• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    109
Ben de mesajı alıntılayayım başka şey söylemek isteyen olur belki.

Bi de sorum: Emzirme Atleti

Kullanışlı mı? Hangi neden almalıyım?
Emzirme Atleti mi Emzirme Sütyeni mı?

Marka önerisi olan var mı?
ben 1 emzirme sutyeni ,biri siyah biri beyaz iki emzirme atleti aldım canım. dagi marka aldım

Ben de mesajı alıntılayayım başka şey söylemek isteyen olur belki.

Bi de sorum: Emzirme Atleti

Kullanışlı mı? Hangi neden almalıyım?
Emzirme Atleti mi Emzirme Sütyeni mı?

Marka önerisi olan var mı?
Kapsız aldım onlar daha rahat oluyor dediler 3 tane emzirme atleti 3 tane de emzirme sütyeni aldım yeter bence . 2 tanesini jiberden 1 tanesini de e bebekten almıştım 100 beden aldım ben kilom 110

Kızlar dün de yazdım ama hiç kasılma yaşayan vs yok mu hepimiz aynı haftalardayız nerdeyse sadece benimki mi sürekli kasılıp karnımı taş gibi yapıyor 🥴 doktoru da aradım ulaşamadım korkuyorum
Benim karnım hep taş gibi sanki hiç yer kalmamış da yırtılacak gibi. Ben birkaç hafta önce bu yüzden doktora gittim tam o kasılma gibi şeyi hisederken nstde bebek hareketi göründü sancı olmadı. Ben de çok ayırt edemiyorum. Yine hissediyorum ama alıştım gibi bazen belime vuruyor rengl sancısı gibi ama sonra gaz sancısı çıkıyor hepsi birbirine çok benziyor🥴

Benim karnım hep taş gibi sanki hiç yer kalmamış da yırtılacak gibi. Ben birkaç hafta önce bu yüzden doktora gittim tam o kasılma gibi şeyi hisederken nstde bebek hareketi göründü sancı olmadı. Ben de çok ayırt edemiyorum. Yine hissediyorum ama alıştım gibi bazen belime vuruyor rengl sancısı gibi ama sonra gaz sancısı çıkıyor hepsi birbirine çok benziyor🥴
Benimki özellikle kasığıma çok yaslaanıyor aşırı baskı yapıyo yan yattığımda duramıyorum

Ben bilerek yazmak istemedim korkutmamak icin 10 gun once falan yazmistim buraya erken dogum riskim oldugunu ogrendim diye. Ama hala kasilman gecmemis yazayim, karnım tas gibi oluyordu ve vajinada garip hisler vardi. Kontrole gitmeni tavsiye ederim en kisa zamanda. Senin de ayni sey olacak diye bisey yok tabi ama onlem almaktan zarar gelmez.
Çarşamba randevum var hem de izne çıkmış olcam yarını bi atlatsam🙄 sağa sola yattığımda kasığımın üstüne toplanıyor baskı yapıyor baya sırtüstü de yatamıyorum nefes alamıyorum öyle napcam bilmiyorum. Ve bu gün hiç durmadı uyumadı sürekli hareketliydi

Kızlar dün de yazdım ama hiç kasılma yaşayan vs yok mu hepimiz aynı haftalardayız nerdeyse sadece benimki mi sürekli kasılıp karnımı taş gibi yapıyor 🥴 doktoru da aradım ulaşamadım korkuyorum
Benim karnım hep taş gibi sanki hiç yer kalmamış da yırtılacak gibi. Ben birkaç hafta önce bu yüzden doktora gittim tam o kasılma gibi şeyi hisederken nstde bebek hareketi göründü sancı olmadı. Ben de çok ayırt edemiyorum. Yine hissediyorum ama alıştım gibi bazen belime vuruyor rengl sancısı gibi ama sonra gaz sancısı çıkıyor hepsi birbirine çok benziyor
Benimki özellikle kasığıma çok yaslaanıyor aşırı baskı yapıyo yan yattığımda duramıyorum
Benim ilk gebeliğimde bebeğim bu kadar aşağıda değildi bence daha çok mideme yukarı baskı yapıyordu ama bu aşağı doğru baskı yapıyor. Sezaryen ameliyatımın yeri ağrı yapıyor ve ilk defa çatlaklarım oldu tam o yerde. Ama doktorum kötü bir durum olduğunu söylemedi. Yine de çok ağrı yapıyorsa doktora sormakta fayda var. Vallahi yordular bizi ya

Çarşamba randevum var hem de izne çıkmış olcam yarını bi atlatsam🙄 sağa sola yattığımda kasığımın üstüne toplanıyor baskı yapıyor baya sırtüstü de yatamıyorum nefes alamıyorum öyle napcam bilmiyorum. Ve bu gün hiç durmadı uyumadı sürekli hareketliydi
Hic biri birbirinden ayirt edilmiyor bu olaydan sonra mesela gecen pazar telaslanip gittim ntsde hiic bisey cikmadi. Ama sanci ciktiginda da ayni hissetmistim. Bence yalanci ile hafif gercek sanciyi ayirt etmek cok zor doktora da hep diyodum kasiklarim agriyor yuruyemiyorum diye sallamiyordu, 3 hafta sonra sanci cikinca bu sefer de niye gelmedin diyor😅 ntsyi gorene kadar onlar bile ayiramiyor acikcasi ben bunu anladim. Umarim sende normal yalanci sancidir 🙏

Ben bebek hareketiyle kasılmayı şöyle ayırt ediyorum. Eğer karnımın tek bir yanında sertleşme oluyorsa bebek. Bütün karın bölgesi taş gibiyse kasılma. Her yerine dokunun karnınızın taş gibi olması lazım.

Ben bebek hareketiyle kasılmayı şöyle ayırt ediyorum. Eğer karnımın tek bir yanında sertleşme oluyorsa bebek. Bütün karın bölgesi taş gibiyse kasılma. Her yerine dokunun karnınızın taş gibi olması lazım.
Evet buna katiliyorum bebek poposunu yaslamis gibi olan bölgesel olan kasilma degil ama tum karin taş gibiyse kasilma diye düşünmustum demek ki dogruymus

Kasılma sertleşmemi sadece yoksa düzenli sancı dan mı bahsediyorsunuz ben sancı hissetmiyorum ama sertleşme sürekli olup geçiyor

Bugün kontrole gittim bende her hafta gel dedi, nst de sancı çıkmadı , bebekde 36 yla uyumluymuş 3 kilo 50 cm olmuş bu ultrason haftayı küçük mü ölçüyor anlamadjm yada hafta neye göre belirleniyor bakalım doğuma dair emare yok daha

Benim karnım hep taş gibi sanki hiç yer kalmamış da yırtılacak gibi. Ben birkaç hafta önce bu yüzden doktora gittim tam o kasılma gibi şeyi hisederken nstde bebek hareketi göründü sancı olmadı. Ben de çok ayırt edemiyorum. Yine hissediyorum ama alıştım gibi bazen belime vuruyor rengl sancısı gibi ama sonra gaz sancısı çıkıyor hepsi birbirine çok benziyor

Benim ilk gebeliğimde bebeğim bu kadar aşağıda değildi bence daha çok mideme yukarı baskı yapıyordu ama bu aşağı doğru baskı yapıyor. Sezaryen ameliyatımın yeri ağrı yapıyor ve ilk defa çatlaklarım oldu tam o yerde. Ama doktorum kötü bir durum olduğunu söylemedi. Yine de çok ağrı yapıyorsa doktora sormakta fayda var. Vallahi yordular bizi ya
Doktoruma ulaştım o da dün çok yürüdüğün için olabilir dedi kızdı hatta dinlen magnezyum al dedi bakalım geçecek mi

Kasılma sertleşmemi sadece yoksa düzenli sancı dan mı bahsediyorsunuz ben sancı hissetmiyorum ama sertleşme sürekli olup geçiyor
Sertleşme sürekli oluyor ama kasığıma çok baskı yapıyor özellikle sağa sola yattığımda o kadar rahatsız ediyor ki uzanamıyorum

Sertleşme sürekli oluyor ama kasığıma çok baskı yapıyor özellikle sağa sola yattığımda o kadar rahatsız ediyor ki uzanamıyorum

Bugün kontrole gittim bende her hafta gel dedi, nst de sancı çıkmadı , bebekde 36 yla uyumluymuş 3 kilo 50 cm olmuş bu ultrason haftayı küçük mü ölçüyor anlamadjm yada hafta neye göre belirleniyor bakalım doğuma dair emare yok daha
Kilosuna göre haftası belirleniyor. Bu haftada kilon iyi mi hiç bilemiyorum benimkiyle karşılaştıramıyorum malum yavrum çok ufak 2800 anca doğarmış.😂

Benimde bir sorum olacak varis çorabı kullanan var mı ben hiç kullanmadım ama bir kaç gündür ayaklarım şişiyor sanki alsam faydasi dokunur herhalde değil mi

Benim karnım hep taş gibi bu birkaç dakikalık bir şey değil yani. Ağrım olmuyor çünkü değişen bir durum değil. Sezaryen ameliyatımın üstünde ağrı var o da ağırlıktan yürürken oluyor. Karnım hep taş gibi diye diye gittim 29. Haftada nst çekildi sancı çıkmadı. Ama işte şu an var mı yok mı bilemiyor insan.

Back