2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Aynen oyle.. bide bayiliyorum igneden sonra korkudan yada acliktan olabilir diyorlar..5 dakikalik igne seruveni 1 saatle son buluyo bizim.acilde yatıp geliyorum sabah aksam

Aynen oyle.. bide bayiliyorum igneden sonra korkudan yada acliktan olabilir diyorlar..5 dakikalik igne seruveni 1 saatle son buluyo bizim.acilde yatıp geliyorum sabah aksam

Ooo baya zor senin durumun o zaman Allah sifa versin insallah basa gelince cekiliyo mecbur

Neden suni yanlısı değilmiş doktorun sorabildin mi acaba

Sağlıkla gelsin de :)

Kizlarrrrr
Ben kontrolden geliyorum
Bu hafta çok fazla çatı ağrım vardı
Ve doktorum çatı muayenesi istedi
Ebe yaptı ve normal doğum isteyen biri olarak sonuç malesef hüsran
Çatim çok darmiş ve normal doğuma uygun değilmiş
Acayip bir ağırlık geldi üzerime
Tamam belirsizlikler bitti ama bilmiyorum yaaa herseyden korkuyorum artık

Neden suni yanlısı değilmiş doktorun sorabildin mi acaba

Sağlıkla gelsin de :)
Doktorum herşeyin doğal olanından yana , suni sancı verip bebeği sonuna kadar getirtip o anda olmaz demek bana göre değil dedi. Kesmekte birşey yok ama niye en doğalını yapmayalım ki diyor. Suni sancı da aslında anneye eziyet diye bakıyır

Valla ben de suni sancidan korkardim ama

Bns1990 suni ile doğum yaptı

10.15 te suyu geldi

00.30 da suni verdiler

Sadece 3 saat suni sancı çekti ve 3.30 da oğlu kucagindaydi. Hic de öyle psikopat bi sancidan bahsetmiyor.

Canım öncelikle hayırlı olsun. Doktoruna sordun mu perine masajı ya da başka birşey işe yarar mı diye?

10.15 te suyu geldi

00.30 da suni verdiler

Sadece 3 saat suni sancı çekti ve 3.30 da oğlu kucagindaydi. Hic de öyle psikopat bi sancidan bahsetmiyor.
Henüz kendim tecrübe etmediğim için birşey söylemem doğru olmaz. psikopat bir sancıyla da alakalı olduğunu düşünmüyorum ki kişiden kişiye de değişir muhtemelen nasıl ki kimi spinalle çok iyi bir tecrübe yaşamış kimi yaşamamışsa aynı durum diye düşünüyorum. Psikopat bir sancı diye adlandırmakta bence hoş ve doğru değil, nihayetinde oda tıbbı bir müdahele.Tabi bir de insanların acı eşikleri ve bakış tarzları da çok önemli.
Ben doktorumu dinlemenin en iyi yol olacağını düşünüyorum. Benim annemde suni sancıyla doğum yapmış oda rahatsızlık duyduğunu idda etmiyor keza.
Hepimiz için içine en sineni en rahatı olur umarım ama burda sonuçta hepimiz herşeyi konuşup paylaşıyoruz. Kimseyi tedirgin etmek falan istemem bu şekilde

Oncelikle sağlıkla gelsin

Hiç anlamadım bu çatı darlığı neye göre. Minyon olma bacak boyu kisaligi vs vs etkiliyor mu.zahmet olmazsa yazabilir misin

Canım herşeyin hayırlısı olsun. Hiç korkutma kendini.
Buarada benimde acayip çatı ağrım var kaç gündür. Zar zor yürüyorum.

Canım kesme taraftarı değil belki ama bazen me yazık ki şartlar onu gerektiriyor çocuk sıkışıyor ve kesmek zorunda kalabiliyorlar yani bu doktorun istegi ile olabilecek birşey değil

Bana hep öyle gelirdi ama herkesin aci eşiği yaşadığı farklı ben daha önce yüz kere yazdım zaten.

Suniye neden sıcak bakmıor diye merak ettim sadece.

Cevap için teşekkürler

Hepimizin bebegi sağlıkla gelsin de gerisi teferruat

10.15 te suyu geldi

00.30 da suni verdiler

Zaten hersey gerekli oldugu zaman yapildiginda guzel ve her hasta farkli durumlarla karsilasabilir hep diyoruz ya her dogum kisiye ozel.
Eger dr guvenilir bir dr sa gereksiz yere suni sanci vermez ki zaten ben kesinlikle ama kesinlikle suni sanci istemiyorum demek te sacma hicbirimiz dr degiliz ki karar verelim.
Bence hic gereksiz suni sanciyla olacak mi olmayacak mi diye stres yapma.
Benim icim senin dogumun cok kolay gececek diyor insallah hic bunlari dusunme derim

Oncelikle sağlıkla gelsin

Hiç anlamadım bu çatı darlığı neye göre. Minyon olma bacak boyu kisaligi vs vs etkiliyor mu.zahmet olmazsa yazabilir misin
Tamamen pelvis kemiğinin yapısıyla alakalıymış ve bir çember olarak düşünülmeliymiş doktor uzunca anlattı, kimi insanda sağdan sola dar olabiliyorken önden arkaya geniş oluyormuş falan kemiğin yani o çemberin ne taraftan geniş olduğu ve bebeğin kafa çapyla alakalıymış.

Canım öyle düşünme lütfen bebeğin Doğum şekline zaten kendi karar veriyor sezeryan olmak da çok kötü birşey değil ki kendini üzme lütfen herşeyin hayırlısı olsun insallah sen içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…