2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Allah hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin canım sağlıkla inşallah

Aynen oyle sabah aksam bide delik desik olmustum ama en son yaptigi o deposilinmiss anaammmm penisiline kurban olim demistim :))) Degisik ve agir bi hastalikti sanada cok gecmis olsun canim igneler iyi toparliyo insani icinde ferah olsun doktorlarimiza guvenmek zorundayiz bazen ilac icmeyelim diye vücudumuz daki mikroplari cogaltip bebege daha cok zarar verebiliyoruz isi bilene birakmak lazim

Gözünaydın canım ne büyük mutlulukkk yaaa rabbim analı babalı saglıkla büyütmeyi nasip etsinn dualarınız bizlerden eksik etme

Masallah canim ben severim bole şeyleri tam bitmis hallerinide goster olurmu :))

Aynen oyle.. bide bayiliyorum igneden sonra korkudan yada acliktan olabilir diyorlar..5 dakikalik igne seruveni 1 saatle son buluyo bizim.acilde yatıp geliyorum sabah aksam

Neden suni yanlısı değilmiş doktorun sorabildin mi acaba

Sağlıkla gelsin de :)

Kizlarrrrr
Ben kontrolden geliyorum
Bu hafta çok fazla çatı ağrım vardı
Ve doktorum çatı muayenesi istedi
Ebe yaptı ve normal doğum isteyen biri olarak sonuç malesef hüsran
Çatim çok darmiş ve normal doğuma uygun değilmiş
Acayip bir ağırlık geldi üzerime
Tamam belirsizlikler bitti ama bilmiyorum yaaa herseyden korkuyorum artık

Neden suni yanlısı değilmiş doktorun sorabildin mi acaba

Sağlıkla gelsin de :)
Doktorum herşeyin doğal olanından yana , suni sancı verip bebeği sonuna kadar getirtip o anda olmaz demek bana göre değil dedi. Kesmekte birşey yok ama niye en doğalını yapmayalım ki diyor. Suni sancı da aslında anneye eziyet diye bakıyır

Valla ben de suni sancidan korkardim ama

Bns1990 suni ile doğum yaptı

10.15 te suyu geldi

00.30 da suni verdiler

Sadece 3 saat suni sancı çekti ve 3.30 da oğlu kucagindaydi. Hic de öyle psikopat bi sancidan bahsetmiyor.

Canım öncelikle hayırlı olsun. Doktoruna sordun mu perine masajı ya da başka birşey işe yarar mı diye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…