2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
ay canım benim vallahi sesli sesli güldüm eşine benimkide usta oldu bacagimi gerdiyor aninda kesiliyor az sabir inşallah gececek ınşallah da kucagimiza almak nasip olsun bebislerimizi

Hahaha
Aynılar demkki hep erkekler :)
Ben de geçen hafta çığlıkla uyandım bacağımı kaybettim sandım, eşim de doğuruyorum sandı panik yaptı

Ayy Sağol canım bunu duymak iyi geldi bugün başladım inşallah iyi gelecek banada
Canok hiç üzülme stres yapma ben dayandiysam seninkiler hayli hayli durur 28. hafta kanama ve sancılarım başladı geliyor dedim ama durdurdular çok şükür ilaç ve istirahat çok önemli yarın 37 olacaz inşallah artık gelmeyecek gibi

Bezmialem kalp dalında Türkiye'nin en iyisi diye biliyorum canım kv kaç kere acik ameliyat oldu orada çok memnun inşallah hayırlısı olur hakkında

Herkese hayırlı cumAlar iki gecedir cok zorlanıyoruz arkadaslar hem kasılmalarımız rahat bırakmıyor hemde ishal ve mide bulantısı ..dogumdan bi kac gün önce ishal ve mide bulantısı olabılır için temizlenirmis okuyunca korktm ..ssizce olabilirmi?

Hmm biz öyle bi sorun yasamadik valla kuzenimin eside girdi fotografi ceken arkadasimizda bu fotografcimiz dedik soktuk :)) ben kiyamiyorum o kadar paraya yaa ki oyle foto çekilmeyi bile sevmem zaten henuz dugun albumumu resimleri secip yaptirmis insan diilim :)

Bilmem ki canım 20 ocak gösteriyor daha 36 haftaliksin ama belli olmaz tabii bu işler

Son kontroĺde de doktor öyle erken doğum falan dememisti sanki sana ama dur bakalım hayirlisiyla sağlıkla gelsinler inşalah

Benim de bulantım var kasılmalar da düzensiz ishal değilim ama bagirsaklarim da iyi calisiyo.

Düğün fotoğrafı işini kardeşim halletmişti sağolsun (bu arada ben de henüz bastırmadım onları )
Düşün sadece sertifikası olması bile yeterli değil ekstradan bir sürü belge istiyorlar ona göre biri de haliyle pahalı oluyor. Bakalım bu işi eşime devrettim o ayarlasın :) arkadaşın tecrübeliyse süper valla canım sonuçta çekilen kareler aynı olacak :)

merhabalar,
kafa capini ogrenebilir miyim/ kilosu ila de baglantisi var mi?
10cm i geçmiş, normal doğumda zaten 10cm açılma yaşanıyor kafa çapı büyüdükçe de normal doğumu engelliyor, bizim hakkımızda hayırlısı böyleymiş. Kilo ile bi ilgisi yok ama bizim kilosunun da maşallahı var hep önden gitmişti zaten. Sizde de mi böle bi durum var?
G gogo7_ canım lütfen üzülme aksi türlüsü seni daha sıkıntıya sokacaksa sezeryan olması daha iyi. Doktorun ne güzel farketmiş ki seni senin icin doğru olan doğum şekline yönlendirmiş.
Canım teşekkür ederim çokkk, psikolojik olarak hazırlıyorum kendimi sezeryana ama başından beri sezeryandan korkuyordum, bakalım yaşayıp göreceğim nası bişeymiş.

Yani sertifika filan istenmesi ilginc olmus zorlayici bi durum.Dugun fotograflari icin annem cocugun resimlerinidemi koymayi dusunuyosunuz niye yaptirmiyosun albumu dedi sahane bi fikir oldu bana :))) fumarim fotografci hala yerinde duruyodur dugun cd miz bile orda hala yazik olur :)

1 aydır ishal bulantı yaşıyorum hazırlık oluyor bunlar hiç bir şey yiyemiyorum bebek zayıf kalacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…