Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Agrılarım geçti cok şükür canım sağol
Yarın sabah oğlum taburcu oluyor kavuşuyoruz
Allahıma cok şükür bu günlerde geçti
Allah kimseyi evladından ayırmasın
Çok şükür sen iyiysen oğlunda iyi olur Allah’ın izniyle.
Bakalım 2 kardeş kavuşunca neler olacak 2çocukluanne tecrubelerini bekliyorum..
Doğumdan çok bunu merak ediyorum çünkü neler olacağını.
Oluruz canım ya Allahın izniyle se niye panik yaptin kii erken doğum riski mi var[/QUOTE
Yok aslındaaaa yaaaa ama hareketleri böle iri iri sanki cıkmak ister gibi kasılmalarımda var korkuyor insan
Canok hiç üzülme stres yapma ben dayandiysam seninkiler hayli hayli durur 28. hafta kanama ve sancılarım başladı geliyor dedim ama durdurdular çok şükür ilaç ve istirahat çok önemli yarın 37 olacaz inşallah artık gelmeyecek gibi
ay canım benim vallahi sesli sesli güldüm eşine benimkide usta oldu bacagimi gerdiyor aninda kesiliyor az sabir inşallah gececek ınşallah da kucagimiza almak nasip olsun bebislerimizi
Ya gercekten o an o gerdirmeyi, ovmayi yapacak birisi olmasa yanimda n'aparim bilmiyorum, kendi kendine gecirme yolu var mi, cok fena bir sey... Amin insaallah Allah razi olsun.
Ya gercekten o an o gerdirmeyi, ovmayi yapacak birisi olmasa yanimda n'aparim bilmiyorum, kendi kendine gecirme yolu var mi, cok fena bir sey... Amin insaallah Allah razi olsun.
Hahahah, oyle cidden hem bizim tepkilerimiz cok galiba hem de onlar da fazla heyecanli.
Canım benim canım acıdığı zaman birak bağırmayı gikim bile çıkamaz sesim tamamen gider. Gece kramp girdiği oldu bacağıma ancak acıdan sesimi cikaramadim. ben iç güdüsel olarak bacağı kasıktan kendime çekip baldırları ovarak yukarı uzatmayı başarabilirsem geçiriyorum.
inşallah canım kuveze bebeklerimi bırakmak çok zor olur benim için zaten tamam sonunda Sağlikla çıkacaklar inanıyorum ama evde bide 3 yaşında oğlum var bana çok düşkün ve kardeşlerini bekliyor ona anlatmak zor olur inşallah gerek kalmaz kızlarımla çıkarız hemen doğumdan sonra