2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Aynen öyle ki istemsiz olarakta rahatsız oluyoruz zaten. Ben gece sağa uyurken çok üzülüyorum bebeğe bişey olacak diye ama elimde değil gece uyanıp Bi bakıyorum sağa dönmüşüm
Ben bunu doktoruma özellikle sordum. Bebekte gelişim geriliği yoksa sola yatmak elzem değil dedi. Zaten hep soluna yatarsan bir süre sonra bacak ağrılarından duramazsın. Sırtüstü yatmamaya çalış bu seni zorlar, nefesin daralır, tansiyonun aniden düşebilir ama sağa yatabilirsin gece bunun takibini yapamazsın dedi.

Normal doğum iyidir sezeryan iyidir diye kendinizi sartlamayın kızlar ilk çocuğum aşırı zor normal doğumla oldu tüm sezeryanlılar iyileşti ben günlerce oturamadım bile cocugumda ciddi olmasada sorunlar yaşadık boynundaki kas kasıldı kafasını cevıremıyordu vs. Kullanmadığım antibiyotik kalmadı sonra genel cerraha gittim kabızlıkla ilgili bana dediği senin bu halde diski kaçırıyor olman lazım neyse uzun uzadıya anlatamayacağım sonra hamile kaldım uzun süre normal yapıcam diye gezdim ortada sonra doktora ilk doğumu anlatırken ağlama krizine girdim o gün anladım psikolojimı daha fazla yıpratmama gerek yok yapabilen yapsın ama ben yapamayacaktım şuan 38+6 dayım sezeryan bekliyorum Evet illa sezeryan olacaksa doğum belirtisi başlamış olmalı ama türkiyede buna dikkat eden doktor çok az bizde günümüzü belirledik doktorumla herkese hayırlı doğumlar diliyorum

kizlar benimde isim konusunda ilk dogumumda esimin babannesi gül istedi
ece gül verdik
ikinci hamileligimde 9 ay ela dedim dogum yaptigim gun hastanedeyim ben k.p.rim
sude naz verdi
bundada k.p.rim isim bulacakmis kayin validem dedi ki onun adi hazır elif verecekler sustu kaldi amma isim meraklısı k.p.rim varmış..
budefa ben verdirmezdim isim vermek isteseydi

esime dedim istedigin isim varsa onu verelim yok elif olsun dedi beğendi

Yok canım kv gönlü olmasın o diğer gelinlerini sever onların 5 kızı var onlar koysaydi ben izin vermem ilk ve tek kızıma

Allah Allah
bizim bebeğimizin ismini eşimle ben belirledik
nasıl bu kadar karışıyor ki
hele ki kayınpeder
hani hep kayınvalidelerin karışmasına alışkınız ya tuhaf geldi

Canım ya aynen öyle çok güzel yazmışsın hep korkuttular yok sen yapamazsın yok öyle böyle ama bunda normal düşündüğümü hiç söylemedim ailemden duydu duyanlar . Kafamı doldurmayacağım bu sefer.

Yok canım kv gönlü olmasın o diğer gelinlerini sever onların 5 kızı var onlar koysaydi ben izin vermem ilk ve tek kızıma
oo harika düşündün canım benim esine aynen iade et böyle
benim esim evin tek oglu ben herzaman uyumlu oldum onun icin k.p.rim buna bile karismak istedi ama izin vermezdim artik yok artik

Aynen öyle ki istemsiz olarakta rahatsız oluyoruz zaten. Ben gece sağa uyurken çok üzülüyorum bebeğe bişey olacak diye ama elimde değil gece uyanıp Bi bakıyorum sağa dönmüşüm
Kızlar tabiki sola yatmak kanun diye bişey yok yanlış anlaşılmasın ,siz kendi bedeninize kulak verip en rahat ettiğiniz pozisyonda yatacaksiniz,bu sağda olabilir solda, bilinen bir gerçek varki uzun süre sirt üstü yatmak sizi de bebegide rahatsız eder bu sadece ...

Allah Allah
bizim bebeğimizin ismini eşimle ben belirledik
nasıl bu kadar karışıyor ki
hele ki kayınpeder
hani hep kayınvalidelerin karışmasına alışkınız ya tuhaf geldi
aklima gelince sinirleniyorum bende
ikincide bana dediler kirma ver istedigi ismi hastanedeyim sezeryanla dogum yapmisim bebegimin adi degisti razi geldim kirmadim
birde buna karisiyor isim kitabi alip isim bulacakmis mis mis mista

zaten tek tarafima yatamiyorum bende resmen batiyor otaraf
bi dogursaydik saglikla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…