• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    144
Gerçekten öyle. İnsan tak ediyor artık ya. Nasıl bir rahatlık bunlardaki anlamadım. Bak sezaryen olup hastanede kaldığımda da annem yanımdaydı o zaman. Göğüs ucum yoktu onu tutturana kadar kadın nasıl mücadele etti ya. Çocuğum göğsümü tuttuysa annemin çabası sayesinde oldu. Bu sırada kv bizim evde bekliyordu. Hastaneden çıktık eve geldik ne yemek var ne bir şey. Bize soruyor ne yapalım diye. Zıkkımın dibi. Yap işte bir şeyler eve gelip bir de biz onu mu düşünelim. Ve yine o hastane yorgunluğu ile geldiğimiz o ilk gün bile annem yemeği yaptı .
İşte yapmaya gönlü olsa düşünceli bir insan olsa sormaya ne gerek var çoktan yapar da hazırda bekler hastaneden gelecek bu insanlar uykusuz yorgun aç diye düşünür ama düşüncesizler el kızı olarak baktıkları için işlerine de gelmiyor en güzeli uzak kalmak beklenti içine de girmiyorsun mis gibi insan diğer türlü daha çok sinirleniyor 🌸
Şimdi mis gibi doğum ve lohusalık geçirelim inşallah kuzum 🙏🏻☺️

Başka doğuran yok diye düşünüyorum şimdilik biraz uyuyacagim dnndndnd

Avent biberon için bilgisi ilan beni aydinlatsin lütfen gidip aldiricam bugün çünkü:(
Ben kızımda hep onu kullandım bu bebike de ondan aldım canım cam olanından maliyet olarak biraz yüksek ama red etmedi yani bende çok kullanmadım zaten sürekli emzirdiğim için bazen sütü sağıp verdim onunla

İşte yapmaya gönlü olsa düşünceli bir insan olsa sormaya ne gerek var çoktan yapar da hazırda bekler hastaneden gelecek bu insanlar uykusuz yorgun aç diye düşünür ama düşüncesizler el kızı olarak baktıkları için işlerine de gelmiyor en güzeli uzak kalmak beklenti içine de girmiyorsun mis gibi insan diğer türlü daha çok sinirleniyor 🌸
Şimdi mis gibi doğum ve lohusalık geçirelim inşallah kuzum 🙏🏻☺️
Ya el kızını bırak kendi kızına bile bakmadı ya kendine bakmaktan aciz bir kadın. Sığınmış hastayım lafına hepsini de manipüle etmeyi başarmış. Görümcem doğum yaptı geldi kendi misafir gibi oturdu ben kardeşimle çamaşırlarını attım makineye acıdık. Görümceme bakması için kv nin teyzesinin kızını ayarlamışlardı. El el üstünde oturdu kv. yemek yapıyor teyze kızları kalkıp yardım bile etmiyordu. Şimdi görümcem yine hamile bakalım ne olacak. Aman sinirlerimiz bozulmasın gerçekten uzakta şuan işte telefonla arayarak görevini yerine getirmiş oluyor. Doğumdan sonra da arar zırt pırt. Allahım sağlıklı doğumlar mutlu lohusalıklar nasip etsin inşallah 🤲🏻❤️

Gerçekten öyle. Sonra da çok şey beklerler. Benimki de aynı. Eşimin mesleğinden görevinden dolayı çocuğumla çok tek kaldığım oldu. Her defasında benimkiler koştu yanıma. Annem babam kız kardeşim onlar baktı büyüttü ben de çalışıyorum bırakacak kimsem yoktu annemler baktı büyüttü emekleri çok. Babaanne uzaktan babaanne. Telefonla arar oğlunu “ciğerim kuzum” diye sever uzaktan. Hiç samimi değiller hiç.
Çok iyi anlıyorum seni canım. Allah razı olsun ailelerimizden. Rabbim bize güç kuvvet versin, eş ailesine muhtaç etmesin 🙏

Anne memesine en yakın his philips avent kolik biberonu. Meme ile aynı hatta neredeyse bir tık daha az akışlı. Çünkü mama içerken nefes ile biberondan hava geçip gaz olmasın diye kolik biberonu en yavaş akışlı ve memeye en yakın olanı. Kolik bebeği olan ve yeni doğum yapan arkadaşımın tavsiyesiydi. #reklamdeğil
Kolik ve kolik olmayan var sanırım ikisi de yavaş hatta cekmeden gelmiyo vs diyen vardı. Yoksa sadece kolik olan mı öyle
Yenidoğan Avent kullanıyoruz biz canım. Kaşıkla asla olmuyor. Napcaz biz ya 🤦🏼‍♀️
Cam olan dimi
Ayyy kızlar bebişlerini kucağına alan herkesi tebrik ederim geriye dönük okuyamadım 🥰🥰🥰 ben oğluşumla vakit geçirmekten buralara giremedim hiç 🤍 çok güzel bir duygu rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah 🌺 doğum hikayemi pek anlatmak istemiyorum 😅 valla normal doğum yaptım bugün 6. Gün dikişler mi daha çok zorluyor derseniz kabızlık derim çok zor çok 😅😅 ama her ağrı geçiyor bebişi bir öpüp koklayınca 😍
Hoşgeldin bea 🥰 gelecekten bilgi gönder 6. Gün de ilk günkü gibi aciyo mu veyaaaa kabız nasıl oldu :( korkuyorum kabızlıktan ama yemek yemeyince tansiyona vuruyor
Ben kızımda hep onu kullandım bu bebike de ondan aldım canım cam olanından maliyet olarak biraz yüksek ama red etmedi yani bende çok kullanmadım zaten sürekli emzirdiğim için bazen sütü sağıp verdim onunla
Küçük ve büyük olan var küçüğü yetmez mi acaba sagmayi vs düşünmüyorum sonradan. Mama için sadece onu da ben toparlayana kadar paralel gitmek için

Kolik ve kolik olmayan var sanırım ikisi de yavaş hatta cekmeden gelmiyo vs diyen vardı. Yoksa sadece kolik olan mı öyle

Cam olan dimi

Hoşgeldin bea 🥰 gelecekten bilgi gönder 6. Gün de ilk günkü gibi aciyo mu veyaaaa kabız nasıl oldu :( korkuyorum kabızlıktan ama yemek yemeyince tansiyona vuruyor

Küçük ve büyük olan var küçüğü yetmez mi acaba sagmayi vs düşünmüyorum sonradan. Mama için sadece onu da ben toparlayana kadar paralel gitmek için
Ben küçük cam boyutundan aldım ne olursa olsun emzirmek istiyorum kızımda sütüm çok güzel vardı o yüzden şimdide olur inşallah 🤲🏻 başlangıçta yeterlidir ya büyük olan taşıma açısından da sıkıntı küçüğünü alabilirsin bence deneme amaçlı da olsa

Ben küçük cam boyutundan aldım ne olursa olsun emzirmek istiyorum kızımda sütüm çok güzel vardı o yüzden şimdide olur inşallah 🤲🏻 başlangıçta yeterlidir ya büyük olan taşıma açısından da sıkıntı küçüğünü alabilirsin bence deneme amaçlı da olsa
Mantıklı ben de o yüzden küçüğü düşünüyorum 🥰 bi de biberonu sıcak soğuk yapıyoruz cam daha iyi olur

Eklentiler

• IMG_20250303_164035.webp
    IMG_20250303_164035.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 12

Cam olan dimi

Kolik olmayan, kolik biberona göre daha hızlı akışlı. En yavaşı kolik biberonu. Youtube de içine sıvı koyup damlatma testleri var oradan izleyebilirsin.

Ultrasona da girdim ama 35 görünüyormuşum anlamadım ben bu işi bebek de 3 kilo olmuş sancı da çıkmadı henüx
Kız ultrasonlar çok yanılıyor takılma sen ona sürekli sapıyor sapması var yani bende mesela geçen hafta üç buçuk tu şimdi gittim 3.580 dedi bir haftada 80 gram mı almış oluyor dedim yani

Kız ultrasonlar çok yanılıyor takılma sen ona sürekli sapıyor sapması var yani bende mesela geçen hafta üç buçuk tu şimdi gittim 3.580 dedi bir haftada 80 gram mı almış oluyor dedim yani
35. Haftada 3 kilo bebek olurmu anlamadımki 😄 öncekinde 2 kilo idi baya almış ama

Ultrasona da girdim ama 35 görünüyormuşum anlamadım ben bu işi bebek de 3 kilo olmuş sancı da çıkmadı henüx
35 nasıl görünüyor sat ile bebisin oluşma şeyi uymayinca falan mi ne güzel bebisin 3kiloymuş dbbxnxnx tam doğurma kilosu müq haftan gelmiş zaten sıcak su işini görür 👍 neden diyorum: ben kendimi bildim bileli yaz dahil duşta rahatlayamam mesela sıcak suyla girdiğim için iyice terlerim sjdbjdjdjd gebelik boyu da sadece bir tık erken haftalarda sorun olmasın diye sıcaklığı düşürdüm ama son aylar aynı devam ettim. Açıklık veya sancı vs hepsi belki de buna bağlıydı 😂 ben fark etmeden doğurmak için cidden her şeyi yapmışım he... Eğer artık gelsin diyosan sıcak sulara gir sürekli leğen vs varsa veya küvet sjbdjdjdj otur içine sıcak suyun (dayanilir seviyede tabi kaynatma kendini) hen rahatliyosun gerçekten agrilara iyo geliyo hem o çatı kemiği açılma vs onlara da yarar gevşetir 🥰🥰

Back