Canım benim çikolatalar 2 hafta önce geldi hic birşey de olmuyor nerden biliyorsun dersen her hafta yiyoruz amaç kontrol tabiiiiiii
Aksi bi durum olmazsa bizim gunumuz daha erken zaten haftaya gec kalabiliriz :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim çikolatalar 2 hafta önce geldi hic birşey de olmuyor nerden biliyorsun dersen her hafta yiyoruz amaç kontrol tabiiiiiii
Kızlar merhaba
Biz de heyecan dorukta
Annemler, kayınvalidemler herkes geldi
Sezeryan tarihi belli olunca tabi, ama yine söylüyorum keşke doğum tarihi sürpriz olsaydı.. böyle beklemek kalp atışlarımı değiştiriyo valla:)
Eğer bugun doğuran olmazsa sırada ben var yarın sabah 9da.
Dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlarım
Öpüyorum hepinizi
Ablam yazın aldığı halde hiçbir şey olmamıştı aslında olmaz da haftaya attım kafamda :)
Bu arada kızlar etiket siparişi veren/ site önerisinde bulunacak biri var mıdır? :)
Bizim çikolatalarda geldi hacı şeriften
Ay bu gece gecmez sana canim. Saglikla al kucagina insallahKızlar merhaba
Biz de heyecan dorukta
Annemler, kayınvalidemler herkes geldi
Sezeryan tarihi belli olunca tabi, ama yine söylüyorum keşke doğum tarihi sürpriz olsaydı.. böyle beklemek kalp atışlarımı değiştiriyo valla:)
Eğer bugun doğuran olmazsa sırada ben var yarın sabah 9da.
Dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlarım
Öpüyorum hepinizi
Canım öncelikle hayırlı olsun. Doktoruna sordun mu perine masajı ya da başka birşey işe yarar mı diye?
Oncelikle sağlıkla gelsin
Hiç anlamadım bu çatı darlığı neye göre. Minyon olma bacak boyu kisaligi vs vs etkiliyor mu.zahmet olmazsa yazabilir misin
Canım herşeyin hayırlısı olsun. Hiç korkutma kendini.
Buarada benimde acayip çatı ağrım var kaç gündür. Zar zor yürüyorum.
Canım öyle düşünme lütfen bebeğin Doğum şekline zaten kendi karar veriyor sezeryan olmak da çok kötü birşey değil ki kendini üzme lütfen herşeyin hayırlısı olsun insallah sen içini ferah tut
Canim moral bozacak bisey yok.
Ust komsumun uc cocugu var hepsi normal dogum.
Kazara dorsuncu de geldi ve dogumla birlikte tupler de baglansin diye sezaryen oldu.
Sezaryen buyuk rahatlikmis diyor yani hic oyle normallerde hemen ayaktaydim sezaryende yerlerde surundum diye anlatmiyor.
Kisiden kisiye degisir. Biz bu uzuntuleri biraz da etraftan gelen dayatmalar yuzunden yasiyoruz.
Ben de bi ara normal dogum yapmiycam diye kendimi eksik bi kadin gibi hissettim ve sonra farkettim durumu. Ama ne alakasi var aslinda.
hayırlısı olsun canım benim bebegini sağlıkla kucagina almak nasip olsun sonucta bir sekilde dogacak
ya normal bekleyip doguramasan daha zor ikisinide cekecektin arkadasimin cati darmis normal dogutturamadi dokdor bebegin kafasi sisti acil sezeryanla bebegi kurtardilar bebeginin cani sağolsun doktorun mükemmel biriymiş riske etmemis
inşallah hepimizde sağlıkla alırız bebislerimizi kucagimiza
Canım hayırlı olsun bebeğin sağlıkla büyütün inşallah gözünüz aydın
Canım ilk sezeryan olcağımı duyunca ben de çok üzüldüm, seni çok iyi anlayabiliyorum. Ama bazen yapabilceğimiz bişe olmuyo bazı konularda. Bu durumda öyle bişey. Sağlıkla kavusalım inşallah bebeklerimize, normal ya da sezeryan bu düşünceye alıştırmamız lazım kendimizi
Canim insanlar keyfinden sezeryan yaptiriyo - ki bunlardan biride ben olabilirim zaman yaklastikca :)) - hic canini skma iki doğum seklide hak yani Rabbim kime neyi nasip ederse birinde acıyı onceden cekiyosun birinde sonradan ikisinde de Allah saglikla versin yeterki bebegini kucagina aliyosun ikisinde de anne oluyosun bizim toplumda bi dusunce sekli bu sezeryanla doğum yaptında ay sen simdi anami oldun gibisinden cahilce bi saka sekli :)) hiiic canini sikma uzulme ne guzelki imkanlarimiz var artik bunlari onceden tespit edebiliyoruz bebeklerimiz için en iyisi neyse onu secebiliyoruz benim sahsen sezeryan icin tek uzulcegim sey gobek kaliyo diyolar o :)))
kızlar öncelikle çatı muyanesi olmak için gitmemiştimCati dedikleri kemik yapisi diye biliyorum kemik esnek olmadigina gore nasil her kadin o şekilde dogurabiliyomus acaba merak ettim :))
Ben eskilerde ninelerimiz falan evde dogum yaparken dogumda olen bebeklerin catidan dolayi öldüğünü düşünüyorum cikamiyo çünkü cocuk hic riske edilebilcek bi durum degil ya Allah esirgesin
Canim ne kadar fiyatlar sakincasi yoksa? Piyasayi da bilmis olalim hem fiyatlari karsilastirma acisindanKizlar sunnet icin iki hastaneyle gorustum masallah iyi fiyat istediler :)) poliklinik ve devlet Hastanesinden haber bekliyorum simdi
Canim ne kadar fiyatlar sakincasi yoksa? Piyasayi da bilmis olalim hem fiyatlari karsilastirma acisindan
Valla Daha BakmadımTadini begendinmi canım
Slm kizlar..hastane odasindan yaxiyorum bebegim 25 inde sezeryanla dogdu..3700 gr 52 cm . Agrilarim var zor ameliyat olmak keske panigimi yenip normal dogurabilseydim ama ne yaparsam yapiyim heycanimi yenemedim...ameliyathaneye zor soktular beni ...bebegimi almayin bisi olur diye manyakça ağladim..neyseee bütün bunlar benim 9 senedir yaşadıklarımdan kaynaklı sizi korkutmasın tabi...
suan yanimda uyuyor mucizem ..kabul olan duam... iyiz elhamdulillah.
Dualariniz icin tsk.ederim hepinize rabbim hepimizin bebişini bagışlasin insalahh
Ben de simdi hastanemi aradim fiyatlari yine makulmus o zaman 1000 tl dediler.Canim biri 1800 biri 1400 lokal 1700 genel anestezi dedi :) İnsanlara soruyorum hani fikir almak icin daha kotu sinirlerimi zıplatiyolar ay bi dur acelen ne bi dogsun bakalim cocuk bilmem ne dogdugunun ertesi gunu getirip elime 3 5 bin para vercekler heralde!!!
kizlar tahminj dogumuma 22 gün kaldi bakalim doktor hangi tarihi verecek ben ocak 17 /18 /19 bugunler arasini tahmin ediyorum yarin kontrole gidiyorum 38 arti 5/6 oluyorum 22 gun sonra
Ben de simdi hastanemi aradim fiyatlari yine makulmus o zaman 1000 tl dediler.
Benim sinirlerimi de sunnet konusunda annem ve kocam bozuyo (bozan onlar olsun :)) kucucuk cocugun pipisinin neresi kesilecekmis fln.
Hastanede eger bebekte bir problem yoksa 1. gun lokalle birlikte sunnet ettiklerini soylediler. Ertesi gune yani taburcu gunu pipinin ucunda ki sargiyi cikarip verdiklerini, iki gun boyunca da annenin bir pomad surmesi gerektigini soylediler.
Ha onlar boyle basit basit soylerken su an benim icim gidiyor o ayri.
Ayh yine kararsizliklar ve yine ben basbasayim
Anladım canım. Vajinal veya sezeryan doğum önemli olan bebeğin ve senin sağlığın. elbet öncelik vajinal doğumdur ama şartlar elvermiyorsa sezeryan olmak en sağlıklısı olabilir ki doktorunda bunu önermiş. Eskiden nasıl oluyordu bilinmez eskiden evlerde tarlalarda insanlar doğuruyormuş önemli olan şimdi ne olduğu. Tip bizim hakim olduğumuz bir alan değil o yüzden eskilere değil doktorlara güvenmeliyiz diyorum ben
Ya galiba ben de bebek dogduktan bi 2 hafta sonra ya da 10 gunlukken yaptiricam. Allem eder kallem eder kandiririm ben onlari :)Benim annem ömrümün sonuna kadar konusmam seninle dedi ondan habersiz yaptiricam :) şimdi bi yerle gorustum tavsiye uzerine doktor kendine cok guveniyo valla Ankarada bizden iyi yapan bulamazsin arastirma bosuna dedi :))) nie acele ediyosun kizim bebegede yazik gobek bagi dussun dedi :)) yani 7. ile 10. gun arasina denk geliyo yine ve fiyatida gayet makul 400 liraymis