2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Slm kizlar..hastane odasindan yaxiyorum bebegim 25 inde sezeryanla dogdu..3700 gr 52 cm . Agrilarim var zor ameliyat olmak keske panigimi yenip normal dogurabilseydim ama ne yaparsam yapiyim heycanimi yenemedim...ameliyathaneye zor soktular beni ...bebegimi almayin bisi olur diye manyakça ağladim..neyseee bütün bunlar benim 9 senedir yaşadıklarımdan kaynaklı sizi korkutmasın tabi...

suan yanimda uyuyor mucizem ..kabul olan duam... iyiz elhamdulillah.:nazar::nazar::nazar::nazar:

Dualariniz icin tsk.ederim hepinize rabbim hepimizin bebişini bagışlasin insalahh
:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:
Allah hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin canım sağlıkla inşallah

Aynen bnmde öyle bogazim..yataklara dusurdu bende hic boyle hasta olmamıştım.birde penisilin ne aci veren bi igne oyy..Rabbim hpimizin yardimcisi olsun.Rabbim sana dogum kolaylığı çocuğuna saglik versin oyle iyi geldi ki cevabin..cok rahatlattin beni.

Aynen oyle sabah aksam bide delik desik olmustum ama en son yaptigi o deposilinmiss anaammmm penisiline kurban olim demistim :))) Degisik ve agir bi hastalikti sanada cok gecmis olsun canim igneler iyi toparliyo insani icinde ferah olsun doktorlarimiza guvenmek zorundayiz bazen ilac icmeyelim diye vücudumuz daki mikroplari cogaltip bebege daha cok zarar verebiliyoruz isi bilene birakmak lazim

Slm kizlar..hastane odasindan yaxiyorum bebegim 25 inde sezeryanla dogdu..3700 gr 52 cm . Agrilarim var zor ameliyat olmak keske panigimi yenip normal dogurabilseydim ama ne yaparsam yapiyim heycanimi yenemedim...ameliyathaneye zor soktular beni ...bebegimi almayin bisi olur diye manyakça ağladim..neyseee bütün bunlar benim 9 senedir yaşadıklarımdan kaynaklı sizi korkutmasın tabi...

suan yanimda uyuyor mucizem ..kabul olan duam... iyiz elhamdulillah.:nazar::nazar::nazar::nazar:

Dualariniz icin tsk.ederim hepinize rabbim hepimizin bebişini bagışlasin insalahh
:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:
Gözünaydın canım ne büyük mutlulukkk yaaa rabbim analı babalı saglıkla büyütmeyi nasip etsinn dualarınız bizlerden eksik etme

Eki Görüntüle 2084977 Eki Görüntüle 2084978 Eki Görüntüle 2084979 Eki Görüntüle 2084980
Teyzeleri bunlar bizim el emeği hastane süslerimiz ve odamızdaki duvar süslerimiz henüz tabi içleri tamamlanmadı falan hastane süslerimizde de lavanta keselerimiz ve kokulu taşlarımız eklenecek yine el emeği onlarda. Allah fırsat verdi nasip etti böylesine yapabildim kimseyi de üzmek istemem tabiki yanlış anlaşılmaktan da korkuyorum aslında ama heveslenip fikir almakta istedim. Allah inşallah herkesin gönlüne göre olanı verir nasip eder. Herşeyden önce süs püs bir kenara sağlık sıhhat huzur tabiki. Etraftan aman gösterme nazar değer falan deniyor ama ben hepinizin nasıl iyi niyetli gönlü temiz olduğunu ve bir bebek için böyle düşünecek kimsenin burada olmadığını da bildiğim için sizlerle paylaşıyorum. :nazar::nazar::nazar::anne:

Masallah canim ben severim bole şeyleri tam bitmis hallerinide goster olurmu :))

Aynen oyle sabah aksam bide delik desik olmustum ama en son yaptigi o deposilinmiss anaammmm penisiline kurban olim demistim :))) Degisik ve agir bi hastalikti sanada cok gecmis olsun canim igneler iyi toparliyo insani icinde ferah olsun doktorlarimiza guvenmek zorundayiz bazen ilac icmeyelim diye vücudumuz daki mikroplari cogaltip bebege daha cok zarar verebiliyoruz isi bilene birakmak lazim
Aynen oyle.. bide bayiliyorum igneden sonra korkudan yada acliktan olabilir diyorlar..5 dakikalik igne seruveni 1 saatle son buluyo bizim.acilde yatıp geliyorum sabah aksam

Günaydın melek anneler :)
Dün kontrolüm vardı ocak 6 derken 24-25-26 ya kadar uzayabilir dedi doktorum suyu gayet iyi gözüküyor kilosu gelişimide iyi istesek şu anda da alırız sorun yok ama bebeğin sarılık olur ne gerek var sonuna kadar bekleyeceğiz dedi. Ben gebeliğimden önce 32 beden giyiniyordum doktorum da ölçülerine göre seni normal doğuma almak zor olacak kemik yapın dar ama pelvis kemiğinin 3 farklı açıdan oranı var viraz daha vakit geçsin hepsini kontrol edip öyle karar veririz , yok çok ısrarcı olursan ben yine seni normal doğurturum ama 4-5 cm açılman olduktan sonra ben yapamam dersende bu sefer ben seni kesmem ama morfinle ama çeke çeke doğurturum seni dedi :) yine de kesip biçme yanlısı olmadığımı tekrar ediyorum diye de ekledi. Suni sancı taraftarı da olmadığı için 40 gerekirse 41 e kadar kendi sancımı bekleyeceğimizi söyledi. Bende koyun gibi kendimi yine bekleme moduna aldım.. Kilom sabitlendi kaldı 49 a sanki, ama bebeğin kilosu yerinde gözüküyor. Eve geldiğimde neden tarih atıyor deyip kafama taktım, annemle ananem sağolsunlar içimi ferahlattı.. Ne fark eder bebek 36 da olsa 37 de olsa 40 da olsa sancın geldiğinde aman doğuramaxsın demeyecek kimse önemli olan normal bir şekilde olması riskli haftaları geçtin bu saatten sonrası Allahın takdiri deyip içimi yumuşattılar.. :) benım gibi böyle bekleyem arkadaşlara belki bu mantelite yardımcı olur

Neden suni yanlısı değilmiş doktorun sorabildin mi acaba

Sağlıkla gelsin de :)

Kizlarrrrr
Ben kontrolden geliyorum
Bu hafta çok fazla çatı ağrım vardı
Ve doktorum çatı muayenesi istedi
Ebe yaptı ve normal doğum isteyen biri olarak sonuç malesef hüsran
Çatim çok darmiş ve normal doğuma uygun değilmiş :KK43:
Acayip bir ağırlık geldi üzerime
Tamam belirsizlikler bitti ama bilmiyorum yaaa herseyden korkuyorum artık :KK43:

Neden suni yanlısı değilmiş doktorun sorabildin mi acaba

Sağlıkla gelsin de :)
Doktorum herşeyin doğal olanından yana , suni sancı verip bebeği sonuna kadar getirtip o anda olmaz demek bana göre değil dedi. Kesmekte birşey yok ama niye en doğalını yapmayalım ki diyor. Suni sancı da aslında anneye eziyet diye bakıyır :KK43:

Doktorum herşeyin doğal olanından yana , suni sancı verip bebeği sonuna kadar getirtip o anda olmaz demek bana göre değil dedi. Kesmekte birşey yok ama niye en doğalını yapmayalım ki diyor. Suni sancı da aslında anneye eziyet diye bakıyır :KK43:

Valla ben de suni sancidan korkardim ama

Bns1990 suni ile doğum yaptı

10.15 te suyu geldi

00.30 da suni verdiler

Sadece 3 saat suni sancı çekti ve 3.30 da oğlu kucagindaydi. Hic de öyle psikopat bi sancidan bahsetmiyor.

Kizlarrrrr
Ben kontrolden geliyorum
Bu hafta çok fazla çatı ağrım vardı
Ve doktorum çatı muayenesi istedi
Ebe yaptı ve normal doğum isteyen biri olarak sonuç malesef hüsran
Çatim çok darmiş ve normal doğuma uygun değilmiş :KK43:
Acayip bir ağırlık geldi üzerime
Tamam belirsizlikler bitti ama bilmiyorum yaaa herseyden korkuyorum artık :KK43:
Canım öncelikle hayırlı olsun. Doktoruna sordun mu perine masajı ya da başka birşey işe yarar mı diye?

X