2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Günaydın kızlar, şu yoğun bakım konusu için bende özel hastane konusunda sizlere katılıyorum yani bazıları durdurabilecekleri erken doğumları bile aman hemen sezaryen olsun şöyle kötü böyle bilmemne diye alıyorlarmış. Genel olarak hatta küvozde boş yer var mı diye bakıldığında çoğu zaman olmazmış, eğer varsa gelecek hastası oluyormuş. Anlayacağınız her doktord hastane de bir değil.. Güven meselesi. Ama devlet hastanesi başka tabi. Bu arada ben istanbulda doğan bir insanım yılllar öncesinde bile herşeyim normal ve normal doğuma alınacakken bir anda kalp atışı yavaşladı diye sezeryanla doğmuşum keza yan oda aşa ki odadaki diğer anneler de kimine küçük kimine büyük kimine suyu azaldı ciğeri çalışmıyor gibi bir çok sebep gösterilmiş.o anda çaresiziz yapacak birşey yok. Sonuca bakma taraftarıyım artık... Sağlıkla sıhhatle sorunsuz stressiz nasıl doğacaksa doğmalı , allah hepimize doğanlara doğacaklara bir an önce kucaklarımızda sımsıcak hissedebilmeyi nasip etsin :)

Bu gece saat 5te adet sancisi gibi bir agri uyandirdi beni. Benim adet donemimde bicak saplanmasi gibi olurdu karnimin altina dogru, aynen o geldi. Gerci o zamanlar sancilar cok daha uzun surerdi, simdi hemen geldi gecti. Gercek dogumda da bunun cok daha siddetlisi mi olmus oluyor acaba? Ve daha uzun surelisi? Yoksa yine kisa sureli ara ara gelen ama daha cok siddetlisi mi? Cok merak icindeyim. Gunler de iyice yaklasti. Nasil geciyor zaman...

Öncelikle geçmiş olsun ben çapa iyi diye duymuştum tabii birebir bilgim yok ama gerçekten büyük ve iyi bir hastane herşeyinle ilgilenirler için rahat olsun inşallah güzel geçer doğumun
inşallah canım benim allah razı olsun inşallah hepimizde sağlıkla alırız bebislerimizi
burada bana capa dedi arkadaşlar ..
birde bezmialem diyen var komşularım hangisinden randevu bulursam ilk giderim olmazsa diğerine de hayırlısı Allah'tan

Düne kadar bugün yarın doğururum diyordum ama bugün nedense 3 Ocağıda geçecekmiş gibi geliyor bana. :işsiz:
Evet burada bayagi vaktinden evvel dogum yapanlar oldu, cevremde de genelde 10-15 gun erken dogum yapanlar cogunlukta. Ama vaktini gecirip 41 haftayi bekleyenler de hic az degil. Hatta sirf o sebeple sezaryene aliniyor kimisinin, kimisi de suni sanciyla doguruyor. Yani galiba kimsenin tam gunu gunune dogum yaptigi olmuyor. :-) Ben de Ocak bir an once gelsin de yuruyuslere :KK76: :KK28: egzersizlere :KK49::KK73:asıldikca asilacagim. :KK70:

Evet burada bayagi vaktinden evvel dogum yapanlar oldu, cevremde de genelde 10-15 gun erken dogum yapanlar cogunlukta. Ama vaktini gecirip 41 haftayi bekleyenler de hic az degil. Hatta sirf o sebeple sezaryene aliniyor kimisinin, kimisi de suni sanciyla doguruyor. Yani galiba kimsenin tam gunu gunune dogum yaptigi olmuyor. :-) Ben de Ocak bir an once gelsin de yuruyuslere :KK76: :KK28: egzersizlere :KK49::KK73:asıldikca asilacagim. :KK70:
sende bendensin ilk 6 ayda 5 kilo hedefim şuan 14 kilo aldim

Merhaba kızlar. Ben bugün spinal sezaryenle doğum yaptım. Ben iyiyim çok şükür. Ama bebeğimin solunum problemi olduğu için yoğun bakım a alındı. Dua edin çabucak gelsin bebeğim yanıma
Gözün aydın canım Allah şifa versin ikinize de sağlıkla büyüsün inşallah ❤️

Bu gece saat 5te adet sancisi gibi bir agri uyandirdi beni. Benim adet donemimde bicak saplanmasi gibi olurdu karnimin altina dogru, aynen o geldi. Gerci o zamanlar sancilar cok daha uzun surerdi, simdi hemen geldi gecti. Gercek dogumda da bunun cok daha siddetlisi mi olmus oluyor acaba? Ve daha uzun surelisi? Yoksa yine kisa sureli ara ara gelen ama daha cok siddetlisi mi? Cok merak icindeyim. Gunler de iyice yaklasti. Nasil geciyor zaman...

Ayni seyi dun arkadaşımls konusuyodum hahh o agrinin acının bin katini dusun dedi :))))

Sende izmir de misin canım? Walla bnm kardesim de sağlık sektörünün içinde istanbul da çok seyler döndürüyorlar maalesef o yüzden cok sasırmadım desem yeridir. Ama her küvöze sokan hastane de özellikle yapıyor diyemeyiz tabiki. Burdan isim vermem dogru olmaz izmirde dogum yapacaksan özel den yazarkm hastane adını.
Evet canım izmirde yim bende en azından doktorumun anlaşması varsa bi konuşurum ben de özelden yazarsan çok sevinirim

Benimde ağrılar öyle canım kasıklarım çok ağrıyor magnezyumu bıraktığım için bacaklarımı hissedemiyorum agridan kemiklerim sızlıyor
Gerçek sancı belden girer kasıklardan ve bacakların üst kısmından devam eder benim öyle

X