- 10 Mayıs 2017
- 3.024
- 4.306
Aynı senin gibi ailece yeter artık doğsun diyoruzHayırlı cumalar kızlar
Ben artık dogursam modundayim. Fazla mı aceleciyim
Aynı senin gibi ailece yeter artık doğsun diyoruz
Korkma canım anlıyorum endişeni başından beri vajinal doğuma odaklandigin için şuan korkuyorsun bende olsam korkardım ama dışarıdan bakinca olaya diğer türlüsü seni daha sıkıntıya sokabilirdi.10cm i geçmiş, normal doğumda zaten 10cm açılma yaşanıyor kafa çapı büyüdükçe de normal doğumu engelliyor, bizim hakkımızda hayırlısı böyleymiş. Kilo ile bi ilgisi yok ama bizim kilosunun da maşallahı var hep önden gitmişti zaten. Sizde de mi böle bi durum var?
Canım teşekkür ederim çokkk, psikolojik olarak hazırlıyorum kendimi sezeryana ama başından beri sezeryandan korkuyordum, bakalım yaşayıp göreceğim nası bişeymiş.
Canım arşivlerinde genellikle bir yıl tutuyor fotoğrafçılar(İstanbul’da bazı yerlerde öyle) istersen sen bir ara orayı garanti olsun.Yani sertifika filan istenmesi ilginc olmus zorlayici bi durum.Dugun fotograflari icin annem cocugun resimlerinidemi koymayi dusunuyosunuz niye yaptirmiyosun albumu dedi sahane bi fikir oldu bana :))) fumarim fotografci hala yerinde duruyodur dugun cd miz bile orda hala yazik olur :)
Gunaydin guzel anneler, sorum belki daha once sorulmustur ama bulamadim.
Bebek kiyafetlerini 30° yikicam ama beyazlar ve renklileri karistirip karistirmama konusunda kararsizim.
Siz nasil yaptiniz ?
beyaz krem ve uçuk renkleri bir attım, koyu renkleri bir attım. 30 derece 1 saat yıkadım.Gunaydin guzel anneler, sorum belki daha once sorulmustur ama bulamadim.
Bebek kiyafetlerini 30° yikicam ama beyazlar ve renklileri karistirip karistirmama konusunda kararsizim.
Siz nasil yaptiniz ?
Ay insallaah enazından bi 37 olsaydıkBilmem ki canım 20 ocak gösteriyor daha 36 haftaliksin ama belli olmaz tabii bu işler
Son kontroĺde de doktor öyle erken doğum falan dememisti sanki sana ama dur bakalım hayirlisiyla sağlıkla gelsinler inşalah
Allahtan hayırlısı yavrummm artık sağlıklı olurlar ins1 aydır ishal bulantı yaşıyorum hazırlık oluyor bunlarhiç bir şey yiyemiyorum bebek zayıf kalacak
Ay insallaah enazından bi 37 olsaydık
Nasılsınız canım çıktınız mı hastaneden ?
Oğlun nasıl ? Ağrıslrın geçti mi?
Agrılarım geçti cok şükür canım sağol
Yarın sabah oğlum taburcu oluyor kavuşuyoruz
Allahıma cok şükür bu günlerde geçti
Allah kimseyi evladından ayırmasın
Oluruz canım ya Allahın izniyle se niye panik yaptin kii erken doğum riski mi var[/QUOTE
Yok aslındaaaa yaaaa ama hareketleri böle iri iri sanki cıkmak ister gibi kasılmalarımda var korkuyor insan
bende ilaçları içip uzanıyorum canım inşallah zamanında gelirler hepsi :) bakarsın benimkilerde gelmekten vazgeçer rahatı görünceCanok hiç üzülme stres yapma ben dayandiysam seninkiler hayli hayli durur 28. hafta kanama ve sancılarım başladı geliyor dedim ama durdurdular çok şükür ilaç ve istirahat çok önemli yarın 37 olacaz inşallah artık gelmeyecek gibi
Ya gercekten o an o gerdirmeyi, ovmayi yapacak birisi olmasa yanimda n'aparim bilmiyorum, kendi kendine gecirme yolu var mi, cok fena bir sey... Amin insaallah Allah razi olsun.ay canım benim vallahi sesli sesli güldüm eşine benimkide usta oldu bacagimi gerdiyor aninda kesiliyor az sabir inşallah gececek ınşallah da kucagimiza almak nasip olsun bebislerimizi
Hahaha
Aynılar demkki hep erkekler :)
Ben de geçen hafta çığlıkla uyandım bacağımı kaybettim sandım, eşim de doğuruyorum sandı panik yaptı