2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
kizlar karnim cikacak gibi asagiya markete gittim yukum agir oldu canım cikti kasiklarim agriyor yatiyorum yemek iside var dinleneyim birazcik otura kalka yaparim birseyler
Canım son ayda ağır yük taşımak olmaz aman dikkat lütfen. Ben aldığım ürünlerin max 2.5 kiloyu geçmemesine dikkat ediyorum.

zcaba burun deliklerinin oraya viksmi sürsen
geçmiş olsun rabbim senide bebeğini de korusun
bi bebegimizi kucagimiza alsaydik sağlıkla
Sağol canım amin insallah kış hamileliğinin de sıkıntısı bu sanırım öksürüğüm yeni geçmişti şimdi birde bu denerim canım dediğin şeyi de belki iyi gelir

Kizlar benim hevesim yoktu hastane odasi suslemesine biliyosunuz.
Ablam ve esim bombos olsun istememisler, gonulleri olsun madem dedim. Ablam bir kapi susu almis cok ta tatli bisey.
Odada ki ikram icin kullanilacak fiskos masasina kenarlari firfirli bir fiskos masasi ortusu serecegim.
Bebegin yatacagi besige susleme nasil yapilir duz tul kurdeleyle baglansa olur mu ya da nasil alternatifler olabilir bana genel oda suslemesiyle ilgili fikir verebilir misiniz en basit olabileceklerden?
Canım mavi bir tül alıp lastikle gerdirin mis gibi fırfırlı puset örtüsü olsun :)

Kızlar bizim de çikolatamız geldi, ben çikolata atölyesinden sipariş verdim Lila rengi istediğim için başka bir yerden bulamadım. Çok beğendim, çikolatası da lezzetli, uzun süre dayanır dediler çift paket yapılmış, kolonya şişesini hediye gönderdiler . Yeşeren kalemi de by. nazlıyılmaza yaptırdık. Benim içime sindi, sizce nasıl?
ne kadara mal oldu acaba içinde kaç adet var ben de hacı şeriften mı alsam diyorum bilemedim

Selam kızlar,doğum tarihimiz belli oldu allahın izniyle saglicakla :KK200::nazar:08.01.2018 de spinal ile sezeryan yapacağım,oğlum 3.040 gr 51 cm olmuş :nazar::KK200:
38+5 günlük olmuş oluyor bu arada çok heycanliyim :halay::halay::halay:
Ayyyy bana da tarih Verse de bende rahatlasam gözün aydın canım sağ Salim alırsın insallah kucağına bebeğini

U

Tesekkurler cnm ay ben dedim hocam randevu almicammi ameliyat için fln diye ondan sonra hatirladi verdi:-) ameliyathane için randevu aldım sana da verir aslinda 37 haftadasin snde sezeryanmi kesin
Tarihin çok tatlı valla 8.1.18 olacak hayırlı olsun şimdiden sağlıkl sıhhatle inşallah :)
Altına da hala bebişlerin tarihi olmayan anneler adına ekleyeyim 'bizde isteriz doktor bey&hanım bizede tarih veriiinnnnnnnnnn anayız biz anaa:rapci::KK17:' şaka espri bir yana bir nebxe de olsa ferahlama gelmiştir herhalde

Son düzenleme:
ne kadara mal oldu acaba içinde kaç adet var ben de hacı şeriften mı alsam diyorum bilemedim

Ben 19 gr olan kalın çikolatalardan aldım. 50li kutu 100 tlydi, 25 tane daha ek istedim, toplam 143 tl tuttu. Yanında küçük bir de kolonya şişesi hediyeydi. Ama 100 adet kutulu 7 gr madlen de 100 tl. Yine kolonya şişesi hediyeli.

Kizlar benim hevesim yoktu hastane odasi suslemesine biliyosunuz.
Ablam ve esim bombos olsun istememisler, gonulleri olsun madem dedim. Ablam bir kapi susu almis cok ta tatli bisey.
Odada ki ikram icin kullanilacak fiskos masasina kenarlari firfirli bir fiskos masasi ortusu serecegim.
Bebegin yatacagi besige susleme nasil yapilir duz tul kurdeleyle baglansa olur mu ya da nasil alternatifler olabilir bana genel oda suslemesiyle ilgili fikir verebilir misiniz en basit olabileceklerden?
Canım bebiş iÇin hastaneye bebeğin yatacağı yatak için böyle süs yaptık biraz önce bitti
Screenshot_2017-12-27-19-22-31.png

Selam kızlar,doğum tarihimiz belli oldu allahın izniyle saglicakla :KK200::nazar:08.01.2018 de spinal ile sezeryan yapacağım,oğlum 3.040 gr 51 cm olmuş :nazar::KK200:
38+5 günlük olmuş oluyor bu arada çok heycanliyim :halay::halay::halay:
Benim istediğim tarih :)
Hayırlısı olsun canım:KK66:

Canim insanlar keyfinden sezeryan yaptiriyo - ki bunlardan biride ben olabilirim zaman yaklastikca :)) - hic canini skma iki doğum seklide hak yani Rabbim kime neyi nasip ederse birinde acıyı onceden cekiyosun birinde sonradan ikisinde de Allah saglikla versin yeterki bebegini kucagina aliyosun ikisinde de anne oluyosun bizim toplumda bi dusunce sekli bu sezeryanla doğum yaptında ay sen simdi anami oldun gibisinden cahilce bi saka sekli :)) hiiic canini sikma uzulme ne guzelki imkanlarimiz var artik bunlari onceden tespit edebiliyoruz bebeklerimiz için en iyisi neyse onu secebiliyoruz benim sahsen sezeryan icin tek uzulcegim sey gobek kaliyo diyolar o :)))
Canim bu gobek mevzuuna hic inanma ben kiximi sezeryanla dogurdum 1 yil sonra 36 bedendim sifir gobek kimse benim cocugum olduguna inanmiyordu sonra yedim yedim kilo aldim ama totodan hic gobegim ne de karnim olmadi tamamen vucut yapisi

Bir de etrafina kurdele ceviririm hatta.
Peki ikram masasi icin ne dusundun canim

Canım ikram kısmını pek düşünmedim aslında :) şerbetlik ablamdan geldi içine vişne kompostosu yapacak annem. Zaten yine ablamdan kalma süslenmiş kadehlerimiz var, bunların üst tarafı yıkanabiliyor.
Bir de ben eti puf alıp mor ve pembe tüllere sarmayı düşünüyorum onu da bir kenara güzelce dizerler. Çikolata olacak zaten :) yetmez mi ki :)

Canim bu gobek mevzuuna hic inanma ben kiximi sezeryanla dogurdum 1 yil sonra 36 bedendim sifir gobek kimse benim cocugum olduguna inanmiyordu sonra yedim yedim kilo aldim ama totodan hic gobegim ne de karnim olmadi tamamen vucut yapisi
Islerine halletmene sevindim canim o zaman artik dinlenme zamani.
Bu gobek olayi da hurafeler arasinda. Sende de oldugu gibi sezaryen olup gobegi dumduz olan cok insan gordum.

X