• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Selam kızlar. doğum yapanlara gözünüz aydın hayırlı olsun diyorum. Darısı hayırlı zamanda başımıza inşallah:)

Ben bişey sormak istiyorum aranızda gebelik şekeri olup insülin kullanan var mı acaba

Kozlar Şubat anneleri grubundayım ama sizler daha iyi bilirsiniz. 1 saat önce sağ tarafıma kasığıma doğru müthiş bir sancı girdi. Adım atamadım. Soluma doğru yattım ve yarım saatte ancak geçti. Kendimi o kadar sıktım ki ter içinde kaldım. Lavoboya gittim. Baktım iç çamaşırımda çok az ıslaklık var. Şeffaf yani bildiğimiz su gibi. Terden mi oldu yoksa amniyon sıvısı mı bilemiyorum. Daha 2 gün önce doktora gittim. Herşey yolundaydı. Suyu falan gayet iyiydi. Çok korkuyorum

Bunun aslinda hassasliklada ilgisi yok biliyomusun sen nasil tedaviyle hamile kalmis birine cok umutlanma uzulursun deyip bastan negatif enerji cekebiliyosun, ayni seyi banada yaptilar dusukten bir sene sonra hamile kalinca, fazla sevinme ne olur ne olmaz diyenler. Cok aci gercekten :KK43:
Evet çok tuhaf insanlar var ben 6.ayda beşik aldım şiştikten sonra rahat gezemem belki diye eltilerim çok erken almışsın ne olacağı belli olmaz niye aldın ki gibi saçma yorumlar yapmıştı insanın aklına kötü şeyler getiriyorlar

tütütü maşallah rabbim senide bebeğini de korusun .
miss kokulunun guzel annesi maşallah sübhanallah
Yaa kurban olurum nasıl içten yazmışsın inan bende öyle içten hissettim canım benimmm. Hepimizin bebeği sağlıkla sıhhatle inşallah.
Bak benim ilk adımda Elif, tüm elifler ismi gibi dimdik durur inşallah bir ömür :)

Kızlar ben bgun dr a kontrole gittim ama bebek boyu çok kafama takılıyor bebek boyu 49cm dr takılma diyor ama normali bu haftalarda 51-52 cm olmadı gerekmiyor mu?
Bana da 48 dedi ama normal diye de ekledi her bebek öyle 50 olmaz dedi , bende kısa boylu olduğum için takılmadım çok ama mesela babamız uzun ona rağmen normal diye söyledi dr.

Kozlar Şubat anneleri grubundayım ama sizler daha iyi bilirsiniz. 1 saat önce sağ tarafıma kasığıma doğru müthiş bir sancı girdi. Adım atamadım. Soluma doğru yattım ve yarım saatte ancak geçti. Kendimi o kadar sıktım ki ter içinde kaldım. Lavoboya gittim. Baktım iç çamaşırımda çok az ıslaklık var. Şeffaf yani bildiğimiz su gibi. Terden mi oldu yoksa amniyon sıvısı mı bilemiyorum. Daha 2 gün önce doktora gittim. Herşey yolundaydı. Suyu falan gayet iyiydi. Çok korkuyorum
Canım emin olmak için tekrarlayıp tekrarlamadığına bakmalısın. Peçete koyarsan daha rahat takip edersin. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Kızlar ben bgun dr a kontrole gittim ama bebek boyu çok kafama takılıyor bebek boyu 49cm dr takılma diyor ama normali bu haftalarda 51-52 cm olmadı gerekmiyor mu?
Hayir canim mesela nasil kg ya atiyorum 2500 - 4000 normal aralik diyorlarsa onun da araliklari var. 49 cm gayet normal. Arkadasimin bebegi 49 cm dogdu ama su an yasitlarina gore daha boylu poslu bi cocuk

Iyi aksamlar kızlar.nolir yardım edin dr dan geldik bebeğim 36 haftalık kafa yapısı 3 hafta geride doktor mikrosefali olup olmadığını bilemeyiz dedi ve bunu simdi söylüyor çok ama çok cnm sıkıldı bilgisi olan var mı başına gelen yada çevresinde böyle bisey gören duyan var mı????? :cry:

Selam kızlar. doğum yapanlara gözünüz aydın hayırlı olsun diyorum. Darısı hayırlı zamanda başımıza inşallah:)

Ben bişey sormak istiyorum aranızda gebelik şekeri olup insülin kullanan var mı acaba
KUMKUM06 KUMKUM06 var
Iyi aksamlar kızlar.nolir yardım edin dr dan geldik bebeğim 36 haftalık kafa yapısı 3 hafta geride doktor mikrosefali olup olmadığını bilemeyiz dedi ve bunu simdi söylüyor çok ama çok cnm sıkıldı bilgisi olan var mı başına gelen yada çevresinde böyle bisey gören duyan var mı????? :cry:
Canim o sana riskten bahsetmis. Bu olacagi anlamina gelmez. Bazi bebeklerin govdeleri uzun olur bacak boyu kisa olur. Bazisinin kafasi buyk olur govdesi ufak olur. Sonuna gelmissin icini daraltip bebegi strese sokma. Bu haftadan sonra mikrosefali olsa napabilirsin zaten. Tadini cikarmaya bak lutfen dusunme bunu smdi

Bebekler genellikle 48-52 aralığında doğuyor. Ama birçoğu 49-50 cm canım. Gayet normal yani.

Bana da 48 dedi ama normal diye de ekledi her bebek öyle 50 olmaz dedi , bende kısa boylu olduğum için takılmadım çok ama mesela babamız uzun ona rağmen normal diye söyledi dr.

Hayir canim mesela nasil kg ya atiyorum 2500 - 4000 normal aralik diyorlarsa onun da araliklari var. 49 cm gayet normal. Arkadasimin bebegi 49 cm dogdu ama su an yasitlarina gore daha boylu poslu bi cocuk

Kızlar saolun ya kafam karıstı boyu için inşallah daha uzar herkes 50-52 diyor neden boyuna posuna kadar da soruyorlarsa

KUMKUM06 KUMKUM06 var

Canim o sana riskten bahsetmis. Bu olacagi anlamina gelmez. Bazi bebeklerin govdeleri uzun olur bacak boyu kisa olur. Bazisinin kafasi buyk olur govdesi ufak olur. Sonuna gelmissin icini daraltip bebegi strese sokma. Bu haftadan sonra mikrosefali olsa napabilirsin zaten. Tadini cikarmaya bak lutfen dusunme bunu smdi

Oyle cnm.ama riskin boyutu ne neden şimdi diyor al ve üst sinir varmis alt sınırdan daha da alttaymış delircem yeminle

Kızlar saolun ya kafam karıstı boyu için inşallah daha uzar herkes 50-52 diyor neden boyuna posuna kadar da soruyorlarsa
Canim ayrinti soranlara "dr um hersey yolunda diyor ben de detay sormuyorum" de cik isin icinden.
Herkes bir dr basimiza. En uyuz oldugum insan da fikrini sormadan akil vermeye calisanlar

Yaa kurban olurum nasıl içten yazmışsın inan bende öyle içten hissettim canım benimmm. Hepimizin bebeği sağlıkla sıhhatle inşallah.
Bak benim ilk adımda Elif, tüm elifler ismi gibi dimdik durur inşallah bir ömür :)
inşallah canım benim sağlıkla alırız bebislerimizi kucagimiza... cokda yakismiss hamilelik songunlerin tadini cikar...
elif ismi bana cok yakin geliyor cok seviyorum elif dediğin gibi dimdik inşallah benim kuzumda adiyla büyür..
rabbim hepimizinde sağlıkla kucagimiza almayı nasıp etsin inşallah

KUMKUM06 KUMKUM06 var

Sağolun kızlar

KUMKUM06 KUMKUM06 inşallah görürsün cnm:) bişry sormak istiyorum sana. Bu haftaya kadar diyetle geldim ama bu hafta insüline başladım. İnsülinden sonra sanki şekerim daha da yükseldi muhtemelen dozu artırır dr. Benim merak ettiğim son haftalarda böyle yükseliyor mu senin de yükseldi mi? yoksa ben stres yaptım ondan mı iyice yükseldi

Bugüne kadar hiç öyle bir şey söylenmediyse çok düşünme canım. Sonuçta ölçümü yapan dr ve bir cihaz. Yanılma payları da oldukça yüksek. İçini ferah tut Allah’ın izniyle sağlıkla alırsın kucağına inşallah.

Back