2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
hanımlar benim yine idrar yollarımda enfeksiyon çıkmış
artık manurol kullanmaktan bıktım
doktorum yine yazmış ama geçmiyor hiç
kullanmasam mı ilacı artık

Sancı yapıyor mu sende de? Ben dün tahlil yaptırdım, geç çıktı sonucu, bugün de kültür vermeye gidicem mecburen. Doktor atlamayalım diyor ama kültür sonucuna göre ilaç verecek. Benim dün geceden beri mesanem sancıyor, baya zorlanıyorum. İlaç kullanmak lazım yoksa enfeksiyonun ilerlemesi riskli olur diye düşünüyorum. Ama kültür sonucu antibiyograma göre antibiyotik verilmeli. Monurol hafif kalabiliyor.

Sancı yapıyor mu sende de? Ben dün tahlil yaptırdım, geç çıktı sonucu, bugün de kültür vermeye gidicem mecburen. Doktor atlamayalım diyor ama kültür sonucuna göre ilaç verecek. Benim dün geceden beri mesanem sancıyor, baya zorlanıyorum. İlaç kullanmak lazım yoksa enfeksiyonun ilerlemesi riskli olur diye düşünüyorum. Ama kültür sonucu antibiyograma göre antibiyotik verilmeli. Monurol hafif kalabiliyor.
galiba monurol hafif oluyor
tam bitmiyor hiç
yoksa daha 2 hafta öncede kullandım:KK42:

İdrar kültürü hiç yapılmadı mı canım? Doğru ilacı kullanmak gerekiyor, bence bir kültür yaptır ama sonucu 3 günde çıkıyor, üreme varsa ona göre antibiyotik kullanırsın.
idrar tahliline bakıyor canım
kültür hiç yapmadı doktor
cuma günü gittiğimde sorayım tekrar
bebeğe zararı nelerdir
bir fikrin var mı?

hanımlar benim yine idrar yollarımda enfeksiyon çıkmış
artık manurol kullanmaktan bıktım
doktorum yine yazmış ama geçmiyor hiç
kullanmasam mı ilacı artık
Csnım kullan enfeksiyon erken Doğumu tetikliyor bende hamileliğin basından beri enfeksiyon geçiriyorum benim de geçmiyor hiç

Erken doğum riski oluyor, bir de normal doğum olursa bebeğe geçme ihtimali yüksek enfeksiyonun, sezeryanı bilemiyorum.

Csnım kullan enfeksiyon erken Doğumu tetikliyor bende hamileliğin basından beri enfeksiyon geçiriyorum benim de geçmiyor hiç
tekrardan kullanayım o zaman:KK42:
benimde hamileliğin başından beri böyle
bıktım artık

Kızlar bizim de çikolatamız geldi, ben çikolata atölyesinden sipariş verdim Lila rengi istediğim için başka bir yerden bulamadım. Çok beğendim, çikolatası da lezzetli, uzun süre dayanır dediler çift paket yapılmış, kolonya şişesini hediye gönderdiler . Yeşeren kalemi de by. nazlıyılmaza yaptırdık. Benim içime sindi, sizce nasıl?
Tabiki çok güzel. :) zevkle dağıt hediyelerini canım

Kızlar merhaba
Biz de heyecan dorukta
Annemler, kayınvalidemler herkes geldi
Sezeryan tarihi belli olunca tabi, ama yine söylüyorum keşke doğum tarihi sürpriz olsaydı.. böyle beklemek kalp atışlarımı değiştiriyo valla:)
Eğer bugun doğuran olmazsa sırada ben var yarın sabah 9da.
Dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlarım
Öpüyorum hepinizi
Şimdiden hayırlı olsun canım Sağlıkla kucağına al inşallah ağrısız sancısız geçer ne güzel yarın bir bebiş olacak kucağında :)) ❤️

Canim biri 1800 biri 1400 lokal 1700 genel anestezi dedi :) İnsanlara soruyorum hani fikir almak icin daha kotu sinirlerimi zıplatiyolar ay bi dur acelen ne bi dogsun bakalim cocuk bilmem ne dogdugunun ertesi gunu getirip elime 3 5 bin para vercekler heralde!!!
Eve sünnetçi çağır o yapsın :KK70: eski usul canım
Bizim dr genel yaptırmayın dedi lokal daha iyiymiş lokal yaptık bir hafta sürmedi iyileşmesi

Canlar benimde iki saat önce lavoboya girdiğimde nokta nokta kan gördüm hemen doktora geldim nst no ultrasonda normal Neden olabilir acaba

X