3 sabah 3 akşam yiyebilirsin belki o zaman yakmazinşallah hemen alır sma kan testi falan derken pat diye olmaz herhalde.
Hayırlısıyla gelsin benimde yarın nst günüm belki doğururum
İnt 6 okudum öyle yiyordum
Aslına bakarsan daha hiç 6 yiyemedim çok midemi yakıyor.
Evet canım. Öyle valla. Tatlı telaslar heyecanlarHepsi ani olarak kaliyor iste. Butun heyecanlarimiz hep boyle heyecanlar olsun.
İstanbul da değilim canımİstanbulda hangi hastanede olacak doğumun canım
canım böyle durumlarda o iğne açıklığı iyileşmesi 4-5 gün 1 hafta gibi sürermiş o dönemde uzanmak gerekiyormuş sızma az olunca baş ağrısı olmuyrmuş ama ayağa kalkınca beyin sıvısı sızdığı için ağrı olurmuş bilgin olsun..İlk doğumda spinaldi
Baska bir anestezici baska bir hastanede olmuştum.
Hiç ağrı çekmemiştim
Şimdi ona güvendim spinal oldum
Bu sefer ki bambaşkaydı bir daha mı asla
Omirilikte iğnenin girdiği yerde açıklık kalmış
Kafaiçindrki su oradaki boşluktan sızma yapıyormuş
Kafamdaki su azaldığı için de baş ağrısı çekiyormuşum
Bu kadar ciddi yan etkileri olabileceğini hiç düşünmemiştim
Felçliler gbi hayat sürüyorum
Biraz kıpırdansam başım ağrıyor
Spinal anestezide anestezicinin önemi çok büyük bunu bilip araştırıp ona göre seçim yapmak gerekiyor
cnm senin sezeryan mı hangi güne randevu verdi doktorunBence verilmemesi daha iyi canim biz etkileniyorsak bebeklerimiz hayli hayli etkilenir. Ben de heyecanli olurum ama panik olmam diye umuyor ve zannediyorum. Bilmiyorum ama senin adina beni de heyecan basti artik hergun sayiyorum geriye dogru safak 15 umarim bekler o zamana kadar.
Sen simdi yarin kac hafta kac gunluk oluyorsun
Sezaryen olucam canim. 3 ocaga tarih verdi dr um umarim bekler o zamana kadar. Her ne kadar son haftalar artik bikkinlik olsa da bir problem yoksa ne kadar kalsa kardir mantigindayimcnm senin sezeryan mı hangi güne randevu verdi doktorun
ilk doğumun mu cnm benimde çift plesanta olayından dolayı sezeryan olma ihtimali var da ama doktor 39 da falan çatıya bakarız demişti inşallah bekler o kadar...Sezaryen olucam canim. 3 ocaga tarih verdi dr um umarim bekler o zamana kadar. Her ne kadar son haftalar artik bikkinlik olsa da bir problem yoksa ne kadar kalsa kardir mantigindayim
7 günde geçebiliyormuş geçmezse operasyonla o delik dolduruluyormuş
Cumadan beri agrıyı çekiyorum hiç gececek gbi de durmuyor
3 sabah 3 akşam yiyebilirsin belki o zaman yakmaz
Ilk dogum. Ben henuz cati muayenesi olmadim sezaryende bakiliyo mu bilmiyorum. Ama artik kontroller ve nstler siklastigi icin erken dogum riski varsa gorulur ve sezaryen one alinir gerekirseilk doğumun mu cnm benimde çift plesanta olayından dolayı sezeryan olma ihtimali var da ama doktor 39 da falan çatıya bakarız demişti inşallah bekler o kadar...
İşin sırrı onda:) sünnet olan tek sayı yemektir canım ondan dolayıO nedenmis
Geçmiş olsun canım adım atarken bir daha bakmak gerekiyor artık malum önümüzü göremiyoruz. Güzel haberlerle gel inşallah :)birazdan doktor randevum var kızlar az önce evden çıkarken asansör zeminden aşağıda durmuş ayağım takıldı küt düştüm dizimin üstüne :/ dizimde acıdı ama karnımda ani sıkışınca acıdı hafif ağrı girdi. keşke biraz daha dikkat etseydim. Hayırlısıyla doğursaydık valla
Duphalac diye Bi şurup sindirimi kolaylaştırdığı için acının artmasını engelliyor. Genel cerrah önermiş doktorum da onaylamıştı bu şekilde kullandım ve cidden çok memnun kaldım keşke en başından kullansaydım boşuna onca Ağrı'yı çekmezdimSoyle canim soylemekte sikinti yok. Sadece dr a danismadan kullanma diye tavsiye veriyoruz ilac ismi verirken. Yarin zaten muayenem var sorucam. Bikac ilac tavsiyesi daha aldim onlari da sorucam zaten
Tez zamanda kendiliginden gecer canim umarim. Herseyin bir yan etkisi oluyor maalesef. Bebegin kuvozden ciksin su agrilarin da az kaldi gecsin yeniden dogmus gibi olacaksin
İşin sırrı onda:) sünnet olan tek sayı yemektir canım ondan dolayı
Hadi hayırlısı inşallah işin sırrına ereriz de kolay bir doğum sağlar bizeAnladım canım sağolasın
Bugün 5 hurma ile başladım ben :)
Hadi hayırlısı inşallah işin sırrına ereriz de kolay bir doğum sağlar bize
ayy o duphalak bana bir mide bulantisi yapti içemedim.. ama herkez öyle olacak diye birşey yok.. neguzel sana fayda etmiş..Duphalac diye Bi şurup sindirimi kolaylaştırdığı için acının artmasını engelliyor. Genel cerrah önermiş doktorum da onaylamıştı bu şekilde kullandım ve cidden çok memnun kaldım keşke en başından kullansaydım boşuna onca Ağrı'yı çekmezdim
ay banada komşum ye diyor ben baslamadim bende yarindan itibaren baslayayimAnladım canım sağolasın
Bugün 5 hurma ile başladım ben :)