GöksuTeşekkürler canım, hepimizin bebişleri adlarıyla yaşasın :)
Sen ne karar verdin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GöksuTeşekkürler canım, hepimizin bebişleri adlarıyla yaşasın :)
Sen ne karar verdin?
Ben bunu doktoruma özellikle sordum. Bebekte gelişim geriliği yoksa sola yatmak elzem değil dedi. Zaten hep soluna yatarsan bir süre sonra bacak ağrılarından duramazsın. Sırtüstü yatmamaya çalış bu seni zorlar, nefesin daralır, tansiyonun aniden düşebilir ama sağa yatabilirsin gece bunun takibini yapamazsın dedi.Aynen öyle ki istemsiz olarakta rahatsız oluyoruz zaten. Ben gece sağa uyurken çok üzülüyorum bebeğe bişey olacak diye ama elimde değil gece uyanıp Bi bakıyorum sağa dönmüşüm
Sen sırt üstü nasıl nefes alıyorsun ben kaplumbağa gibi kalırım yaYarın nst ye gidicem o Zaman ben de sola döneyim ama bak çok kızdım yaaa uyarmaları gerekmez mi her şeyi de biz bilemeyiz ki
canım bende karşıyımBen karşıyım bu düzene benim evimin sınırları içerisinde benim ve eşimin sözü geçer bitmiştir ,herkes yerini bilsin dimi yani
Yok canım kv gönlü olmasın o diğer gelinlerini sever onların 5 kızı var onlar koysaydi ben izin vermem ilk ve tek kızımacanım benim yanina bir isim daha eklesen hosuna giden mesela idil alya siz ilk ismi kullanirsiniz
benim büyük kizima esimin rahmetli babannesi gul istedi adi gül hatun idi bende ece istiyordum nufusta adi ece gül yani ece oldu ..
onlarinda gönlü olur seninde
Daha var o zaman benim oğlan 39+5te geldi38+3 biz yeni yılı bekliyoruz lütfen ama
kizlar benimde isim konusunda ilk dogumumda esimin babannesi gül istedi
ece gül verdik
ikinci hamileligimde 9 ay ela dedim dogum yaptigim gun hastanedeyim ben k.p.rim
sude naz verdi
bundada k.p.rim isim bulacakmis kayin validem dedi ki onun adi hazır elif verecekler sustu kaldi amma isim meraklısı k.p.rim varmış..
budefa ben verdirmezdim isim vermek isteseydi
esime dedim istedigin isim varsa onu verelim yok elif olsun dedi beğendi
Ah su etrafta ki insanlar ve yorumlari.
Gercekten hic duymamak lazim takmamak lazim ama hamilelik psikolojisiyle pek mumkun olmuyor iste.
Normal doguma engel tibbi ve psikolojik bir engelin yoksa, normal dogum icin hep "herseyden once kendinize ve bebeginize guvenin" derler canim.
Sen de kendine ve bebegine guven insallah istedigin gibi bir dogum olur. Dogumla da ilgili etrafin dayatmalarini tamamen duymazdan gel
oo harika düşündün canım benim esine aynen iade et böyleYok canım kv gönlü olmasın o diğer gelinlerini sever onların 5 kızı var onlar koysaydi ben izin vermem ilk ve tek kızıma
Onunla konuştuk canım sma dedi araştırıcam bende onuCanim bunu hastanede ki cocuk dr una danis. Onemli bir konu ve onlar iceriklerini vs daha detayli bilirler
Aynen öyle ki istemsiz olarakta rahatsız oluyoruz zaten. Ben gece sağa uyurken çok üzülüyorum bebeğe bişey olacak diye ama elimde değil gece uyanıp Bi bakıyorum sağa dönmüşüm
Kızlar tabiki sola yatmak kanun diye bişey yok yanlış anlaşılmasın ,siz kendi bedeninize kulak verip en rahat ettiğiniz pozisyonda yatacaksiniz,bu sağda olabilir solda, bilinen bir gerçek varki uzun süre sirt üstü yatmak sizi de bebegide rahatsız eder bu sadece ...Canim bu sart olan bisey degil. Ben de nst ye sirtustu baglaniyorum ama asistan yatis pozisyonu rahatsiz ettigi zaman saga ya da sola donun diyor.
Kaldi ki gece uyurken onun hesabini hic yapamiyorum artik hangi pozisyon o an rahat gelirse o sekilde yatiyorum. Dr umda mutlaka soyle yat boyle yat demiyor.
Bana gore yapilmamasi gereken bi yatis ya da hareket de vucut zaten o pozisyonda kendisi de rahat etmiyor
Çok sağol csnım takmıyorum ama insanların Garip garip tepkileri çok Çan’ımı sıkıyorCanım mama tavsiyesini çocuk doktoru versin bence. Öncelik ikinizin sağlığı emmese de sen onu sevginle, kokunla büyüteceksin hiç kafana takma
Sağol canım bugun doktor sma dedi bakalım onu da sorar araştırırımGolden goatu tavsiye ederim ama tadını sevmeyebilir bizimki gibi o yüzden de hipp e geçtik memnunuz gaz Mazda yapmıyor sindirimi rahat içeriği iyi sen bilirsin tabi
aklima gelince sinirleniyorum bende
Allah Allah
bizim bebeğimizin ismini eşimle ben belirledik
nasıl bu kadar karışıyor ki
hele ki kayınpeder
hani hep kayınvalidelerin karışmasına alışkınız ya tuhaf geldi
zaten tek tarafima yatamiyorum bende resmen batiyor otarafKızlar tabiki sola yatmak kanun diye bişey yok yanlış anlaşılmasın ,siz kendi bedeninize kulak verip en rahat ettiğiniz pozisyonda yatacaksiniz,bu sağda olabilir solda, bilinen bir gerçek varki uzun süre sirt üstü yatmak sizi de bebegide rahatsız eder bu sadece ...
O da iyi bir mama diye biliyorum bende baya araştırmistim ,anne olarak herşeyin en iyisini istiyoruz sağlıcakla buyusunler insallahSağol canım bugun doktor sma dedi bakalım onu da sorar araştırırım
aklima gelince sinirleniyorum bende
ikincide bana dediler kirma ver istedigi ismi hastanedeyim sezeryanla dogum yapmisim bebegimin adi degisti razi geldim kirmadim
birde buna karisiyor isim kitabi alip isim bulacakmis mis mis mista
İnsallah amin canım birde her bebek her mamayı yemiyor yaşayıp görücezO da iyi bir mama diye biliyorum bende baya araştırmistim ,anne olarak herşeyin en iyisini istiyoruz sağlıcakla buyusunler insallah