2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Anladım geçmiş olsun canım hakkında hayırlı olur inşallah kararınız

Canım kanala dogru kendini itiyor olabilir mi artık?

Canim tul alip bikac kat dikdortgen kesip ortadan baglasan ayni fiyongu yaparsin onune ayicik koymuslar sende ona benzer bisi yapıştır olsun bitsin
Aynen canim biseyler yapicam artik ne cikarsa. Yarin esimle bu tarz malzemeler alabilecegimiz bir yere gider bakariz.
Zaten disariya ancak esimle cikarim bu saatten sonra bugun bunu anladim.
Bugun markete yuruyeyim dedim de alt karinda baski cok fazlalasmis artik zorlaniyorum yururken. Ancak ev icinde donenirim bundan sonrasinda

Tabi canim Allah esirgesin ne olur ne olmaz insanin bi basi bile donse yaninda destek alabilcegi biri mutlaka olmali ins gonlune gore biseyler bulursun :)

Benim adamin Allah tan uykusu ağırda uyuyor sıgamıyorum dön dön dön biyandan düşmesin diye biyandan onu tutuyorum:)
benim esimin uykusu cok hafif benimki normalde agirdir bu son haftalar uyku uyuyamiyorum ama
hakkımızda hayırlısı olsun canım benim inşallah kucagimiza almak nasip olsun bebislerimizi sağlıkla

Kızlar 20 dakikadan daha az sürede karnım taş gibi oluyor. Sancı bu sanırım çünkü düzenli. Böyle olup da yılbaşını geçirebilir miyim acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…