2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
günaydın kızlar hayırlı sabahlar,
ben cok kotuyum gunler yaklastikca ağlıyorum
bugunleri bir atlatsaydik inşallah..
inşallah da saglikla alırız bebislerimizi kucagimiza.. iyiki burasu var zaman hic gecmiyecekti..

Bende aynı şekilde herşeye ağlar oldum sabırla bekliyorum dışarısıda o kadar soğukki çıkıp dolaşmak mümkün değil burada en azından bilgi alışverişi yaparak zaman geçiyor

Ne kadar şanslısın canım ya deniz kenarı ev harika olsa gerek

Rabbim güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin inşallah sezeryan doğumunu nasıl geçti epidural mı oldun

Teyzeleri bunlar bizim el emeği hastane süslerimiz ve odamızdaki duvar süslerimiz henüz tabi içleri tamamlanmadı falan hastane süslerimizde de lavanta keselerimiz ve kokulu taşlarımız eklenecek yine el emeği onlarda. Allah fırsat verdi nasip etti böylesine yapabildim kimseyi de üzmek istemem tabiki yanlış anlaşılmaktan da korkuyorum aslında ama heveslenip fikir almakta istedim. Allah inşallah herkesin gönlüne göre olanı verir nasip eder. Herşeyden önce süs püs bir kenara sağlık sıhhat huzur tabiki. Etraftan aman gösterme nazar değer falan deniyor ama ben hepinizin nasıl iyi niyetli gönlü temiz olduğunu ve bir bebek için böyle düşünecek kimsenin burada olmadığını da bildiğim için sizlerle paylaşıyorum.

Bende pazar gunu sipariş verdim aynısından prens model daha gelmedi

Hepsi çok cici maşallah :)
Sağlıkla kullanılsın

Gozun aydin canim Allah anali babagi buyutsun insallah bundan sonra onu bekledigin yillarin acisini cikarirsiniz insallah sagliklaaa

Gozun aydin canim Allah anali babagi buyutsun insallah bundan sonra onu bekledigin yillarin acisini cikarirsiniz insallah sagliklaaa

Günaydın güzel anneler.. =)

Artık herkes sen doğurmadınmı hâlâ diyor ve sinirlerim acayip zıplıyor.. oysa daha 1 haftam var drun verdiği tarihe.. hadi hayırlısı.

Evet bende bu mantigi anlamiyorum sanki bebek 40 haftayi doldurmus zamanini gecmiste niye dogmuyo derdine dusucez duyma bosver

Allah hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin canım sağlıkla inşallah

Aynen oyle sabah aksam bide delik desik olmustum ama en son yaptigi o deposilinmiss anaammmm penisiline kurban olim demistim :))) Degisik ve agir bi hastalikti sanada cok gecmis olsun canim igneler iyi toparliyo insani icinde ferah olsun doktorlarimiza guvenmek zorundayiz bazen ilac icmeyelim diye vücudumuz daki mikroplari cogaltip bebege daha cok zarar verebiliyoruz isi bilene birakmak lazim

Gözünaydın canım ne büyük mutlulukkk yaaa rabbim analı babalı saglıkla büyütmeyi nasip etsinn dualarınız bizlerden eksik etme

Masallah canim ben severim bole şeyleri tam bitmis hallerinide goster olurmu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…