günaydın kızlar hayırlı sabahlar,
ben cok kotuyum gunler yaklastikca ağlıyorum
bugunleri bir atlatsaydik inşallah..
inşallah da saglikla alırız bebislerimizi kucagimiza.. iyiki burasu var zaman hic gecmiyecekti..
Aynen bende böyleyim. Hergün dışarıdayım evde olsam full time temizlik vs hiç oturmuyorum. Benım evimde deniz kenarı evden çıkıp 10 basamak indiğimde deniz kenarındayım hemen o yüzden keyifli oluyor evde olsam bile önüm hep ferah ne trafik görüyorum ne gürültü ne birşey :)
Günaydın doğumu bekleyen , gözleri bebeğini kucaklayan annelere dalan anneler :)
Slm kizlar..hastane odasindan yaxiyorum bebegim 25 inde sezeryanla dogdu..3700 gr 52 cm . Agrilarim var zor ameliyat olmak keske panigimi yenip normal dogurabilseydim ama ne yaparsam yapiyim heycanimi yenemedim...ameliyathaneye zor soktular beni ...bebegimi almayin bisi olur diye manyakça ağladim..neyseee bütün bunlar benim 9 senedir yaşadıklarımdan kaynaklı sizi korkutmasın tabi...
suan yanimda uyuyor mucizem ..kabul olan duam... iyiz elhamdulillah.
Dualariniz icin tsk.ederim hepinize rabbim hepimizin bebişini bagışlasin insalahh
Manzara falan güzel de bir soğuk oluyor ki anlatılmaz donulur hatta buz kesilirNe kadar şanslısın canım ya deniz kenarı ev harika olsa gerek
Bende pazar gunu sipariş verdim aynısından prens model daha gelmediBu arada kizlar haciseriften cikolatayi aldim lezzetini ben oyle cok begenmedim asiri tatli geldi ama esim begendi artik oldugu kadar dedik kendin yap 70 li madlen aldim ustundeki kagidi sokup kendi cikarttigim etiketi yapistirdim goruntu olarak hos oldu
Hepsi çok cici maşallah :)Eki Görüntüle 2084977 Eki Görüntüle 2084978 Eki Görüntüle 2084979 Eki Görüntüle 2084980
Teyzeleri bunlar bizim el emeği hastane süslerimiz ve odamızdaki duvar süslerimiz henüz tabi içleri tamamlanmadı falan hastane süslerimizde de lavanta keselerimiz ve kokulu taşlarımız eklenecek yine el emeği onlarda. Allah fırsat verdi nasip etti böylesine yapabildim kimseyi de üzmek istemem tabiki yanlış anlaşılmaktan da korkuyorum aslında ama heveslenip fikir almakta istedim. Allah inşallah herkesin gönlüne göre olanı verir nasip eder. Herşeyden önce süs püs bir kenara sağlık sıhhat huzur tabiki. Etraftan aman gösterme nazar değer falan deniyor ama ben hepinizin nasıl iyi niyetli gönlü temiz olduğunu ve bir bebek için böyle düşünecek kimsenin burada olmadığını da bildiğim için sizlerle paylaşıyorum.
Aa evet arada da hediyelik yapıyorum :)
Slm kizlar..hastane odasindan yaxiyorum bebegim 25 inde sezeryanla dogdu..3700 gr 52 cm . Agrilarim var zor ameliyat olmak keske panigimi yenip normal dogurabilseydim ama ne yaparsam yapiyim heycanimi yenemedim...ameliyathaneye zor soktular beni ...bebegimi almayin bisi olur diye manyakça ağladim..neyseee bütün bunlar benim 9 senedir yaşadıklarımdan kaynaklı sizi korkutmasın tabi...
Dualariniz icin tsk.ederim hepinize rabbim hepimizin bebişini bagışlasin insalahh
Günaydın güzel anneler.. =)
Artık herkes sen doğurmadınmı hâlâ diyor ve sinirlerim acayip zıplıyor.. oysa daha 1 haftam var drun verdiği tarihe.. hadi hayırlısı.
Allah hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin canım sağlıkla inşallahSlm kizlar..hastane odasindan yaxiyorum bebegim 25 inde sezeryanla dogdu..3700 gr 52 cm . Agrilarim var zor ameliyat olmak keske panigimi yenip normal dogurabilseydim ama ne yaparsam yapiyim heycanimi yenemedim...ameliyathaneye zor soktular beni ...bebegimi almayin bisi olur diye manyakça ağladim..neyseee bütün bunlar benim 9 senedir yaşadıklarımdan kaynaklı sizi korkutmasın tabi...
Aynen bnmde öyle bogazim..yataklara dusurdu bende hic boyle hasta olmamıştım.birde penisilin ne aci veren bi igne oyy..Rabbim hpimizin yardimcisi olsun.Rabbim sana dogum kolaylığı çocuğuna saglik versin oyle iyi geldi ki cevabin..cok rahatlattin beni.
dun durumda yegenimin resmini paylastim 7 aylik arkadasim mj atti benim mi diye hangi ara dogduda büyüdüEvet bende bu mantigi anlamiyorum sanki bebek 40 haftayi doldurmus zamanini gecmiste niye dogmuyo derdine dusucezduyma bosver
Gözünaydın canım ne büyük mutlulukkk yaaa rabbim analı babalı saglıkla büyütmeyi nasip etsinn dualarınız bizlerden eksik etmeSlm kizlar..hastane odasindan yaxiyorum bebegim 25 inde sezeryanla dogdu..3700 gr 52 cm . Agrilarim var zor ameliyat olmak keske panigimi yenip normal dogurabilseydim ama ne yaparsam yapiyim heycanimi yenemedim...ameliyathaneye zor soktular beni ...bebegimi almayin bisi olur diye manyakça ağladim..neyseee bütün bunlar benim 9 senedir yaşadıklarımdan kaynaklı sizi korkutmasın tabi...
Eki Görüntüle 2084977 Eki Görüntüle 2084978 Eki Görüntüle 2084979 Eki Görüntüle 2084980
Teyzeleri bunlar bizim el emeği hastane süslerimiz ve odamızdaki duvar süslerimiz henüz tabi içleri tamamlanmadı falan hastane süslerimizde de lavanta keselerimiz ve kokulu taşlarımız eklenecek yine el emeği onlarda. Allah fırsat verdi nasip etti böylesine yapabildim kimseyi de üzmek istemem tabiki yanlış anlaşılmaktan da korkuyorum aslında ama heveslenip fikir almakta istedim. Allah inşallah herkesin gönlüne göre olanı verir nasip eder. Herşeyden önce süs püs bir kenara sağlık sıhhat huzur tabiki. Etraftan aman gösterme nazar değer falan deniyor ama ben hepinizin nasıl iyi niyetli gönlü temiz olduğunu ve bir bebek için böyle düşünecek kimsenin burada olmadığını da bildiğim için sizlerle paylaşıyorum.
Amİinn inşallah :)Hepsi çok cici maşallah :)
Sağlıkla kullanılsın
Odamız hala kel lambamız ve halımız eksik onları da alabilirsek duvara astığımız hallerini de atarım inşallah bebeğimle beraber hatta :)Masallah canim ben severim bole şeyleri tam bitmis hallerinide goster olurmu :))
Odamız hala kel lambamız ve halımız eksik onları da alabilirsek duvara astığımız hallerini de atarım inşallah bebeğimle beraber hatta :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?