2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Hayirli olsun allah anali babali buyutsun canim

Ben bu aralar her gun 50 km yol gidip 50 km gelip calisiyorum.kizkar aksama pert evde birde cocuk bu yorgunluga gecede soyle bir rahat uyku yok ....ama bi sekilde allah gucunu veriyor sanirim

Aynen bende böyleyim. Hergün dışarıdayım evde olsam full time temizlik vs hiç oturmuyorum. Benım evimde deniz kenarı evden çıkıp 10 basamak indiğimde deniz kenarındayım hemen o yüzden keyifli oluyor evde olsam bile önüm hep ferah ne trafik görüyorum ne gürültü ne birşey :)

Tatlim goxun aydin yuvaniz mutlulukla dogsun yavrun evinize ulkemize hayirli ugurlu bir evlat olsun insallah...

Bende öyleyim canım soğuk şeyleri istiyor ama eşim almıyor çocuk hastalanır diye

Günaydın melek anneler :)
Dün kontrolüm vardı ocak 6 derken 24-25-26 ya kadar uzayabilir dedi doktorum suyu gayet iyi gözüküyor kilosu gelişimide iyi istesek şu anda da alırız sorun yok ama bebeğin sarılık olur ne gerek var sonuna kadar bekleyeceğiz dedi. Ben gebeliğimden önce 32 beden giyiniyordum doktorum da ölçülerine göre seni normal doğuma almak zor olacak kemik yapın dar ama pelvis kemiğinin 3 farklı açıdan oranı var viraz daha vakit geçsin hepsini kontrol edip öyle karar veririz , yok çok ısrarcı olursan ben yine seni normal doğurturum ama 4-5 cm açılman olduktan sonra ben yapamam dersende bu sefer ben seni kesmem ama morfinle ama çeke çeke doğurturum seni dedi :) yine de kesip biçme yanlısı olmadığımı tekrar ediyorum diye de ekledi. Suni sancı taraftarı da olmadığı için 40 gerekirse 41 e kadar kendi sancımı bekleyeceğimizi söyledi. Bende koyun gibi kendimi yine bekleme moduna aldım.. Kilom sabitlendi kaldı 49 a sanki, ama bebeğin kilosu yerinde gözüküyor. Eve geldiğimde neden tarih atıyor deyip kafama taktım, annemle ananem sağolsunlar içimi ferahlattı.. Ne fark eder bebek 36 da olsa 37 de olsa 40 da olsa sancın geldiğinde aman doğuramaxsın demeyecek kimse önemli olan normal bir şekilde olması riskli haftaları geçtin bu saatten sonrası Allahın takdiri deyip içimi yumuşattılar.. :) benım gibi böyle bekleyem arkadaşlara belki bu mantelite yardımcı olur

Eklentiler

• image.jpg
    52 KB · Görüntüleme: 89
Doktorun en doğrusunu demiş canım catin falanda dar değil bekle normal doğsun sağlıkla gelsin inşallah

Doktorun en doğrusunu demiş canım catin falanda dar değil bekle normal doğsun sağlıkla gelsin inşallah
Dünden beri ultrason fotosuna bakıp e hadi deyip duruyorum :) eşimde bebek hergün kilo alıyor tabi sana göre zor doğacK deyip korkuyor yok diyorum 3 kiloyu geçse de birşey olmaz böyle değişik durumlardayız anlayacağın kuzum. Beklemenin böylesi zor olacağını tahmin edemezdim

günaydın kızlar hayırlı sabahlar,
ben cok kotuyum gunler yaklastikca ağlıyorum
bugunleri bir atlatsaydik inşallah..
inşallah da saglikla alırız bebislerimizi kucagimiza.. iyiki burasu var zaman hic gecmiyecekti..

Bende aynı şekilde herşeye ağlar oldum sabırla bekliyorum dışarısıda o kadar soğukki çıkıp dolaşmak mümkün değil burada en azından bilgi alışverişi yaparak zaman geçiyor

Ne kadar şanslısın canım ya deniz kenarı ev harika olsa gerek

Rabbim güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin inşallah sezeryan doğumunu nasıl geçti epidural mı oldun

Teyzeleri bunlar bizim el emeği hastane süslerimiz ve odamızdaki duvar süslerimiz henüz tabi içleri tamamlanmadı falan hastane süslerimizde de lavanta keselerimiz ve kokulu taşlarımız eklenecek yine el emeği onlarda. Allah fırsat verdi nasip etti böylesine yapabildim kimseyi de üzmek istemem tabiki yanlış anlaşılmaktan da korkuyorum aslında ama heveslenip fikir almakta istedim. Allah inşallah herkesin gönlüne göre olanı verir nasip eder. Herşeyden önce süs püs bir kenara sağlık sıhhat huzur tabiki. Etraftan aman gösterme nazar değer falan deniyor ama ben hepinizin nasıl iyi niyetli gönlü temiz olduğunu ve bir bebek için böyle düşünecek kimsenin burada olmadığını da bildiğim için sizlerle paylaşıyorum.

Bende pazar gunu sipariş verdim aynısından prens model daha gelmedi

Hepsi çok cici maşallah :)
Sağlıkla kullanılsın

Gozun aydin canim Allah anali babagi buyutsun insallah bundan sonra onu bekledigin yillarin acisini cikarirsiniz insallah sagliklaaa

Gozun aydin canim Allah anali babagi buyutsun insallah bundan sonra onu bekledigin yillarin acisini cikarirsiniz insallah sagliklaaa

Günaydın güzel anneler.. =)

Artık herkes sen doğurmadınmı hâlâ diyor ve sinirlerim acayip zıplıyor.. oysa daha 1 haftam var drun verdiği tarihe.. hadi hayırlısı.

Evet bende bu mantigi anlamiyorum sanki bebek 40 haftayi doldurmus zamanini gecmiste niye dogmuyo derdine dusucez duyma bosver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…