- 24 Mart 2017
- 197
- 192
Pek bisey kalmamış seninkine yakında gelir
Insallah pınarcım ama bana geliyor 41 42 yi bulur hayırlı zamanda gelsin. Çünkü hastanede ebe hemşire insan gözüne bakıyor iyi insanlarla karşılaşalım hepimiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pek bisey kalmamış seninkine yakında gelir
Aynen ben sürekli altına kaçırıyorum doktorum normal diyor kafası çok dayanmış çünkü ağrı yapmaması mucize diyor. o yüzden su mu idrar mı iyi anlamak lazimBebek mesaneye baskı yaptığı için idrar kaçırıyor olabilirsin, bazı hamilelerde oluyor bu. Ayağa kalkınca kasık sancısına ek olarak tuvalete kendini zor atıyosan (ki ben son zamanlarda bu sorunu yaşıyorum) idrar tahlili yakın zamanda yapıldı mı enfeksiyon olabilir çünkü.
Aynen ben sürekli altına kaçırıyorum doktorum normal diyor kafası çok dayanmış çünkü ağrı yapmaması mucize diyor. o yüzden su mu idrar mı iyi anlamak lazim
Ben varım çalışan 4.ayımdan sonra homeofis çalışmaya başladım günde 5 saat evde çalışıyorum Doğumdan sonra yine devamGünaydın annisler
İse giden kalmadı galiba artik aramizda
Ne zaman geleceği hiç belli olmaz bence kızlarda 41 i bulanlarda var nasip ne zamansa o gün gelirlerHanımlar erkek bebekler geç doğar derler kızlar aceleci olurmuş sizce de böyle mi? Var mı ikisinı de deneyimlemis olan? Benim kızım 20 gün kadar erken gelmisti gecenin bi vakti suyum geldi bi kaç saat içinde de normal doğurmuştum. Simdiyse 39.haftanın içindeyim 3 ocak sezaryen tarihım ama o güne kadar bekler mi çok tedirginim. Şöyle elimi kolumu sallayarak gitmek istiyorum hastaneye:) yine gecenin bi vakti foşur foşur suyum gelip panikle gitmek istemiyorum hele yılbaşı aksami filan olur diye ödüm kopuyo:))
Ay canım yapmaz mı yapıyor ama işte dayanıyorum doktor yapmadigini sanıyor ben şikayet etmeyince söylesem ne olacak ) bildiğin kemiklerim acıyorO ağrı çok fena canım, iyi ki olmuyor sende, ben bazen dayanamıyorum parol alıyorum. Haftalık kontrollerde suya sürekli bakıyor ya doktorlar ben o yüzden çok endişelenmiyorum artık.
Ay canım yapmaz mı yapıyor ama işte dayanıyorum doktor yapmadigini sanıyor ben şikayet etmeyince söylesem ne olacak ) bildiğin kemiklerim acıyor
İkinci bebek sanırım ilki ne zaman dogdu canmInsallah pınarcım ama bana geliyor 41 42 yi bulur hayırlı zamanda gelsin. Çünkü hastanede ebe hemşire insan gözüne bakıyor iyi insanlarla karşılaşalım hepimiz
Canım biliyor Muş’un bende çok korkuyorum su olayından benim ilk bebeğim birde bakalım ne yaşıcaz rabbim hayırla gelmelerini nasip etsin insallahHanımlar erkek bebekler geç doğar derler kızlar aceleci olurmuş sizce de böyle mi? Var mı ikisinı de deneyimlemis olan? Benim kızım 20 gün kadar erken gelmisti gecenin bi vakti suyum geldi bi kaç saat içinde de normal doğurmuştum. Simdiyse 39.haftanın içindeyim 3 ocak sezaryen tarihım ama o güne kadar bekler mi çok tedirginim. Şöyle elimi kolumu sallayarak gitmek istiyorum hastaneye:) yine gecenin bi vakti foşur foşur suyum gelip panikle gitmek istemiyorum hele yılbaşı aksami filan olur diye ödüm kopuyo:))
Bence bisey olmaz bebek hareketlerini kontrol et yorma kendini dinlen bol bol
Aynen ben sürekli altına kaçırıyorum doktorum normal diyor kafası çok dayanmış çünkü ağrı yapmaması mucize diyor. o yüzden su mu idrar mı iyi anlamak lazim
aynılarını yaşıyoruz canım alttan hareket edince sankikızım kafayı sağa sola oynattikça bende oynuyorum acıdan ya resmen kafayı sokmaya uğraşıyor
Benim kızım da gec dogdu canım bu erkek hic dogmaz deseneHanımlar erkek bebekler geç doğar derler kızlar aceleci olurmuş sizce de böyle mi? Var mı ikisinı de deneyimlemis olan? Benim kızım 20 gün kadar erken gelmisti gecenin bi vakti suyum geldi bi kaç saat içinde de normal doğurmuştum. Simdiyse 39.haftanın içindeyim 3 ocak sezaryen tarihım ama o güne kadar bekler mi çok tedirginim. Şöyle elimi kolumu sallayarak gitmek istiyorum hastaneye:) yine gecenin bi vakti foşur foşur suyum gelip panikle gitmek istemiyorum hele yılbaşı aksami filan olur diye ödüm kopuyo:))
Ya eninde sonunda doğuracağız içerde kalacakları yok ama kaç tane dogurursan doğur sanki hiç doğum yapmamış gibi bi telaş bi korku aslında sorduğum sorunun cevabını biliyorum keyifleri ne zaman gelirse ozaman doğacaklar yine de azcık rahatlamak için bişeyler duymak istiyor insanBenim kızım da gec dogdu canım bu erkek hic dogmaz desene
Ilki şimdi tam 2.5 yaşında cnm seninki ne kadarlıkİkinci bebek sanırım ilki ne zaman dogdu canm
Laf aramızda bende kaçırıyorum. Özellikle öksürünceaynılarını yaşıyoruz canım alttan hareket edince sanki
İdrar cıktı cıkacak sanıyorum
İnsallah olmaz canim. Ne kadar stres edip dusunursek basimiza gelir. Oluruna birakalim en onemlisi saglikla kucagimiza alalim biz de bir an once iyileselim bebislerimizle ilgilenelim. Aslinda bakarsan takacak o kadar cok sey var ki dogumla ilgili en iyisi bekleyip yasayip gormek. Benim de ilk bebegim kafam da cok sorular var ama dinlememeye calisiyorum.bende bu konu da pek bir fikre sahip değilim canım
o yüzden sordum
beni tedirgin eden sadece emme refleksi zayıf olursa diye korkuyorum
Kızlar hazirliklar nasil bittimi. Cantalarda eksikler varmı? Benim bitek hasta bezi kaldı.
Kızlar hazirliklar nasil bittimi. Cantalarda eksikler varmı? Benim bitek hasta bezi kaldı.