2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Ben doktoruma sordum şu sakinleştirici meselesini vermiyoruz bebeğe geçiyor sen kendin sakin olacaksın dedi belki ameliyathanede isler çığrından çıkıyorsa o zaman veriyor olabilirler

Bana vermediler canım. Ama ben götürenlere tedirginligimi hiç hissettirmedim. Belki söylesem sakinleştirici verirler.
Bence verilmemesi daha iyi canim biz etkileniyorsak bebeklerimiz hayli hayli etkilenir. Ben de heyecanli olurum ama panik olmam diye umuyor ve zannediyorum. Bilmiyorum ama senin adina beni de heyecan basti artik hergun sayiyorum geriye dogru safak 15 umarim bekler o zamana kadar.
Sen simdi yarin kac hafta kac gunluk oluyorsun

Hay Allh ya kötü tecrübe olmuş
Genelde epidural yada spidural isteyenler ilk
Baş aprısu oluyor mu ona bakıyorlar
Kimisinde olmuyor demek anestezi uzmanı ile alakalı bir durummuş..

Bu ağrılar sızılar ne zaman geçecekmiş doktor ne diyor..

Kan testlerimi geçen hafta verdim canım. O yüzden biraz hızlanabilir inşallah

O zaman sabah direk alırlar inşalkah

Bence de sakinlestiriciye gerek yok. İnsan kendi kendini sakinlestiriyor. Yalnız hiç unutmuyorum. İkinci kızımda ameliyathane ye gittigimde bütün vücudum zangır zangır titriyordu hem soğuktan hem de heyecandan

Ben yarın tam 38+1 oluyorum canım. 38 dolacak. Bebis için yeter inşallah

İnşallah canım teşekkür ederim

chiLL ust komsum epidural anestezi oldu. Sezaryen yerinin acisini unuttum boyun ve bas agrisiyla ugrasmaktan demisti o da maalesef. Ama zannediyorum bu agrilar max bir hafta ya da 10 gun suruyor.

Ben aynı sorunu yaşıyorum canım maalesef çok ta zor doktora gittim Bi şurup önerdi isim söyleyebiliyorsak yazayım adını

7 günde geçebiliyormuş geçmezse operasyonla o delik dolduruluyormuş
Cumadan beri agrıyı çekiyorum hiç gececek gbi de durmuyor

chiLL ust komsum epidural anestezi oldu. Sezaryen yerinin acisini unuttum boyun ve bas agrisiyla ugrasmaktan demisti o da maalesef. Ama zannediyorum bu agrilar max bir hafta ya da 10 gun suruyor.

Sezaryen agrısı bir sey mi ben ıkı gun bebegımı görmeye gıdemedim
Aynı hastane içinde O 2. Kattaydı ben giriş katta

Ben aynı sorunu yaşıyorum canım maalesef çok ta zor doktora gittim Bi şurup önerdi isim söyleyebiliyorsak yazayım adını
Soyle canim soylemekte sikinti yok. Sadece dr a danismadan kullanma diye tavsiye veriyoruz ilac ismi verirken. Yarin zaten muayenem var sorucam. Bikac ilac tavsiyesi daha aldim onlari da sorucam zaten

Sezaryen agrısı bir sey mi ben ıkı gun bebegımı görmeye gıdemedim
Aynı hastane içinde O 2. Kattaydı ben giriş katta
Tez zamanda kendiliginden gecer canim umarim. Herseyin bir yan etkisi oluyor maalesef. Bebegin kuvozden ciksin su agrilarin da az kaldi gecsin yeniden dogmus gibi olacaksin

Yok bnm acı yok ama orada bir sey var afedersin bende dr a ptesi gideceğim soramadım da ayıp değil aslında ama ne bileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…