Kuzenim oğluna Hakkı Rüçhan adını koymuştu mesajını okuyunca yazayım dedim:)Seninki yine iyiymiş ben ne koyacagım derken Rüçhan gördüm ismini rüyamda ki hiç tanıdıım böyle isimde biri yok hatta uyandıgımda rüçhan hakkı diye bir sey vardır devletler arası anlaşmalar vb de iktisatta okumustum aklıma o geldi ne alaka demiştim. Sonra eşim dedi ki böyle bir isim var ve ben hiç bilmiyordum.
Canım biz seninle ayniyiz sayılır. Daha vakit var 40. haftaya 11 gün var 41 beklerse doktor bir 7 gün daha var yani daha günün çok var seninde benimde :)
Sağlık sorunu var mı canım yoksa sen mı endiselisinSezeryan olursa en gec ayin 1 inde alicak doktorum aslinda 25 aralik demisti ama normal dogum istedigim icin bekliyorum cuma gunu gidicem eger sezeryan olursa ayin 1 inde olur diye düşünüyorum zamana takilmiyorum zaten dedigin gibi vaktimiz var daha gunu geçmiş değil bebekler sadece normali beklesemmi yoksa kolayca strese girmeden sezeryanmi olsa diye dusunup duruyorum
Sağlık sorunu var mı canım yoksa sen mı endiselisin
Canim bana tuzlu su iyi gelmisti tuzla suyu karistirdim temiz bi enjeksiyonla burnuma enjekte edip hınkiriodum o aciyodu ama abartmadan gunde enfazla iki kere olacak sekilde dene istersen canimCanım allah başka dert vermesin bende çok sıkıldım ama yapacak birşey Yok ben birde nezle oldum sanırım burnum feci tıkandı ne önerir sinis Kızlar okyanus suyu hiç bir şeye yaramıyor Alerji hastasıyım aynı zamanda burda lodos çok fena esiyor acaba ondan mı tıkandım
Adini bilmiyorum ama sanırım civilde var.Adı ne oluyor bunun hoşuma gitti
Rüçhan anlamı güzel üstün demek ama bnm kızım olacak daha cok erkeklerde duydum araştırınca bu ismi bendeKuzenim oğluna Hakkı Rüçhan adını koymuştu mesajını okuyunca yazayım dedim:)
Bu arada Kur an da geçiyor mu bilgin var mı?Kuzenim oğluna Hakkı Rüçhan adını koymuştu mesajını okuyunca yazayım dedim:)
Anladım geçmiş olsun canım hakkında hayırlı olur inşallah kararınızSoyle bisey hamileligimin basinda yasamis oldugum bi panik atak depresyon durumu var ilac kullaniyodum doguma yaklasinca biraktim doktorum normal dogumda psikolojik olarak zorlanicagimi dusunuyo :) Benimde kafam karışıyo cunku midem bulandiginda kusarken bile aglayan bi insanim dayanabilir mıyım acaba diye endise ediyorum kolayca sezeryan olsa hersey planli diyorumdiyorumda diyorum anlicagin dusunup duruyorum :)
Canım kanala dogru kendini itiyor olabilir mi artık?Arkadaşlar yaaa bugün bişey oldu bebeğin hareketlerini çatı bölgesinde çok yoğun Bi şekilde hissettim hala da hareketlerine devam ediyor. Akıntı sancı su vs bişey yok ama resmen orda kıpırdanıp duruyo böyle Bi durum yaşayan oldu mu ne tavsiye edersiniz
Aynen canim biseyler yapicam artik ne cikarsa. Yarin esimle bu tarz malzemeler alabilecegimiz bir yere gider bakariz.Canim tul alip bikac kat dikdortgen kesip ortadan baglasan ayni fiyongu yaparsin onune ayicik koymuslar sende ona benzer bisi yapıştır olsun bitsin
Anladım geçmiş olsun canım hakkında hayırlı olur inşallah kararınız
Aynen canim biseyler yapicam artik ne cikarsa. Yarin esimle bu tarz malzemeler alabilecegimiz bir yere gider bakariz.
Zaten disariya ancak esimle cikarim bu saatten sonra bugun bunu anladim.
Bugun markete yuruyeyim dedim de alt karinda baski cok fazlalasmis artik zorlaniyorum yururken. Ancak ev icinde donenirim bundan sonrasinda
ah kardes yattim yattim uyuyamadim ayaklatkm yaniyor ve yine kalkyim yataktan hergunki gibi en azkndan esim uyusunKızlar uzunnnn bi geceye daha hoşgeldiniz. İnş. Hepimiz mışıl mışıl uyuruz diycem ama buna kendim bile inanamıyorum
Ins. Cnm ama zorİns uyuruz arkadaslar iyi geceler
Benim adamin Allah tan uykusu ağırda uyuyor sıgamıyorum dön dön dön biyandan düşmesin diye biyandan onu tutuyorum:)ah kardes yattim yattim uyuyamadim ayaklatkm yaniyor ve yine kalkyim yataktan hergunki gibi en azkndan esim uyusun
Aksine benim ayaklar donuyor. Çoraplar ve patiklerle yatıyorum.ah kardes yattim yattim uyuyamadim ayaklatkm yaniyor ve yine kalkyim yataktan hergunki gibi en azkndan esim uyusun