Harikasın canım teşekkür ederim :)http://www.office1.com.tr/magazalarimiz.xhtml canim yaptirdigim yer burasi istanbuldaki yerlerine bi bak istersen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Harikasın canım teşekkür ederim :)http://www.office1.com.tr/magazalarimiz.xhtml canim yaptirdigim yer burasi istanbuldaki yerlerine bi bak istersen
Canım sen buraya etiketi tasarlayıp mı götürdün yoksa tasarımı onlar yapıyor mu?http://www.office1.com.tr/magazalarimiz.xhtml canim yaptirdigim yer burasi istanbuldaki yerlerine bi bak istersen
Çok karışık işler bu işler :)bazı doktorlar "her kadın vajınal yoldan dogurabılır" e ınanıyorlarmıs ve catı muayenesı bıle yapmıyorlarmıs.
yıne de bazılarının vucut yapısı geregı daha kolay dogurdugu da bı gercek bence:) ya da tam tersi:)
Canım çok güzel olmuş :) güzel anılar biriktirelim böyle, evlatlarımıza
Canım sen buraya etiketi tasarlayıp mı götürdün yoksa tasarımı onlar yapıyor mu?
Harikasın canım teşekkür ederim :)
merhabalar.. Ben de yenidogan sunneti icin arastirma yapiyorum fiyat cok makul geldi. Neresi canim ankarada bu iddaya bu fiyati aldigin yer.. Donersen cok sevinirim simdi de tesekkurler.. Butun hamile annislere guzel kolay dogumlar diliyorum bu arada..Benim annem ömrümün sonuna kadar konusmam seninle dedi ondan habersiz yaptiricam :) şimdi bi yerle gorustum tavsiye uzerine doktor kendine cok guveniyo valla Ankarada bizden iyi yapan bulamazsin arastirma bosuna dedi :))) nie acele ediyosun kizim bebegede yazik gobek bagi dussun dedi :)) yani 7. ile 10. gun arasina denk geliyo yine ve fiyatida gayet makul 400 liraymis
merhabalar.. Ben de yenidogan sunneti icin arastirma yapiyorum fiyat cok makul geldi. Neresi canim ankarada bu iddaya bu fiyati aldigin yer.. Donersen cok sevinirim simdi de tesekkurler.. Butun hamile annislere guzel kolay dogumlar diliyorum bu arada..
tamam tatlim.. Genelde 1000den asagi cok duymadim.. Ozelden yazarsan bilgi alayim arayip..Canim keciorende bi yer ama arastirmaya devam edicem sende arastirmalarini paylas bizimle :)
Cok güzel olmuş kuzum. Allah hayırlısıyla kullanmayi nasip etsin. Hepimiz sevinclerimizi heyecanlarimizi paylaşıyoruz ne mutlu bize sonsuz şükürler olsun yaradana.Eki Görüntüle 2084977 Eki Görüntüle 2084978 Eki Görüntüle 2084979 Eki Görüntüle 2084980
Teyzeleri bunlar bizim el emeği hastane süslerimiz ve odamızdaki duvar süslerimiz henüz tabi içleri tamamlanmadı falan hastane süslerimizde de lavanta keselerimiz ve kokulu taşlarımız eklenecek yine el emeği onlarda. Allah fırsat verdi nasip etti böylesine yapabildim kimseyi de üzmek istemem tabiki yanlış anlaşılmaktan da korkuyorum aslında ama heveslenip fikir almakta istedim. Allah inşallah herkesin gönlüne göre olanı verir nasip eder. Herşeyden önce süs püs bir kenara sağlık sıhhat huzur tabiki. Etraftan aman gösterme nazar değer falan deniyor ama ben hepinizin nasıl iyi niyetli gönlü temiz olduğunu ve bir bebek için böyle düşünecek kimsenin burada olmadığını da bildiğim için sizlerle paylaşıyorum.
Rica ederim canım vakit az kaldıkça geriliyor insan haliyle çok sevindim erken gelmesine rahatça yerleştirirsin eşyaları :) koku sorunu yoktu bizim beşikte umarım seninkilerde de olmazNe güzel yazmışsın, çok teşekkürler canım, inşallah ağız tadıyla, sağlıkla, huzurla büyütelim yavrularımızı..
Bu arada Çilek Mobilya için konuşuyorduk ya, bugün getirdiler bizim karyolamızı da, hatta 2 gün erken oldu, iyi ki siparişi iptal etmemişim diyorum şimdi. Sen baya içimi rahatlatmıştın o konuda da, çok sağol canım
Tamamdır canım çok sevinirim :)Rica ederim canim :) Sen netten bikac tane bak istersen ozelden gonder bana tasarım konusunda da yapabilcegim bise olursa yardimci olurum :)
Rica ederim canım vakit az kaldıkça geriliyor insan haliyle çok sevindim erken gelmesine rahatça yerleştirirsin eşyaları :) koku sorunu yoktu bizim beşikte umarım seninkilerde de olmaz
Aynı şaşkınlığı ben de yaşamıştım hatta baya yaklaşıp da koklamıştım mobilyayı güzel günlerde kullanın canım inşallahBen de zaman kalmayacak, nasıl havalandırıcam diye endişeleniyordum ama kurdular ve hiç koku yok, çok şaşırdım canım :)
Cok kibar ve şik olmus annesi cok begendimKızlar bizim de çikolatamız geldi, ben çikolata atölyesinden sipariş verdim Lila rengi istediğim için başka bir yerden bulamadım. Çok beğendim, çikolatası da lezzetli, uzun süre dayanır dediler çift paket yapılmış, kolonya şişesini hediye gönderdiler . Yeşeren kalemi de by. nazlıyılmaza yaptırdık. Benim içime sindi, sizce nasıl?
Amİn canım benım hepimize inşallah :)Cok güzel olmuş kuzum. Allah hayırlısıyla kullanmayi nasip etsin. Hepimiz sevinclerimizi heyecanlarimizi paylaşıyoruz ne mutlu bize sonsuz şükürler olsun yaradana.
Hahaha gelsin tatlılar gitsin böreklerhanımlar benim bebeğin kilosu 3090 gr
ben hep normal doğum yapacağım fazla kilo zorlamasın diye dikkat ediyordum yediklerime
ama madem sezeryan olacağım önüme geleni yiyeceğim
bebeğimde 4000 gr doğsun
Canım maşallahhhhhh.. Ye gari kim tutar seni :)
Hahaha gelsin tatlılar gitsin börekler
Aynı şaşkınlığı ben de yaşamıştım hatta baya yaklaşıp da koklamıştım mobilyayı güzel günlerde kullanın canım inşallah