Ahh kuzum iste o arada uyumak buyuk luks done done ikil ikil bazen donemiyorum it arkamdan it diyorum :) o degil mide asiti bitiriyo beni bogazima kadar gelip yakiyo dik yaticam diye 2 kalin yastik onlada rahat edemiyorum. Yatiyorim sag belim totom sizliyo sola don orada sizliyo yine don. Bazen benimkide kiprasiyo bazen uyuyo. He bide wc fasli var o tipten dogrulup kalkmak ayri zor.dun gece bide benim disim fena zongladi agrisi kemiklerimi sizlatti resmen yuzumu yastiga koyamadim simdide yemekteyizi izleyecem diye uykuya direniyorum resmen ama kalkayim kuzumun hatimi yarim kalacak 26. Cuzdeyim daha. Rabbim evlatlarimizi saglikla kucagimiza almayi onlari imanla hayirla yetistirebilmeyi.nasip etsin zaman oyle kotu olduki yavrularimiz herzaman merhametli vicdanli insanlar olsunlar insallahKızlar geceleri uyuyabilen varsa bi fikir versin nlur. Nasıl uykuya dalabiliyosunuz. Artık bittim uykusuzluktan. Sabaha kadar dön dön dön bebegim karnımda çorba gibi oluyor :)
Benimki ilkinde lokum almıştıKızlar size bir şey soracağım.
En son muayenede doktorum eşime hediyeni hazırladın mı dedi
Doğumda sanırım baylar altın yüzük, bilezik vs alıyormuş doğum yapan eşine.
Siz böyle bir şey duydunuz mu?
Ben 2 haftadır günde 4 ya da 6 hurma yiyorum tık yokKızlar bugun 36 oldum hurmaya başlasam mı
Kizlaarr ben losyon falan almadim nasil nemlendirecem minnak kizi simdi zeytinyagi sursem o emecekde giydirecem derken kis ayida alsammiki bisi siz ne kullandiniz yani kullanacaksinizbak ben losyonu unuttum ben losyonda kullaniyordum alirim bende
Kizlaarr ben losyon falan almadim nasil nemlendirecem minnak kizi simdi zeytinyagi sursem o emecekde giydirecem derken kis ayida alsammiki bisi siz ne kullandiniz yani kullanacaksiniz
Ben hindistan cevizi yağı kullanabilirim canım kokusuna bayılıyorum :) ama herbanyodan sonra değil 2 banyoda 1 :) cildine bağlıKizlaarr ben losyon falan almadim nasil nemlendirecem minnak kizi simdi zeytinyagi sursem o emecekde giydirecem derken kis ayida alsammiki bisi siz ne kullandiniz yani kullanacaksiniz
Aman ne bileyim herkeste farklı etki oluyor sanırımBen 2 haftadır günde 4 ya da 6 hurma yiyorum tık yokbana etki etmedi heralde 39un içindeyim :)
Allah kabul etsin canim. Tek düşündügüm cok dönmekten bebişlere bisey olmasinAhh kuzum iste o arada uyumak buyuk luks done done ikil ikil bazen donemiyorum it arkamdan it diyorum :) o degil mide asiti bitiriyo beni bogazima kadar gelip yakiyo dik yaticam diye 2 kalin yastik onlada rahat edemiyorum. Yatiyorim sag belim totom sizliyo sola don orada sizliyo yine don. Bazen benimkide kiprasiyo bazen uyuyo. He bide wc fasli var o tipten dogrulup kalkmak ayri zor.dun gece bide benim disim fena zongladi agrisi kemiklerimi sizlatti resmen yuzumu yastiga koyamadim simdide yemekteyizi izleyecem diye uykuya direniyorum resmen ama kalkayim kuzumun hatimi yarim kalacak 26. Cuzdeyim daha. Rabbim evlatlarimizi saglikla kucagimiza almayi onlari imanla hayirla yetistirebilmeyi.nasip etsin zaman oyle kotu olduki yavrularimiz herzaman merhametli vicdanli insanlar olsunlar insallah
Mustela vücut losyonu aldım canım tavsiye üzerineKizlaarr ben losyon falan almadim nasil nemlendirecem minnak kizi simdi zeytinyagi sursem o emecekde giydirecem derken kis ayida alsammiki bisi siz ne kullandiniz yani kullanacaksiniz
Arkadaşlar özel bir soru olucak ama doğum yaklaşıyor ve ağda konusunda çok sıkıntı çekiyorum kuaföre gidip 35 36 hafta gibi ağda yapsam sıkıntı olurmuki giden varmı hamilelikten önce sürekli giderdim hamile kalınca bıraktım şimdi gideyim diyorum
Bence psikolojiktir.cunku bende isme çok takmistim her gece yıllarca doguramadigim bebek goruyordum.isim bulamadığım icin bebek dogmuyordu.En sonunda eşime istedigin isim olsun sen koy dedim ve ona karar kıldık kafamız rahatladıKızlar. Bir konuda yardıma ihtiyacım var biz hala bebeğe isim bulamadık dün gece bir rüya gördüm allah hayırlara çıkarsın bebeğimi görüyorum ama büyümüş 4-5 yasların la bana benim ismini Mehmet Emin koyun diyor rüyada görülen ismi koymak gerekiyor mu çok kafam karıştı bu arada düşündüğüm isimlerin içinde bu isim yoktu yani acaba psikolojik olarak mı gördüm
Canım ablam rüyasında gördüğü ismi kulağına okuttu ama resmen koymadı çünkü bebeğin adı zaten belliydi bozmak istemedi.Kızlar. Bir konuda yardıma ihtiyacım var biz hala bebeğe isim bulamadık dün gece bir rüya gördüm allah hayırlara çıkarsın bebeğimi görüyorum ama büyümüş 4-5 yasların la bana benim ismini Mehmet Emin koyun diyor rüyada görülen ismi koymak gerekiyor mu çok kafam karıştı bu arada düşündüğüm isimlerin içinde bu isim yoktu yani acaba psikolojik olarak mı gördüm
Bende öyle düşünüyorum ama emin olamadım canımCanım ablam rüyasında gördüğü ismi kulağına okuttu ama resmen koymadı çünkü bebeğin adı zaten belliydi bozmak istemedi.
Biz eşimin rüyasında gördüğü ismi koyuyoruz çünkü içimize inanılmaz sindi zaten aklımızda isim yoktu, bebeğim kendi adını koymuş oldu.
Bence şart değil yani.
Canım eşimde gördüğüm rüyanın psikolojik olabileceğini söylüyor çok takıldım isim konusunda belki de o yüzden gördüm böyle bir rüyaBence psikolojiktir.cunku bende isme çok takmistim her gece yıllarca doguramadigim bebek goruyordum.isim bulamadığım icin bebek dogmuyordu.En sonunda eşime istedigin isim olsun sen koy dedim ve ona karar kıldık kafamız rahatladı
Seninki yine iyiymiş ben ne koyacagım derken Rüçhan gördüm ismini rüyamda ki hiç tanıdıım böyle isimde biri yok hatta uyandıgımda rüçhan hakkı diye bir sey vardır devletler arası anlaşmalar vb de iktisatta okumustum aklıma o geldi ne alaka demiştim. Sonra eşim dedi ki böyle bir isim var ve ben hiç bilmiyordum.Canım eşimde gördüğüm rüyanın psikolojik olabileceğini söylüyor çok takıldım isim konusunda belki de o yüzden gördüm böyle bir rüya
Vallahi csnım bende bilmiyorum yanı dün csnım çok şıkkındı belki onun da etkisi vardırSeninki yine iyiymiş ben ne koyacagım derken Rüçhan gördüm ismini rüyamda ki hiç tanıdıım böyle isimde biri yok hatta uyandıgımda rüçhan hakkı diye bir sey vardır devletler arası anlaşmalar vb de iktisatta okumustum aklıma o geldi ne alaka demiştim. Sonra eşim dedi ki böyle bir isim var ve ben hiç bilmiyordum.
Doğumu yapmış arkadaşlara geçmiş olsun öncelikle inşallah güle güle büyütürler.sezeryan günleri belli olanlari da Allah kurtarsın.benim 36 haftada bebegim geceleri çok terlemeye başladım sizde böyle bişey oldu mu iki üç kez üzerimi değiştiriyorum sanki menapozlu gibiyim