- 4 Ağustos 2015
- 91
- 106
- 40
Ben hic birakmadim ilk haftalardan sonlara kadar, gittigim yerin hijyenine guvendigim icin, problemde yasamadim.Arkadaşlar özel bir soru olucak ama doğum yaklaşıyor ve ağda konusunda çok sıkıntı çekiyorum kuaföre gidip 35 36 hafta gibi ağda yapsam sıkıntı olurmuki giden varmı hamilelikten önce sürekli giderdim hamile kalınca bıraktım şimdi gideyim diyorum
Ben de çok kararsız kaldım Berra yi beğenmiştik. Ama bulamadim gönlüme göre bir isim en kötü karar kararsızlıktan iyidir diyip Berra da karar kildim:)Kız anneleri isimler netleşti mi biz halen isim bulamadik eşim Alya olsun diyor ama sırf kv ismi diye bana güzel gelmiyor ne olacak bizim kız isimsiz kalacak galiba
Amin canım hepimizin inşallahGöksu çok güzel isim canım, ismi gibi yaşamı da güzel olsun :)
Csnım bunun icin bir doktora gözüksen çık nadir de olsa bazı insanların suyu aynı tarif ettiğin şekilde çok az az gelirmiş bana da doktorum söylemiştiKızlar dunden beri bebek sanki asagı baskı yapıyor ayağa kalkınca kasıklarımda biraz agrı oluyo sanırım bı de altıma kacırıyorum damla seklinde de olsa
Kızlar dunden beri bebek sanki asagı baskı yapıyor ayağa kalkınca kasıklarımda biraz agrı oluyo sanırım bı de altıma kacırıyorum damla seklinde de olsa
Bir sürü faktör var doğumda malum. Bebek sağlığı, kilosu, anne sağlığı, anne psikolojisi vs. O yüzden şu doğrudur şu yanlıştır yorumunu yapamıyorum ben. Sırf anne psikolojisi bile -eğer normal doğumu kaldıramayacaksa- yeterli sebep bence.
Güzel bir yola girmişsiniz inşallah dilediğin gibi geçer doğumun burada güzel hikayeni bizimle de paylaşırsın :)
Bana doktorumun soyledigi bu iste psikolojin normal dogumu kaldirmaz dogum kolay bir olay degil seni genel anesteziyle sezeryan yapalım diye ama iste gonlum bi normalden yana yinede gonul istioda sartlar uymuyo :)
Kızlar daha önce de söylemiştim ilaç içtiğim icin bebeğimi emziremicem diye ama hep aklımda acaba vardı bugun çocuk doktoruda son noktayı koydu içtiğim ilaç allah korusun bebekte zeka geriliği yapabiliyor Muş o yüzden emziremicem mama olarak hiç araştırmadım sizce en iyisi hangisi
Dikkatli olun az az suyunuz azalıyor olabilir bı doktora gorununn benceKızlar dunden beri bebek sanki asagı baskı yapıyor ayağa kalkınca kasıklarımda biraz agrı oluyo sanırım bı de altıma kacırıyorum damla seklinde de olsa
Canım içinden hangisi geçiyor gerçekten? Yani kendinle baş başayken sen hangisini istiyorsun? Bence önemli olan bu.
Kızlar dunden beri bebek sanki asagı baskı yapıyor ayağa kalkınca kasıklarımda biraz agrı oluyo sanırım bı de altıma kacırıyorum damla seklinde de olsa
Saol canım bende öyle yapicam nasıl uygunsa öyle olsun bebeğim için ben sezeryan de raziyim normale deHaber veririm tabii canım. Benim 5.aya kadar sebepsiz kanamalarım da olduğu için dr ne derse o benim için.
Yok canım idrar emınım cunkuCsnım bunun icin bir doktora gözüksen çık nadir de olsa bazı insanların suyu aynı tarif ettiğin şekilde çok az az gelirmiş bana da doktorum söylemişti
Pek bisey kalmamış seninkine yakında gelirUzun zamandır bu haldeyim gün içerisinde giren sancılarım kasılmalarım hep var ama bir türlü düzenli hale gelipte artık geliyor diyemedim malesef
Su dgl canım idrar emınım ztn salı gunu gdcm doktoraDikkatli olun az az suyunuz azalıyor olabilir bı doktora gorununn bence
Evet yapıldı canım iki hafta once dediğin gibi sık idrar oluyoBebek mesaneye baskı yaptığı için idrar kaçırıyor olabilirsin, bazı hamilelerde oluyor bu. Ayağa kalkınca kasık sancısına ek olarak tuvalete kendini zor atıyosan (ki ben son zamanlarda bu sorunu yaşıyorum) idrar tahlili yakın zamanda yapıldı mı enfeksiyon olabilir çünkü.