2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Ben varım canım sancı yok ama karnım kaskatı oluyor bir kaç gündür hatta dr a söyledim nst çektir dedi sancı yok normal dedi demek ki bu tarz kasılma normal bi de bebek kendini aşagı iter diye duymustum ben
csnım ben nst ye girdim 2 gün önce kasılmam var diye sancım çıktı aslında ama doktor bu sancı ile Doğum olmaz dedi

Kizlar dün ağrım vardı bugün kontrole gittim benim ikizlerde gelmeye karar vermiş biri doğum kanalına inmiş doktor ciğer geliştirici iğne yaptırdı adalat ve magnezyumlada kasılmalari önlemeye calisicaz inşallah 2 hafta daha dayanirlar yoksa kuveze girerlermiş dua edin bizede

Hanımlar günaydın :KK200: bildirimleri tek tek okuyamadım ama genel olarak yazayım. Benim önce suyum geldi sabaha karşı 4 gibi . Resmen içimde bir balon patladığını hissetim . Sızıntı şeklinde gelmeye başlayınca Doğum başladığını anladım ve inanılmaz heyecanlandım, aynı zamanda da korktum . Çünkü prematüre doğacaktı yavrum . Suyum ara ara geldi ve yaklaşık 2 saat sonra adet sancısı tarzında ağrım olmaya başladı . Gitgide sıklaştı ve şiddetlendi . Saat 8 de hastaneye gittik , 3 cm açılmam vardı hemen yatış yapıldı . Saat 10 itibariyle açılmam 5 cm ve ağrılarım çok şiddetliydi ve 2 saat sonra 9 cm açılmayla doğumhaneye alındım ve yavrum hemen doğdu :nazar: Allah sabrını gerçekten veriyor ama insan yapamadan anlayamıyormuş , anneliğin ne kadar kutsal olduğunu Doğum esnasında daha da iyi anladım . Allah hepinizin yardımcısı olsun , çok öpüyorum​
Oncelikle cok memnun oldum cok guzel yazmissin dogumunu tum detaylariyla. Boyle yazilar okuyunca tecrubesiz bir anne adayi olarak normal dogum korkum gidiyor, gunden gune dogum gunumun gelmesi icin hevesleniyorum. Cok tesekkurler. İnsaallah bizim de darisi basimiza, kolayca guzelce kucagimiza aliriz yavrularimizi.

Sonradan da tabii ki Allah mubarek etsin evladinizi demek istiyorum. Cok tebrik ediyorum. Saglikla sihhatle buyutun insaallah bebeginizi. Bol bol kokla cennet kokulunu. Rabbim hayirli evlat eylesin. Hep cok guzel gunler gostersin insaallah.

Kizlar dün ağrım vardı bugün kontrole gittim benim ikizlerde gelmeye karar vermiş biri doğum kanalına inmiş doktor ciğer geliştirici iğne yaptırdı adalat ve magnezyumlada kasılmalari önlemeye calisicaz inşallah 2 hafta daha dayanirlar yoksa kuveze girerlermiş dua edin bizede
Oy kıyamam kuzucuklara :nazar:
Umarım azıcık daha sabrederler :KK200:

inşallah saglikla gelirler minnak yavrularini kucagina alırsın.. bizim tek zor oluyor allah'ım sana kolaylık versin hem doguma kadar hemde bakimlarinda inşallah...

Insallah canim 2 hafta daha dursa iyi olacak en azindan 2000 gr olsunlar ciğerleri gelişsin
balli sut ve muz ye canım benim bebeğe kilo yapiyor inşallah faydasini görürsün.. pazartesi günü 2 buçuk kiloydu üç gunde 2 650 olmus benim kizcem ..

Canım dualarımız sizinle. Bir arkadaşım 32haftalık doğum yapmıştı ikizlere. Çok şükür sadece 6gün küvözde kalmışlardı. İçin rahat olsun onlar güçlü kızlar çünkü.

Canım internet sitesinde paylaşmışlar adres bilgisini baktım şimdi benim görüp tarif edemediğim yer :)
E5te Ankara yönüne giderken sağınızda kalacak kızlar, Kaynarca köprüsünü az gecince shell petrol var hemen onun yani e5in kenarinda yani. Marmarada çalışıyorum ben sabah ise giderken gördüm 21 31 aralik arasi acilisa özel %21 %31 indirim yaziyordu. Hatta lilyumcugum senin açılışı bekledigin kalmış aklımda paylasayim dedim resmini cektim ama dosya bi türlü yüklenmedi, sonrada hastalar falan derken unutmuşum:KK64::KK64:

E5te Ankara yönüne giderken sağınızda kalacak kızlar, Kaynarca köprüsünü az gecince shell petrol var hemen onun yani e5in kenarinda yani. Marmarada çalışıyorum ben sabah ise giderken gördüm 21 31 aralik arasi acilisa özel %21 %31 indirim yaziyordu. Hatta lilyumcugum senin açılışı bekledigin kalmış aklımda paylasayim dedim resmini cektim ama dosya bi türlü yüklenmedi, sonrada hastalar falan derken unutmuşum:KK64::KK64:
Doğru kalmış canım aklında bekliyordum açılışı. Ama her açılışa verdikleri çek olayını bunda vermediler :)
Hayaller hayatlar oldu bizimki :)
Son haftandır işyerinde gözün aydın :)

Doğru kalmış canım aklında bekliyordum açılışı. Ama her açılışa verdikleri çek olayını bunda vermediler :)
Hayaller hayatlar oldu bizimki :)
Son haftandır işyerinde gözün aydın :)
Çekler yüklü alisveris icin avantajli oluyor aslinda. Yine de bi bakmakta fayda var yarin firsatim olur da gidersem eger senin arabaya bakarim insallah. Valla canim ücretsiz izindeyken hamile kaldım 32de ise basladim oglum bakici ablamiza iyice alışsın diye:KK66: 2 sene aradan sonra ise baslamak güzel geldi bana :halay::halay:

X