2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar hazirliklar nasil bittimi. Cantalarda eksikler varmı? Benim bitek hasta bezi kaldı.
Benim de isim kaldı:) isme karar veremediğimiz için süslemelerin ikramların hiç birini yapamadım ani Bi doğum olsa gelenlere ikram edecek hiç bişey hazır değil resmen :)

Şimdi okudum canim isme karar verememissin hediyelik içinde biraz gec sanki artik bitirmeye vaktin kalmayabilir :)) hazir yaptirirsan belki aklinda bisi varmi peki
Evet canım yaaa isme karar veremedik aslında eşim Abdullah istiyor da ben istemiyorum onun için de direniyorum Direnişim faydasız olacak galiba. Bu saatten sonra ben yetiştiremem zaten hazır yaptırcam muhtemelen ne yapacağıma da karar veremedim magnet yaptırmak istiyorum ama onu da hala beğenemedim işim zor

En kotu ihtimalle hastaneye bise ysptirmazsin mevlide kadar içine sinen bise bulup o zaman yaptirirsin valla ben bi kere malzemeleri almis bulundum yoksa yapmazdim hem bedenen hem beynen cok yordular cunku beni

Doktor kontrolumuz vardi bugun. Bebekle alakali her sey yolundaymis, basini iyiiice yerlestirmis artik, bu son birkac gundur cektigim kasilmalar, kasigimda hissettigim agrilar hep bebegin kafasini yerlestirmesinin sebebiyleymis. Cati muayenesi oldum ilk defa, ama hiiiic de korkulacak bir sey degilmis, sadece soguk kremi hissettim o kadar. Sizler de korkmayin nolur kizlar. Yarim santim acilmam varmis, daha gelmesini bekleyecegiz gibi duruyor, her sey yolunda, bebek halinden memnun dedi doktor. Haftaya persembe tekrar cagirdi, yani 4 ocak'in sabahi. O zamana kadar su gelmesi ya da cok sancili bir durum olmazsa tabi. Son gunum de zaten 5 ocak. O yuzden belki de haftaya gidecegim zaman dogum da olur belli mi olur... Eger 5 ocak'a kadar olmazsa en fazla 12 ocak'a kadar bekleriz dedi. Eskiden 40'in ustune 2 hafta kadar bekleniyordu ama ölümler cok oluyordu onu artik riske atmiyoruz dedi. Peki 1 hafta bekledik ama yine de gelmedi ne yapacagiz suni sanciyla mi dogum olacak dedim. Hayir, suni sanciya kadar bir suru asama var, lavman, serum, ilac, vesaire onlari teker teker uygulariz eger hicbiri cevap vermezse o zaman en son suni sanci veririz dogumu baslatiriz dedi. Doktorumu seviyorum. Cok rahatlatan ve hep olumlu yaklasan biri, oyle guzel bilgilendirmeler yapiyor ki zihnimdeki korkularimi, endiselerimi ortadan kaldiriyor. Bakalim her seyin hayirlisi, bebegimizi bekliyoruz.

maşallah bebegine,
inşallah hayırlısı ile saglikla gelsin kucagina ..
haftaya perşembe günü banada sezeryan günü verecek doktorum ..
belki seninki o günü beklemez bile
hayırlısı Allah'tan guzel haberlerini alırız inşallah

En kotu ihtimalle hastaneye bise ysptirmazsin mevlide kadar içine sinen bise bulup o zaman yaptirirsin valla ben bi kere malzemeleri almis bulundum yoksa yapmazdim hem bedenen hem beynen cok yordular cunku beni
En kötü ihtimal dediğin gibi olur hastaneye normal ikramlık falan hazırlarım bebeğin mevlidinde veya ev ziyaretine gelenler için daha özenli bişeyler hazırlarım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…