2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    225
Kızlar uzun zamandır buraya giremedim biliyorsunuz hastaydım geçen hafta ve bu hafta beni hastaneye yatırdılar dört günde anca kendime gelebildim o ara ortalık karıştı ve eşimle boşanma aşamasına geldik kaynanam ve annem birbirine girdi bunun üstüne eşime annesini tutunca bende boşanalım yeter dedim ortalık baya çalkalandı o ara çok yıprandım ve hastanede yattığım süreçte mecburen bebeğim yoktu ve psikolojim çok berbat olduğu için psikiyatriye götürdüler ve ilaca da başlamak zorunda kaldım süt maalesef ki hastanede sadece bir kere sağabildim baygındım hastalıktan dolayı. Eve geçtik dün ama eşimle konuşmuyorum boşanma lafı psikiyatriden sonra lafı açılmadı şuan öylece bekliyorum ama eşimin ailesinden o kadar soğudum ki herkes artık yerinde dinlensin çocuğuma Allah İn izniyle kendim bakayım istiyorum mevlütte yalan oldu bu hafta sonu inşallah haftaya mevlütü yapıp kaynanamların yollayacağım herkes kendi şehrinde kendi evinde dinlensin ben artık çok yoruldum daha detaylı anlatmak isterdim ama takatim yok eşime de dedim böyle yapacaksan herkes yoluna gitsin karar ver dedim sesi çıkmıyor şuanda psikiyatriye gittiğimde bile utancından beni değilde babasını arıyor doktor ne dedi diye beni aramaya yüzü bile yok herşey den herkesten nefret ettim artık
canım neler olmuş öyle bi anda. bir sakinleşmekte fayda var. sen şu an hâlâ lohusa sayılırsın, çok zor günler geçirdik ve bebek doğunca da hiçbir şey kolaylaşmadı. bunların getirdiği büyük bir yorgunluk ve stres var üzerinde ama bu durumda geri dönülmez kararlar almayın. psikiyatri değil de belki iyi bir psikolog da yardımcı olabilir, hatta belki çift terapisi alırsınız. sen daha önce hiç eşinle büyük sorunlardan bahsetmemiştin diye hatırlıyorum yanılıyor muyum? neden bu kadar sertleşti durum? en önemlisi önce sen iyi ol, sonra da bebişine iyi geleceksin. onun en çok sana ihtiyacı var.

Kilo alımı normal ise hiç kendini sayı hesabı yaparken bulma bence. Belki diğer bebeklerde geceleri az içiyor olabilir . Kaç hafalık doğmuştu rsv bize henüz söylemediler.
27+3 haftalık doğdu canım 30 hafta altına yapıyorlar sanırım rapor çıkıyor çok pahalı bir aşı. Kilo alımı normal. Kabullendim artık çok iştahlı bir bebiş değil ne yapayım 😔

kızlar bugün aylık kontrolümüz vardı bizim ve bebeğimde muhtemelen laringomalazi var. doğduğundan beri hırıltılı, daha doğrusu ıslık gibi bir ses çıkararak nefes alıyor. özellikle de emerken ve uyurken oluyor bu ama hiçbir doktor tanı koymamıştı. prematüre bebeklerde olur denmişti. yeni bir çocuk doktoruna gitmeye başladık, ilk kez o laringomalazi olabilir dedi. genellikle geçici bir şeymiş ama bir tık üzdü ya 🥲 inşallah tez zamanda geçer. ben zaten çok rahatsız oluyordum o sesten ama ha geçti ha geçecek diye bekliyordum. allahtan emmesine engel olmuyor ama süt yoğun geldiğinde tıkanması filan hep bundanmış. aranızda böyle bir sorun yaşayan var mı?

kızlar bugün aylık kontrolümüz vardı bizim ve bebeğimde muhtemelen laringomalazi var. doğduğundan beri hırıltılı, daha doğrusu ıslık gibi bir ses çıkararak nefes alıyor. özellikle de emerken ve uyurken oluyor bu ama hiçbir doktor tanı koymamıştı. prematüre bebeklerde olur denmişti. yeni bir çocuk doktoruna gitmeye başladık, ilk kez o laringomalazi olabilir dedi. genellikle geçici bir şeymiş ama bir tık üzdü ya 🥲 inşallah tez zamanda geçer. ben zaten çok rahatsız oluyordum o sesten ama ha geçti ha geçecek diye bekliyordum. allahtan emmesine engel olmuyor ama süt yoğun geldiğinde tıkanması filan hep bundanmış. aranızda böyle bir sorun yaşayan var mı?
Bizede aynı tanıyı koydular. Benim bebeğim prematüre. Sürekli yaşlı amcalar gibi boğaz temizleme sesi geliyor. Zamanla düzelceğini söylediler.

X