Ben bi gecmis msjlarina bakim canim . Gorsel olarak tam aklimda kalmadi ama hatirliyorum oyle bisey
E abladan kalinca zaten biseyler hazir oldugu icin insan daha da heveslenir onlar gozunun onunde oldukca. Ben de iste kendimi zorlamadan bakim en basitinden ne yapabilirsem artik kalan kisitli zamanda.
Arkadaslarin ne dusuncelilermis ne hos surpriz olmustur. Ben bugun yine bi arkadasima sinir oldum. Ya ben bu bakis acimla baktikca gercekten etrafimda arkadasim kalmayacak galiba. Normalde 3 gunde bir arayip cocugun okulda soyle oldu benim isyerinde boyle oldu diye herseyi en ince detayiyla anlatan arkadasima 3 hafta once ya su aralar son gunlerim diye fazla sikintiliyim daha sik goruselim dedim telde.
3 haftadir aramadi :)
Bugun aramis dogurmadin di mi dedi yok dedim son gunler halsiz geciyo vs ki sesim de cok halsiz geliyodu zaten. Benim hakkimda boyle bir konusma gecti ve cocugunun okulunda ki yilbasi hazirliklarindan girip diger sinifta yapilan hazirliklardan cikti noel agaclari cocuk kiyafetleri vs vs, velilerden ve cocuklarindan bahsetti.
Dinledim dinledim dinledim
aaa baktim cidden susmuyo saka gibi hahah
Kusurabakma simdi basim agriyo sonra konusuruz deyip kapadim (zaten sesimin halinden belliydi hani bisey dinleyemeyecegim aslinda)
Yok bu sekil arkadaslik istemiyorum ben ya kac senelik olursa olsun, insanlarin sikinti bile olmayan seylerinin detaylarindan banane inan ben kendi sorunlarimdan kendimden bile sikiliyorum zaman zaman. Insanlarda ki bu bencillik beni soke ediyor hamilelikte de yemin ederim zirve yapti bakip bakip sasiriyorum
Tamam canim cok tesekkur ederim. Hos ablam kapi susunu almis cok ta sirin bisey hosuma gitti.
Balonlari nasil kullanacaksin obekleyip ipe baglama seklinde mi canim.
Bi de artik internetten siparis veremem topu topu 6 gunum kaldi cunku ama bu buyuk fiyonklardan nerede bulabilirim