Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar gebelikte CRPnize baktırdınız mı? Benim boğazlarım şişti faranjit olmuşum yutkunurken acıyordu doktora gittim kan aldı CRP 33 çıkmış kanda enfeksiyon var dedi antibiyotik verdi. Sizlerde böyle bir durum oldu mu canım çok sıkkın.
Hangi antibiyotiği yazdı bende de idrar yolu enfeksiyonu var antibiyotik kullanıyorum ama içimde rahat değil hiç

Ben bu konuda kararsız kalıyorum. Eşim ben yaparım diyor ama nasıl çekicez nasıl olucak diye acaba elektrikli mi alsam diye düşündüm. Nexus a baktım fizyolojik serum la kullananlar maximum verim alıyormuş ama bazıları da çekim gücü iyi değil falan demiş o kadar paraya pişman olmakta istemem😄
Braun da varmış baktım şimdi ama nexus ta baya yorum var geneli memnun gibi. Benim eşim pek beceremez o yüzden direkt elektrikli alacağım😅

Bana Klamoks 625mg yazdı. Ben idrar yolu içinde kullandım. Sana hangisini yazdı hiç sıkma canını ben kullandım daha önce. Kaç çıktı idrarın falan ?
Bende amoksilin 625 mg kullanıyorum sabah akşam ama rahatsız ediyor biraz bagirsaklarimi mecbur kullanicam ama tuvalete gitmekten yoruldum baya

Bende amoksilin 625 mg kullanıyorum sabah akşam ama rahatsız ediyor biraz bagirsaklarimi mecbur kullanicam ama tuvalete gitmekten yoruldum baya
Aynı etken madde ikimizinki de. Bişey olmaz Allah'ın izniyle şifa niyetine içiyorum bende mecburen. Doktor iç demese hiç içmem ilaç ama bazen işte mecbur kalıyor insan.

Bu bizim ağız yoluyla çektiğimiz mı? Kınamayın ama ben o şekilde midemin kaldıracağını sanmıyorum aşırı her seyden tiksinen biriyim
Başka ne alabilirim? Bir de içeriğini bildiğiniz kullandığınız bb krem fondöten önerir misiniz? Evdekiler bitti çok da kullanmadım zaten bu süreçte ama bir tane güvendiğim bir ürün olsun elimin altında istiyorum
Nasıl ağza falan mı geliyor çekince? Benim de midem bulanır gibi geliyor. Kendi çocuğundan iğerenmezsin diyorlar ama ağzıma da sümüğü girmese iyi olur yani.sonuçta o da sümük, bal değil ya 😅

maya91 maya91 mayoş çıktımı sonucların.ya benım hersey yuksek cıkmıs moralım bozuldu bıraz,vıtamınlerı kes dedı doktor.haftaya cumartesı tekrardan test yapıcakmıs.kızlar anlayan varsa bakabılırmı?korkmalımıyım karacıger degerlerım yukseldıgı ıcın?
Ay bana 2 gün sonra çıkar dediler hala ortada yok. Evet senin belki vitaminler oynatmıştır. Crp çok yüksek değil ama korkma
Teşekkür ederim 🙈🥰 Dün arkadaşımla e bebeğe gittik oda hamile oğlum için hiçbir şey yok dedi😁
Erkek bebek için de en güzeli cigit 😅😅 #reklamdeğil

Nasıl ağza falan mı geliyor çekince? Benim de midem bulanır gibi geliyor. Kendi çocuğundan iğerenmezsin diyorlar ama ağzıma da sümüğü girmese iyi olur yani.sonuçta o da sümük, bal değil ya 😅
Süngeri esitip kullanırsan geliyor tecrübe ettim 🤣🤣 çocuğun da olsa sümük valla insan kötü oluyor ağzıma gelmediği halde çekerken baygınlık geçiriyorum

Alıntıların hiç birini almamış ya 😅😅 neyse ParlayanGece ParlayanGece ya evet nexus arkadaşım önermişti o yüzden istiyordum. Sonra başka arkadaş acıtıyor o dedi. Şimdi de acaba şu ağızla çekileni becerebilir miyim diye düşünüyorum 😅 arkadaşa tekrar sorcaam

Alıntıların hiç birini almamış ya 😅😅 neyse ParlayanGece ParlayanGece ya evet nexus arkadaşım önermişti o yüzden istiyordum. Sonra başka arkadaş acıtıyor o dedi. Şimdi de acaba şu ağızla çekileni becerebilir miyim diye düşünüyorum 😅 arkadaşa tekrar sorcaam
Bende çok kararsızım banada haber ver kuzum ben ağızla çekileni sipariş ettim ama uygun diye kararsızım çok 🙈😂

Ayy bugün detaylı ultrasonumuz vardı, o kadar güzel geçti ki rüya gibiydi 🥹🥹
Her tarafına tek tek bakıldı Allah'a bin şükür sağlığı yerinde 🧿🧿
Sanırım kocamı doğurucam 😍
Beyinde bi kist görmüştü doktorum o gitmiş, bir arkadaş daha vardı, onun için özellikle sordum olsa bile önemli değil gider onlar dedi
Bana adacel diye boğmaca da içeren tek doz bi tetanoz aşısı önermişti doktorum detaylı ya bakan dr hanım da onu önerdi, kendi de 2lere hamile onu yaptırmış. 28. Haftada olucam aşımı.

Oğluma baka baka 1 saat geçirdim çok duygulandım hala da atamadım o duygusallığı 🥹
Allah isteyen herkese kolaylıkla sağlıkla nasip etsin 🙏🏻
Maşallah canım 🧿 sevindim senin adına 🤩. Beyindeki kisti ben sormuştum, bana da bir dahaki ultrasona kadar geçer demişti. Aralık 7 sinde İnşallah ultrasonumuz. Rahatladım şuan, paylaştığın için teşekkür ederim 🥰😘

Maşallah canım 🧿 sevindim senin adına 🤩. Beyindeki kisti ben sormuştum, bana da bir dahaki ultrasona kadar geçer demişti. Aralık 7 sinde İnşallah ultrasonumuz. Rahatladım şuan, paylaştığın için teşekkür ederim 🥰😘
Bak bizim geçti hemen senin de öyle olacaktır 🥰 Bu detaylı ultrason harika bişeymiş, gittiğinde doya doya izle bebişini 😍😍

Haber veririm canım bence sen aldığını kullanırsın. İşe yaramazsa alırsın yani
Ben mümkün değil onunla yapamam eşim ben yaparım dedi diye aldım. Ama o da sağdan üflicezn soldan çıkacak sanıyormuş çekersem sümükler ağzıma girmez mi diyo😂

Ben mümkün değil onunla yapamam eşim ben yaparım dedi diye aldım. Ama o da sağdan üflicezn soldan çıkacak sanıyormuş çekersem sümükler ağzıma girmez mi diyo😂
Yok hahahah ağza girmiyormuş 😅😅😅 iptal et o zaman canımm ya da kargolandıysa iade edersin emin olamıyorsan😅😅 şu otomatiklerinde indirimini bekliyorum ya bi inmedi gitti bee. Arkadaşa da sorcaktım zaten memnun mu diye

Yok hahahah ağza girmiyormuş 😅😅😅 iptal et o zaman canımm ya da kargolandıysa iade edersin emin olamıyorsan😅😅
Kargoya verilmiş 110 lira bir şeydi kalsın kenarda dedim iade ile uğraşamam
şu otomatiklerinde indirimini bekliyorum ya bi inmedi gitti bee. Arkadaşa da sorcaktım zaten memnun mu diye
Elektrikli olanların mı?

X