Endişelenmekte haklisin canım benim kız bekler mı o kadar bilmem ama beklerse bende senin gibi diyebilirim ama doktorlar işlerine çok karisilmasini da sevmiyorlar açıkçası çok müdahale de edemiyorsun. Inşallah gönlündeki gibi olur diyim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Endişelenmekte haklisin canım benim kız bekler mı o kadar bilmem ama beklerse bende senin gibi diyebilirim ama doktorlar işlerine çok karisilmasini da sevmiyorlar açıkçası çok müdahale de edemiyorsun. Inşallah gönlündeki gibi olur diyim :)
Off kahkaha attım şu anadam tarzını yaratmış baksana yazışmadan bile anlaşılıyor kim olduğu
![]()
Evet canım en mantıklısı o olur gibi geliyor bana. Kontrol her gün ediliyor ama yine de bilmiyorum.
Evet canım en mantıklısı o olur gibi geliyor bana. Kontrol her gün ediliyor ama yine de bilmiyorum.
Valla ben de ne kadar erken o kadar nisey anlamaz gobek bagi bakimini yaparken onu da yapar aradan cikaririm diyorum. Bir sekilde giricem bizimkilerin aklina.Haha aynen. Kesilsin kolye yapıp asacağım boynuma valla. Kuzum işte 5 aylıkken de lokal yapan varmış da risk dedi. hareketleniyor ya. Büyük olsa dur dersin, bebek anlamaz ki.. Ani hareket yapsa allah korusun yamuk kesilir vs. En güzeli küçücükken yaptırmak bence. Akşamına iyileşiyormuş kız. :) Hayırlısıyla alalım kucağımıza da inş o günler de gelir.
Valla ben de ne kadar erken o kadar nisey anlamaz gobek bagi bakimini yaparken onu da yapar aradan cikaririm diyorum. Bir sekilde giricem bizimkilerin aklina.
Kolye yapip asicam demissin de daha gobek bagini nereye gomecegiz mevzusu var![]()
Valla ben de ne kadar erken o kadar nisey anlamaz gobek bagi bakimini yaparken onu da yapar aradan cikaririm diyorum. Bir sekilde giricem bizimkilerin aklina.
Nişanı gelen falan yok mu ya ?
biraz heycan yapalım?
hahaha birde göbek bağı gömmesi var değil mıayy atalım denize ufuklara yelken açsın özgürce ama ben özlerim evin dibine mı gomsem
![]()
Evet canım
Yumurtaları inmediyse sünnet için beklemekte fayda var hem sünnet sonrasında ameliyat iki kez eziyet olur
İnşaallah her bişeyiyle sağlıklı olurlarda tek düşündüğümüz sünnet işi olur
canım ben yumurtalık olayını anlayamadım doktor mu söylüyor sıkıntı varsa ne zaman belli oluyor
Canım saç kesim işini biraz daha araştır istersen
Ben buradan doğru yanlış birsey demek istemiyorum ama bir haftalık bebeğin kafasına makina, jilet vs. Degdirilmesinden yana değilim o yüzden ben bir kaç yerinden makasla kestirmeyi düşünüyorum sonrasında da zaten bütün saçının ağırlığından çok sadaka vereceğimize eminim :) önemli olan sünneti yerine getirmek
Akika kurbanının zamanı kısıtlı değil ayarlarsın bütçeni inşaallah
Kardeşiminki evde kalmış annem unutmuş gömmeyi. Şimdi 20li yaşlarında ve tam bir ev kuşu. İyi karar vermek gerekValla ben de ne kadar erken o kadar nisey anlamaz gobek bagi bakimini yaparken onu da yapar aradan cikaririm diyorum. Bir sekilde giricem bizimkilerin aklina.
Kolye yapip asicam demissin de daha gobek bagini nereye gomecegiz mevzusu var![]()
Kardeşiminki evde kalmış annem unutmuş gömmeyi. Şimdi 20li yaşlarında ve tam bir ev kuşu. İyi karar vermek gerek![]()
Nişanı gelen falan yok mu ya ?
biraz heycan yapalım?
Anammmm, bir de o var demi....
hahaha birde göbek bağı gömmesi var değil mıayy atalım denize ufuklara yelken açsın özgürce ama ben özlerim evin dibine mı gomsem
![]()
Kardeşiminki evde kalmış annem unutmuş gömmeyi. Şimdi 20li yaşlarında ve tam bir ev kuşu. İyi karar vermek gerek![]()
Esimle geyigini yapiyoruz; mesela dr olucak diye hastane bahcesine gomdun diyelim e hasta bakici da olamaz mi yani
Biz ismine yakisir bisey yapalim hem esimle ikimiz tam doga asigiyiz; gidelim guzel manzarali cam ormanlarinin ortasinda bi dag basina gomelim dedik ama bu sefer de cocugu yoktan yere yabani yapicaz
Gomene kadar buzlukta saklayabiliriz heralde
canım pendikte o övülen doktor kim hangi hastane hangi doktor bende arıyorum cocuk doktoru işin ehli özelden yazsana banaa mutlakabenimkide popoyu dikiyor 10 sn sonra indiriyor. düzenli sancı gelmedikten sonra telaş yok :)