2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Olmaz mı bence hepimiz :)

Bebek bi yerde toplanıyor kaskati kesiliyor ovustuyoruz sakın oğlum mm relaxxx relaxxx diyoruz :)
Benim oğlum 29. Haftadan beri dışarı çıkamaya pek bir meraklı dur oğlum yapma diye diye bu haftaya teldik 37 yi de görürse en az ondan Sonra biraz daha rahat olucam sanırım csnım

7. Gün yapılmasını uygun görmüş canım
bu konu benimde aklımda aslında bir çocuk cerrahına da sormak lazım bizim arkadaş kırkı çıkınca yaptırmış ama üni hastanesindeki prof ben eve geleyim hastane ortamı mikroplu bebeği sokmayın demiş eve gelip yapmış çok küçükken anasteji ye de gerek olmuyor sanırım

Evet yumurtalik sorunuda olabilio arkadaşım yaptirmak istiyodu ama yumurtaligi yerleşmemis boyle giderse ameliyat olucakmis simdi nette biraz arastirdimda 7. ila 10. gun arasi en ideali yaziyo
Evet canım
Yumurtaları inmediyse sünnet için beklemekte fayda var hem sünnet sonrasında ameliyat iki kez eziyet olur
İnşaallah her bişeyiyle sağlıklı olurlarda tek düşündüğümüz sünnet işi olur

Evet yumurtalik sorunuda olabilio arkadaşım yaptirmak istiyodu ama yumurtaligi yerleşmemis boyle giderse ameliyat olucakmis simdi nette biraz arastirdimda 7. ila 10. gun arasi en ideali yaziyo
canım ben yumurtalık olayını anlayamadım doktor mu söylüyor sıkıntı varsa ne zaman belli oluyor

Makineyle sac trasini yapip graminca altin uzerinden sadakamizi vericez ins :) bide akikamiz var tabi bunlar icin annesinin bir butce ayirmasi lazim tabi o ayri mesele :)))
Canım saç kesim işini biraz daha araştır istersen
Ben buradan doğru yanlış birsey demek istemiyorum ama bir haftalık bebeğin kafasına makina, jilet vs. Degdirilmesinden yana değilim o yüzden ben bir kaç yerinden makasla kestirmeyi düşünüyorum sonrasında da zaten bütün saçının ağırlığından çok sadaka vereceğimize eminim :) önemli olan sünneti yerine getirmek
Akika kurbanının zamanı kısıtlı değil ayarlarsın bütçeni inşaallah

Csnım olabilir insanlık hali hadi sen sormadın doktorun sormuş olması gerekmez mi önceden bir operasyon geçirdiniz mi diye
Canım Doktorum sordu ama ben çok uzun zaman önce olduğu için belirtmedim herhalde
Çünkü doktorum.böyle şeyleri es geçecek biri değil

bu konu benimde aklımda aslında bir çocuk cerrahına da sormak lazım bizim arkadaş kırkı çıkınca yaptırmış ama üni hastanesindeki prof ben eve geleyim hastane ortamı mikroplu bebeği sokmayın demiş eve gelip yapmış çok küçükken anasteji ye de gerek olmuyor sanırım
Canım aslında doktorun eve gelmesi çok daha iyi
Hem kış bebesi bu soğukta dışarı çıkmamış olur hemde hastane ye gidildiği zaman genel anestezi oluyor
Eve gelirse lokal anestezi tabi bunlar benim Yarim yamalak bilgilerim
Netlesmedi daha

Slm arkadaşlar kasılma herkes oluyordur artık normal de bence sünnet bende hemen yaptırmayı düşünüyorum bi sorun olmassa ne kadar erken o kadar iyi büyük oglum da 6 aylıkken yaptırdık o baya zahmetli oldu hem cocuk hareketi hem kilolu hemde pipisi küçüktü o yüzden 7 gün içinde yaptırmak daha mantıklı iyileşme süreci kolay zaten

X