2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
canım böyle durumlarda o iğne açıklığı iyileşmesi 4-5 gün 1 hafta gibi sürermiş o dönemde uzanmak gerekiyormuş sızma az olunca baş ağrısı olmuyrmuş ama ayağa kalkınca beyin sıvısı sızdığı için ağrı olurmuş bilgin olsun..

cnm senin sezeryan mı hangi güne randevu verdi doktorun

Kızlar bugün itibari ile izne ayrıldım 37+4 ile, darısı izin gününü bekleyen arkadaşlarımın başına inş. Ama ben sanki 39-40 akadar rahat çalışırmışım bebitom hiç aşağı inmedi çünkü doğmucak gibi bi his var içinde rahatı iyi galiba, bence yürümekte zorlanan, iyice alt bölgeye ağırlık binen arkadaşlarım sevinin demek oluyo ki normal doğum şansınız çok yüksek..

Sezaryen olucam canim. 3 ocaga tarih verdi dr um umarim bekler o zamana kadar. Her ne kadar son haftalar artik bikkinlik olsa da bir problem yoksa ne kadar kalsa kardir mantigindayim
ilk doğumun mu cnm benimde çift plesanta olayından dolayı sezeryan olma ihtimali var da ama doktor 39 da falan çatıya bakarız demişti inşallah bekler o kadar...

7 günde geçebiliyormuş geçmezse operasyonla o delik dolduruluyormuş
Cumadan beri agrıyı çekiyorum hiç gececek gbi de durmuyor

İNşallah gerek kalmaz öyle bir şeye kendiliğinden düzelir
Bir an önce de küvozden çıkar beraber eve geçersiniz.

3 sabah 3 akşam yiyebilirsin belki o zaman yakmaz

Tek sayı yemek gerekliymiş senijde aklında olsun
ara ara yiyorum bende yine de 1/2 gündür mide yanmam çoğaldı gibi.

ilk doğumun mu cnm benimde çift plesanta olayından dolayı sezeryan olma ihtimali var da ama doktor 39 da falan çatıya bakarız demişti inşallah bekler o kadar...
Ilk dogum. Ben henuz cati muayenesi olmadim sezaryende bakiliyo mu bilmiyorum. Ama artik kontroller ve nstler siklastigi icin erken dogum riski varsa gorulur ve sezaryen one alinir gerekirse

birazdan doktor randevum var kızlar az önce evden çıkarken asansör zeminden aşağıda durmuş ayağım takıldı küt düştüm dizimin üstüne :/ dizimde acıdı ama karnımda ani sıkışınca acıdı hafif ağrı girdi. keşke biraz daha dikkat etseydim. Hayırlısıyla doğursaydık valla

Geçmiş olsun canım adım atarken bir daha bakmak gerekiyor artık malum önümüzü göremiyoruz. Güzel haberlerle gel inşallah :)

Duphalac diye Bi şurup sindirimi kolaylaştırdığı için acının artmasını engelliyor. Genel cerrah önermiş doktorum da onaylamıştı bu şekilde kullandım ve cidden çok memnun kaldım keşke en başından kullansaydım boşuna onca Ağrı'yı çekmezdim

ayy o duphalak bana bir mide bulantisi yapti içemedim.. ama herkez öyle olacak diye birşey yok.. neguzel sana fayda etmiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…