2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Allah Allah
bizim bebeğimizin ismini eşimle ben belirledik
nasıl bu kadar karışıyor ki
hele ki kayınpeder
hani hep kayınvalidelerin karışmasına alışkınız ya tuhaf geldi

Canım ya aynen öyle çok güzel yazmışsın hep korkuttular yok sen yapamazsın yok öyle böyle ama bunda normal düşündüğümü hiç söylemedim ailemden duydu duyanlar . Kafamı doldurmayacağım bu sefer.

Yok canım kv gönlü olmasın o diğer gelinlerini sever onların 5 kızı var onlar koysaydi ben izin vermem ilk ve tek kızıma
oo harika düşündün canım benim esine aynen iade et böyle
benim esim evin tek oglu ben herzaman uyumlu oldum onun icin k.p.rim buna bile karismak istedi ama izin vermezdim artik yok artik

Aynen öyle ki istemsiz olarakta rahatsız oluyoruz zaten. Ben gece sağa uyurken çok üzülüyorum bebeğe bişey olacak diye ama elimde değil gece uyanıp Bi bakıyorum sağa dönmüşüm
Kızlar tabiki sola yatmak kanun diye bişey yok yanlış anlaşılmasın ,siz kendi bedeninize kulak verip en rahat ettiğiniz pozisyonda yatacaksiniz,bu sağda olabilir solda, bilinen bir gerçek varki uzun süre sirt üstü yatmak sizi de bebegide rahatsız eder bu sadece ...

Allah Allah
bizim bebeğimizin ismini eşimle ben belirledik
nasıl bu kadar karışıyor ki
hele ki kayınpeder
hani hep kayınvalidelerin karışmasına alışkınız ya tuhaf geldi
aklima gelince sinirleniyorum bende
ikincide bana dediler kirma ver istedigi ismi hastanedeyim sezeryanla dogum yapmisim bebegimin adi degisti razi geldim kirmadim
birde buna karisiyor isim kitabi alip isim bulacakmis mis mis mista

zaten tek tarafima yatamiyorum bende resmen batiyor otaraf
bi dogursaydik saglikla

Ben hic birakmadim ilk haftalardan sonlara kadar, gittigim yerin hijyenine guvendigim icin, problemde yasamadim.

Kız anneleri isimler netleşti mi biz halen isim bulamadik eşim Alya olsun diyor ama sırf kv ismi diye bana güzel gelmiyor ne olacak bizim kız isimsiz kalacak galiba
Ben de çok kararsız kaldım Berra yi beğenmiştik. Ama bulamadim gönlüme göre bir isim en kötü karar kararsızlıktan iyidir diyip Berra da karar kildim:)

Kızlar dunden beri bebek sanki asagı baskı yapıyor ayağa kalkınca kasıklarımda biraz agrı oluyo sanırım bı de altıma kacırıyorum damla seklinde de olsa

Kızlar dunden beri bebek sanki asagı baskı yapıyor ayağa kalkınca kasıklarımda biraz agrı oluyo sanırım bı de altıma kacırıyorum damla seklinde de olsa
Csnım bunun icin bir doktora gözüksen çık nadir de olsa bazı insanların suyu aynı tarif ettiğin şekilde çok az az gelirmiş bana da doktorum söylemişti

Uzun zamandır bu haldeyim gün içerisinde giren sancılarım kasılmalarım hep var ama bir türlü düzenli hale gelipte artık geliyor diyemedim malesef

Bana doktorumun soyledigi bu iste psikolojin normal dogumu kaldirmaz dogum kolay bir olay degil seni genel anesteziyle sezeryan yapalım diye ama iste gonlum bi normalden yana yinede gonul istioda sartlar uymuyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…