2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
tekrardan kullanayım o zaman:KK42:
benimde hamileliğin başından beri böyle
bıktım artık
Canım allah başka dert vermesin bende çok sıkıldım ama yapacak birşey Yok ben birde nezle oldum sanırım burnum feci tıkandı ne önerir sinis Kızlar okyanus suyu hiç bir şeye yaramıyor Alerji hastasıyım aynı zamanda burda lodos çok fena esiyor acaba ondan mı tıkandım

Teşekkürler canım, ben de öyle kokladım valla :) Aminn, hepimiz güzel günlerde kullanalım :dua:

Aslında hiç iyi değilim, eşimi bekliyorum acile gitmek için, hamilelikte böbrek ve İdrar yolları sorunları bitirdi beni ama bebeğimin hareketleriyle eşyalarıyla, süsleriyle motive olmaya çalışıyorum, şimdiden güç veriyor sanki annesine :anne:
Geçmiş olsun canım gidip gelince haberdar et bizi. Bebeklerimiz en büyük motive kaynağımız ❤️

Ooh ne güzel canım bende kendime çikolata yaptiracam iyiki doğurdum aferin bana diye :KK70: kıskandım iyice bu bebisleri biraz kendimi de düşünmem lazım
Çok güzel olmuşlar canım sağlıkla al kucağına ❤️
Kızlar bizim de çikolatamız geldi, ben çikolata atölyesinden sipariş verdim Lila rengi istediğim için başka bir yerden bulamadım. Çok beğendim, çikolatası da lezzetli, uzun süre dayanır dediler çift paket yapılmış, kolonya şişesini hediye gönderdiler . Yeşeren kalemi de by. nazlıyılmaza yaptırdık. Benim içime sindi, sizce nasıl?

Canlar benimde iki saat önce lavoboya girdiğimde nokta nokta kan gördüm hemen doktora geldim nst no ultrasonda normal Neden olabilir acaba
Geçmiş olsun canım rahim ağzı çok hassas ordan olmuş olabilir yada sivilce falan patlamıştır altlarda

Hahaha ay çok mantıklı ya bende mı yaptirsam iyi ki doğurdum diye :)
Kızımı kıskanmaya başladım bu psikolojiyle her şey ona alınıyor :KK70: kimse beni düşünmüyor o kadar sancı ağrı sonuçta ben doguracam kendimi şımartmam lazım :KK70:

alayım o zaman canım
çok dikkat etmeme rağmen bütün hamileliğim boyunca böyleydi
bırakmadı yakamı
benim buyuk kizda da devamli oluyor ne yapacagjni sasirdi artik cay bardagin dibine elma sirkesi koyup üstünü suyla doldurup yikihor arada ama tabiki yine tekrarliyor inşallah sende benjm kizda bu sorunu atlatirsiniz geçmiş olsun canım benim

Kizlar benim hevesim yoktu hastane odasi suslemesine biliyosunuz.
Ablam ve esim bombos olsun istememisler, gonulleri olsun madem dedim. Ablam bir kapi susu almis cok ta tatli bisey.
Odada ki ikram icin kullanilacak fiskos masasina kenarlari firfirli bir fiskos masasi ortusu serecegim.
Bebegin yatacagi besige susleme nasil yapilir duz tul kurdeleyle baglansa olur mu ya da nasil alternatifler olabilir bana genel oda suslemesiyle ilgili fikir verebilir misiniz en basit olabileceklerden?

benim buyuk kizda da devamli oluyor ne yapacagjni sasirdi artik cay bardagin dibine elma sirkesi koyup üstünü suyla doldurup yikihor arada ama tabiki yine tekrarliyor inşallah sende benjm kizda bu sorunu atlatirsiniz geçmiş olsun canım benim
idrarı tutmamak ve bol su içmek canım çaresi su içtikçe çıkacak ki bütün mikroplar dökülsün geçmiş olsun

Canım allah başka dert vermesin bende çok sıkıldım ama yapacak birşey Yok ben birde nezle oldum sanırım burnum feci tıkandı ne önerir sinis Kızlar okyanus suyu hiç bir şeye yaramıyor Alerji hastasıyım aynı zamanda burda lodos çok fena esiyor acaba ondan mı tıkandım
zcaba burun deliklerinin oraya viksmi sürsen
geçmiş olsun rabbim senide bebeğini de korusun
bi bebegimizi kucagimiza alsaydik sağlıkla

kizlar karnim cikacak gibi asagiya markete gittim yukum agir oldu canım cikti kasiklarim agriyor yatiyorum yemek iside var dinleneyim birazcik otura kalka yaparim birseyler

Kızımı kıskanmaya başladım bu psikolojiyle her şey ona alınıyor :KK70: kimse beni düşünmüyor o kadar sancı ağrı sonuçta ben doguracam kendimi şımartmam lazım :KK70:
Evet ya herşey ona alınıyor annem fln hep ona hediye alıyor ben dahil :) bende 50 tane çikolata sipariş ettiydim yetmezse böyle bir ironi yapabilirim çikolata üzerin e haha :KK48:

Ooh ne güzel canım bende kendime çikolata yaptiracam iyiki doğurdum aferin bana diye :KK70: kıskandım iyice bu bebisleri biraz kendimi de düşünmem lazım
Çok güzel olmuşlar canım sağlıkla al kucağına ❤️

:)))

Onu da başkası yapsın canım bize hediye, iyi ki doğurduk diye, eşlerimiz, ailemiz falan :)

Teşekkürler canım, hepimiz kuzularımızı sağlıkla kucağımıza alalım :KK200:

X