2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Korkma canım anlıyorum endişeni başından beri vajinal doğuma odaklandigin için şuan korkuyorsun bende olsam korkardım ama dışarıdan bakinca olaya diğer türlüsü seni daha sıkıntıya sokabilirdi.

Canım arşivlerinde genellikle bir yıl tutuyor fotoğrafçılar(İstanbul’da bazı yerlerde öyle) istersen sen bir ara orayı garanti olsun.

Gunaydin guzel anneler, sorum belki daha once sorulmustur ama bulamadim.

Bebek kiyafetlerini 30° yikicam ama beyazlar ve renklileri karistirip karistirmama konusunda kararsizim.

Siz nasil yaptiniz ?

Gunaydin guzel anneler, sorum belki daha once sorulmustur ama bulamadim.

Bebek kiyafetlerini 30° yikicam ama beyazlar ve renklileri karistirip karistirmama konusunda kararsizim.

Siz nasil yaptiniz ?

Ben krem beyazlar bi attım

Köyü renkliler bi attım
Zaten battaniye vs vs ile doluyor hemen makina

30 derece narin arti ekstra durulama yaptım

Agrılarım geçti cok şükür canım sağol
Yarın sabah oğlum taburcu oluyor kavuşuyoruz
Allahıma cok şükür bu günlerde geçti
Allah kimseyi evladından ayırmasın

Çok şükür sen iyiysen oğlunda iyi olur Allah’ın izniyle.
Bakalım 2 kardeş kavuşunca neler olacak 2çocukluanne tecrubelerini bekliyorum..
Doğumdan çok bunu merak ediyorum çünkü neler olacağını.

amiiiin hiç bir anneyi sınamasın

bende ilaçları içip uzanıyorum canım inşallah zamanında gelirler hepsi :) bakarsın benimkilerde gelmekten vazgeçer rahatı görünce

ay canım benim vallahi sesli sesli güldüm eşine benimkide usta oldu bacagimi gerdiyor aninda kesiliyor az sabir inşallah gececek ınşallah da kucagimiza almak nasip olsun bebislerimizi
Ya gercekten o an o gerdirmeyi, ovmayi yapacak birisi olmasa yanimda n'aparim bilmiyorum, kendi kendine gecirme yolu var mi, cok fena bir sey... Amin insaallah Allah razi olsun.

Hahaha
Aynılar demkki hep erkekler :)
Ben de geçen hafta çığlıkla uyandım bacağımı kaybettim sandım, eşim de doğuruyorum sandı panik yaptı

Hahahah, oyle cidden hem bizim tepkilerimiz cok galiba hem de onlar da fazla heyecanli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…