum bi normalden yana yinede gonul istioda sartlar uymuyo :)

Canım içinden hangisi geçiyor gerçekten? Yani kendinle baş başayken sen hangisini istiyorsun? Bence önemli olan bu.

Canim benim bildgim en iyi mama sma

Canım içinden hangisi geçiyor gerçekten? Yani kendinle baş başayken sen hangisini istiyorsun? Bence önemli olan bu.

Normal dogum anini o mucizeyi yasamayi gercekten cok istiyorum ama korkuyorum sezeryan kolayima geliyo yarin gidicem doktora bakalim ne dicek ak koyun kara koyun belli olur heralde

Bıktım bende bu ay sancılarından yalanci doğum sancısından. Halbuki sezaryan olucam safakL 14 inş. Öfff adet oluyorum gibi agri sanki

Bebek mesaneye baskı yaptığı için idrar kaçırıyor olabilirsin, bazı hamilelerde oluyor bu. Ayağa kalkınca kasık sancısına ek olarak tuvalete kendini zor atıyosan (ki ben son zamanlarda bu sorunu yaşıyorum) idrar tahlili yakın zamanda yapıldı mı enfeksiyon olabilir çünkü.

Evet yapıldı canım iki hafta once dediğin gibi sık idrar oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…