2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar geceleri uyuyabilen varsa bi fikir versin nlur. Nasıl uykuya dalabiliyosunuz. Artık bittim uykusuzluktan. Sabaha kadar dön dön dön bebegim karnımda çorba gibi oluyor :)
Ahh kuzum iste o arada uyumak buyuk luks done done ikil ikil bazen donemiyorum it arkamdan it diyorum :) o degil mide asiti bitiriyo beni bogazima kadar gelip yakiyo dik yaticam diye 2 kalin yastik onlada rahat edemiyorum. Yatiyorim sag belim totom sizliyo sola don orada sizliyo yine don. Bazen benimkide kiprasiyo bazen uyuyo. He bide wc fasli var o tipten dogrulup kalkmak ayri zor.dun gece bide benim disim fena zongladi agrisi kemiklerimi sizlatti resmen yuzumu yastiga koyamadim simdide yemekteyizi izleyecem diye uykuya direniyorum resmen ama kalkayim kuzumun hatimi yarim kalacak 26. Cuzdeyim daha. Rabbim evlatlarimizi saglikla kucagimiza almayi onlari imanla hayirla yetistirebilmeyi.nasip etsin zaman oyle kotu olduki yavrularimiz herzaman merhametli vicdanli insanlar olsunlar insallah

Benimki ilkinde lokum almıştı kıyamam ya sen yenilen şeyleri daha çok seviyorsun diye gerçekten de öyle biraz boğazıma düşkünüm

Kizlaarr ben losyon falan almadim nasil nemlendirecem minnak kizi simdi zeytinyagi sursem o emecekde giydirecem derken kis ayida alsammiki bisi siz ne kullandiniz yani kullanacaksiniz
Ben hindistan cevizi yağı kullanabilirim canım kokusuna bayılıyorum :) ama herbanyodan sonra değil 2 banyoda 1 :) cildine bağlı

Allah kabul etsin canim. Tek düşündügüm cok dönmekten bebişlere bisey olmasin

Kızlar. Bir konuda yardıma ihtiyacım var biz hala bebeğe isim bulamadık dün gece bir rüya gördüm allah hayırlara çıkarsın bebeğimi görüyorum ama büyümüş 4-5 yasların la bana benim ismini Mehmet Emin koyun diyor rüyada görülen ismi koymak gerekiyor mu çok kafam karıştı bu arada düşündüğüm isimlerin içinde bu isim yoktu yani acaba psikolojik olarak mı gördüm

Canım daha dun gittim 37 haftamdayim kuaforum hep geliolar bisey olmuyor dedi mantıken dusununcede ne olabilir ki ddm.ama blmiorum sezeryanim bnde

Bence psikolojiktir.cunku bende isme çok takmistim her gece yıllarca doguramadigim bebek goruyordum.isim bulamadığım icin bebek dogmuyordu.En sonunda eşime istedigin isim olsun sen koy dedim ve ona karar kıldık kafamız rahatladı

Canım ablam rüyasında gördüğü ismi kulağına okuttu ama resmen koymadı çünkü bebeğin adı zaten belliydi bozmak istemedi.
Biz eşimin rüyasında gördüğü ismi koyuyoruz çünkü içimize inanılmaz sindi zaten aklımızda isim yoktu, bebeğim kendi adını koymuş oldu.
Bence şart değil yani.

Bende öyle düşünüyorum ama emin olamadım canım

Canım eşimde gördüğüm rüyanın psikolojik olabileceğini söylüyor çok takıldım isim konusunda belki de o yüzden gördüm böyle bir rüya

Canım eşimde gördüğüm rüyanın psikolojik olabileceğini söylüyor çok takıldım isim konusunda belki de o yüzden gördüm böyle bir rüya
Seninki yine iyiymiş ben ne koyacagım derken Rüçhan gördüm ismini rüyamda ki hiç tanıdıım böyle isimde biri yok hatta uyandıgımda rüçhan hakkı diye bir sey vardır devletler arası anlaşmalar vb de iktisatta okumustum aklıma o geldi ne alaka demiştim. Sonra eşim dedi ki böyle bir isim var ve ben hiç bilmiyordum.

Vallahi csnım bende bilmiyorum yanı dün csnım çok şıkkındı belki onun da etkisi vardır

Merhaba sevgili anneler ben agustos annelerindenim 8 hafta 6 gunluk hamileyim.. bademciklerimde enfeksiyon sebebiyle penisilin igne verdi kulak burun bogaz uzmani 6 tane gunde 2 tane vurulacak..kadin dogum doktoruna danış dedi.doktoruma sordum ama detayli gorusemedim.bu aksam igneye baslayacagim mecburen.aranizda basina gelen var mi boyle bir durum.lutfen beni aydinlatir misiniz sizler tecrubelisiniz ben cok endiseleniyorum..simdiden tesekkurler

Ben de gece sıçan gibi terliyorum valla
Her sabah kendimi duşa atıyorum koşa koşa
Önceki haftalarda bu kadar yoktu
35-36 haftalarda başladı bu yeni huyum
Lohusa zamanı kan ve Demir kaybından üşümeyi hayal ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…