2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
ev daha zor ev isi yemek ayaklarim agriyor ustune basamiyorum
sabitte oturamiyorum ben calisirkenmis meyerse kramplar oturmaktan hamdolsun onlardan kurtuldum ..
sabirla duayla inşallah kucagimiza almak nasip olsun bebislerimizi
canım işten gidince aynı şeylerle yüz yüzeyiz malesef
yemek, çamaşır, bulaşık vs..
geçen hafta evdeydim dinlenmiştim biraz ama bu hafta nasıl bitecek bilmiyorum

Ne guzel denk gelmiss :) bende sorucam bakalim sezeryan olursa ayin 1 inde alirmi diye geceden kalma olmasinlarda aman :)))
Banada dikkat et ayık olsun filan dediler de doktorum gece orada olacak ve ameliyatı gece yapacak inşallah sıkıntı olmaz muhtemelen hastanenin ilk bebeği olacak kızım umarım seninde gönlüne göre olur

Banada dikkat et ayık olsun filan dediler de doktorum gece orada olacak ve ameliyatı gece yapacak inşallah sıkıntı olmaz muhtemelen hastanenin ilk bebeği olacak kızım umarım seninde gönlüne göre olur

Cumlemizin inşallah saglikla gelsinlerde :)

Kızlar size bir şey soracağım.
En son muayenede doktorum eşime hediyeni hazırladın mı dedi :KK70:
Doğumda sanırım baylar altın yüzük, bilezik vs alıyormuş doğum yapan eşine.
Siz böyle bir şey duydunuz mu?

Kızlar geceleri uyuyabilen varsa bi fikir versin nlur. Nasıl uykuya dalabiliyosunuz. Artık bittim uykusuzluktan. Sabaha kadar dön dön dön bebegim karnımda çorba gibi oluyor :)

Canım doğum hediyesi derler ama bilmiyorum çok da gerekli değil sanki. Eşim alır bir şey mutlaka atlamaz böyle detayları ama almasa da olur :)

huhuww süper.. Önemli olan düşünmesi zaten.. Ömür boyu hatırası kalır. Fiyatının bir önemi yok. Duyunca benim de hoşuma gitti valla..
canım bizim arkadaş beş taş istiyorum demişti eşine:KK70::KK70:
biz daha bebek bile düşünmüyorken böyle şeyleri konuşup gülüyorduk eşimle:KK70:
güyaa milletle dalga geçiyorduk:21:
ama alyansım parmağıma olmadığı için kaldırmıştım
geçen gün kaldırdığım yerin dışında bir yerde duruyordu oradan anladım yüzük aldığını:KK70:

Dogum hediyesi adi altinda ese hediye almak vardir ama kisiye gore degisir :))

benim ikisindede birsey almadi bundada almasin zoruma gider en guzel yaslarimdaydim ozaman sordu bana sana hediye aliyim ne alayim diye almadan geldi ikincidede aynisini yapti dogum yaptigim gun disari cikti gorumcemle ben dedim beraber hediye alacak yemek yiyip gelmislerdi hayal kirikligina ugradim hediyesinde degilim soyleyip de almamasina buruk oldum..
ama hicbirsey bebegimle mutlulugumu degisteremez esim yanimda kaldi hastanede benimle ilgilenmesi ilgili baba olmasi bile yeter..

gorumcem doğum yapti k.v. dem damadina dediki hani bir cicegin bile yok laf soktu bende o arda dedimki ogluna niye demedin zamaninda biliyordun bunlari bunu soylemek hosumada gitti ..
esim dayi oldu yegenine künye bekliyorlar yinede gidip iki ceyrek aldim ben bir haladan birsey gormedim büyük kizima kendi küçüklük küpesini vermisti ..

yaa aklima geldi ben bunlara takilmam da hediye konusu acilinca onlari hatirladim ...

benim ikisindede birsey almadi bundada almasin zoruma gider en guzel yaslarimdaydim ozaman sordu bana sana hediye aliyim ne alayim diye almadan geldi ikincidede aynisini yapti dogum yaptigim gun disari cikti gorumcemle ben dedim beraber hediye alacak yemek yiyip gelmislerdi hayal kirikligina ugradim hediyesinde degilim soyleyip de almamasina buruk oldum..
ama hicbirsey bebegimle mutlulugumu degisteremez esim yanimda kaldi hastanede benimle ilgilenmesi ilgili baba olmasi bile yeter..

gorumcem doğum yapti k.v. dem damadina dediki hani bir cicegin bile yok laf soktu bende o arda dedimki ogluna niye demedin zamaninda biliyordun bunlari bunu soylemek hosumada gitti ..
esim dayi oldu yegenine künye bekliyorlar yinede gidip iki ceyrek aldim ben bir haladan birsey gormedim büyük kizima kendi küçüklük küpesini vermisti ..

yaa aklima geldi ben bunlara takilmam da hediye konusu acilinca onlari hatirladim ...

Kıyamam. İnsan unutamıyor işte demi. Maddi değeri değil konu, önemli olan düşünüp seni mutlu etmesi. Bana da kayınvalidem düğünde hiçbir şey takmamıştı. Ele güne rezil olmuştuk. Hep aklıma gelir.

canım bizim arkadaş beş taş istiyorum demişti eşine:KK70::KK70:
biz daha bebek bile düşünmüyorken böyle şeyleri konuşup gülüyorduk eşimle:KK70:
güyaa milletle dalga geçiyorduk:21:
ama alyansım parmağıma olmadığı için kaldırmıştım
geçen gün kaldırdığım yerin dışında bir yerde duruyordu oradan anladım yüzük aldığını:KK70:

Çakal seniiiiiiiii.. Ne güzel düşünmüş bravooo ama.

canım o gün önemli olan tek şey ne biliyor musun?
senin ve bebeğinin sağlığı
siz sağ salim kavuşunda hediyenin bir önemi yok
gerçekten
bana eşim almasa ben buna üzülmem
çünkü aslında ben odun bir insanım
nasıl sevineceği mi ve teşekkür edeceği mi bilmiyorum
bu yüzden eşimde beni mutlu edemediğini düşünüp üzülüyor
aslında öyle değil ama tepkim yok diyebilirim
geçen doğum günümde bir süpriz yapmıştı
gerçekten hoşlanmıyorum böyle şeylerden ve artık yapmamasını istedim
hediye almamış da olsa buna üzülmem hiç
o iyi bir eş ve iyi bir baba olsa yeter

Kıyamam. İnsan unutamıyor işte demi. Maddi değeri değil konu, önemli olan düşünüp seni mutlu etmesi. Bana da kayınvalidem düğünde hiçbir şey takmamıştı. Ele güne rezil olmuştuk. Hep aklıma gelir.
hediyesinde gercekden degilim soyleyip almamisti ve ikisindede aynisi oldu o aklims geldi tabiki baska zamanlarda hediye aliyor enson sonsuzluk kolyesi aldi icinde sevgilim yaziyor takmaya kiyamiyorum ..
bundada birsey beklemiyorum yanimda olsun yeter ..
k.v. den nede ayıp etmiş altin birdefa olan birsey düğünde takarsin nede mahcup olmussundur ..

ablamin k.v. desi durumu yoktu geldi konustu babamlarla ben takacam ama ince olcak diye tamam dediler sizin bileceginiz is kadin ince ince bilezik takti sonucta takti
düğünden 3 ay sonra ablamin k.p. ri kanserden vefat etti ..
en basta saglik olsun ama bir dugununde hakkiyla olmasi lazim milleti çağırıp kendisi ayip etmis ..

canım o gün önemli olan tek şey ne biliyor musun?
senin ve bebeğinin sağlığı
siz sağ salim kavuşunda hediyenin bir önemi yok
gerçekten
bana eşim almasa ben buna üzülmem
çünkü aslında ben odun bir insanım
nasıl sevineceği mi ve teşekkür edeceği mi bilmiyorum
bu yüzden eşimde beni mutlu edemediğini düşünüp üzülüyor
aslında öyle değil ama tepkim yok diyebilirim
geçen doğum günümde bir süpriz yapmıştı
gerçekten hoşlanmıyorum böyle şeylerden ve artık yapmamasını istedim
hediye almamış da olsa buna üzülmem hiç
o iyi bir eş ve iyi bir baba olsa yeter
canım benim ben simdi hatirladim ogunleri
bende takilmamda o bana soyledi de almadi bu aklima geldi ...
o mutlulugu hicbirseye degismem esim yanimda olsun yeter rabbim basimizdan eksik etmesin eslerimizi ..

X