2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
@NehirAsya valla ben esimi ikna etsem annemi bi sekilde kafalarim da bilemiyorum. Bi sonra ki randevuda cocuk ve genel cerrahiye sorar fikirlerini alirim artik. En kotu ihtimal bikac aylikken yaptiririm

F ferayegul hadi gozunaydin canim. Bence ultrason makinelerinde degisik cikti senin sivi miktarin basindan beri problem yoktu belki de, dogum provasi yapmis oldun.
Bu pendik magazasini da bekledik bekledik elimizde patladi valla. Bundan sonra ki maclara bakicaz artik :)
Ya cnm hep gittiğim hastane ultrason cihazıda aynı ama bilemedim olacağı varmış böyle şeyler olsun yeterki buna şükür. valla sorma bende çok beklentideydim sorma gitsin :KK48:

Doktordan geldim şimdi bebeğimin suyu iyi normale dönmüş acil alarmı kaldırdı hergun gitmeyeceğim hastaneye artık :KK49: meme ucu masajı mı ne yap dedi tam anlayamadım internetten araştıracağım rahim kasılıp bebişi aşağı itsin azıcık dedi bakalım yeni bir konu çıktı bana :halay:

Gogus ucu kremini suruyosan o esnada bu uyarmayin dedikleri durum sende göğüs ucunu uyar olarak degisti demekki :))

@NehirAsya valla ben esimi ikna etsem annemi bi sekilde kafalarim da bilemiyorum. Bi sonra ki randevuda cocuk ve genel cerrahiye sorar fikirlerini alirim artik. En kotu ihtimal bikac aylikken yaptiririm

Ay bendede durum tam tersi annem :)) esim ama cok aglar çok acir dedi bende tam aksi olucagini anlattım cok sukur onayladi o da genelde yenidogan sunneti 24 saat gectikten sonra yapılıyormuş anne hazir hastanede iken ilk pansumanlari hemşireler tarafından filan yapılıyormuş ve çok daha cabuk iyileşiyomus onlar icin herseyin en iyisjni istiyoruz Rabbim hakkiyla yetistirmeyi buyutmeyi nasio etsin insallah

Ay bendede durum tam tersi annem :)) esim ama cok aglar çok acir dedi bende tam aksi olucagini anlattım cok sukur onayladi o da genelde yenidogan sunneti 24 saat gectikten sonra yapılıyormuş anne hazir hastanede iken ilk pansumanlari hemşireler tarafından filan yapılıyormuş ve çok daha cabuk iyileşiyomus onlar icin herseyin en iyisjni istiyoruz Rabbim hakkiyla yetistirmeyi buyutmeyi nasio etsin insallah

Ben dr uma sordugumda genelde hastaneler 2. Gunu sunnet ettırmek istiyor hatta kampanya koyuyorlar ama ben tavsiye etmiyorum çünkü sünnet sürecinde bebekte iştahsızlık oluyor bu da sarılık riskini arttırıyor demişti
Hatta bir sebep daha söylemişti ama şimdi hatırlayamıyorum
7-15 arası en ideal zamanmış

Bana eskiden sakin göğüs uçlarına kremnsurme diyordu şimdi masaj yap dedi :KK48: hic açılma yok bende. bebek aşağı insin rahim kasılıp dedi. bizim doktor da aceleci haha :)

Oda ilgincmis gercekten yani daha vakit var halbuki :)

nasılmış o masaj ki ?

Canim bu kremi surmeden önce gogus ucu uyarilmasinin nasi bisi olabileceğini bi turlu kavrayamamistim ama surdukten sonra anladim sanirim doktorun bahsettigi masajda o sekilde tam gogus ucunu ovalarken sinir ucu uyarilmasi oluyo ilginc bi sekilde :)) oda erken doguma sebep olur diyolardi demekki doğumu baslatabilio

onu hic sormadım o ara ya nette de bilgi bulamadım açıkçası . göğüs uçlarını ovalamak gibi olabilir ama

Oda ilgincmis gercekten yani daha vakit var halbuki :)

Canim bu kremi surmeden önce gogus ucu uyarilmasinin nasi bisi olabileceğini bi turlu kavrayamamistim ama surdukten sonra anladim sanirim doktorun bahsettigi masajda o sekilde tam gogus ucunu ovalarken sinir ucu uyarilmasi oluyo ilginc bi sekilde :)) oda erken doguma sebep olur diyolardi demekki doğumu baslatabilio
Şöyle bi baktım internete
Ilık havluyu göğsünüze koyun sıcaklık vuxudunuza geçsin diyor sonra her bir göğsünüze 10 dk boyunca masaj elle ovalamak gibi.

Kızlar doktordan geldim, haftaya perşembe sezeryan tarihimizi aldık:eek:
Kafa çapı sebebi ile mecburi sezeryan oldu, hakkımızda hayırlısı böyleymiş demekki, üzüldüm mü çok üzüldüm ama yapabilecek bişey yok bu durumda, zaten bebek kanala bile girmemiş, ki 38 i doldurdum bugun.
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
merhabalar,
kafa capini ogrenebilir miyim/ kilosu ila de baglantisi var mi?

Ben dr uma sordugumda genelde hastaneler 2. Gunu sunnet ettırmek istiyor hatta kampanya koyuyorlar ama ben tavsiye etmiyorum çünkü sünnet sürecinde bebekte iştahsızlık oluyor bu da sarılık riskini arttırıyor demişti
Hatta bir sebep daha söylemişti ama şimdi hatırlayamıyorum
7-15 arası en ideal zamanmış

Nasılsınız canım çıktınız mı hastaneden ?
Oğlun nasıl ? Ağrıslrın geçti mi?

X