Soyle bisey hamileligimin basinda yasamis oldugum bi panik atak depresyon durumu var ilac kullaniyodum doguma yaklasinca biraktim doktorum normal dogumda psikolojik olarak zorlanicagimi dusunuyo :) Benimde kafam karışıyo cunku midem bulandiginda kusarken bile aglayan bi insanim dayanabilir mıyım acaba diye endise ediyorum kolayca sezeryan olsa hersey planli diyorum diyorumda diyorum anlicagin dusunup duruyorum :)
Arkadaşlar yaaa bugün bişey oldu bebeğin hareketlerini çatı bölgesinde çok yoğun Bi şekilde hissettim hala da hareketlerine devam ediyor. Akıntı sancı su vs bişey yok ama resmen orda kıpırdanıp duruyo böyle Bi durum yaşayan oldu mu ne tavsiye edersiniz
Aynen canim biseyler yapicam artik ne cikarsa. Yarin esimle bu tarz malzemeler alabilecegimiz bir yere gider bakariz.
Zaten disariya ancak esimle cikarim bu saatten sonra bugun bunu anladim.
Bugun markete yuruyeyim dedim de alt karinda baski cok fazlalasmis artik zorlaniyorum yururken. Ancak ev icinde donenirim bundan sonrasinda
Aynen canim biseyler yapicam artik ne cikarsa. Yarin esimle bu tarz malzemeler alabilecegimiz bir yere gider bakariz.
Zaten disariya ancak esimle cikarim bu saatten sonra bugun bunu anladim.
Bugun markete yuruyeyim dedim de alt karinda baski cok fazlalasmis artik zorlaniyorum yururken. Ancak ev icinde donenirim bundan sonrasinda
Tabi canim Allah esirgesin ne olur ne olmaz insanin bi basi bile donse yaninda destek alabilcegi biri mutlaka olmali ins gonlune gore biseyler bulursun :)
benim esimin uykusu cok hafif benimki normalde agirdir bu son haftalar uyku uyuyamiyorum ama
hakkımızda hayırlısı olsun canım benim inşallah kucagimiza almak nasip olsun bebislerimizi sağlıkla
Benimde aklıma Yeni geldi elini süren olur mu mikrobik bişey bulaşır mı ben bu düşünceyle yapamam :) en güzeli ucuz yollu bi süs alıp hastanede onu kullanayım
Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı günler kainatın en tatlı en güzel hamişlerine anne adaylarına ve tabiki çiçeği burnunda annelerine Günaydın Günaydın size
ŞAFAK 6