Bence verilmemesi daha iyi canim biz etkileniyorsak bebeklerimiz hayli hayli etkilenir. Ben de heyecanli olurum ama panik olmam diye umuyor ve zannediyorum. Bilmiyorum ama senin adina beni de heyecan basti artik hergun sayiyorum geriye dogru safak 15 umarim bekler o zamana kadar.Bana vermediler canım. Ama ben götürenlere tedirginligimi hiç hissettirmedim. Belki söylesem sakinleştirici verirler.
İlk doğumda spinaldi
Baska bir anestezici baska bir hastanede olmuştum.
Hiç ağrı çekmemiştim
Şimdi ona güvendim spinal oldum
Bu sefer ki bambaşkaydı bir daha mı asla
Omirilikte iğnenin girdiği yerde açıklık kalmış
Kafaiçindrki su oradaki boşluktan sızma yapıyormuş
Kafamdaki su azaldığı için de baş ağrısı çekiyormuşum
Bu kadar ciddi yan etkileri olabileceğini hiç düşünmemiştim
Felçliler gbi hayat sürüyorum
Biraz kıpırdansam başım ağrıyor
Spinal anestezide anestezicinin önemi çok büyük bunu bilip araştırıp ona göre seçim yapmak gerekiyor
Kan testlerimi geçen hafta verdim canım. O yüzden biraz hızlanabilir inşallah
Bence de sakinlestiriciye gerek yok. İnsan kendi kendini sakinlestiriyor. Yalnız hiç unutmuyorum. İkinci kızımda ameliyathane ye gittigimde bütün vücudum zangır zangır titriyordu hem soğuktan hem de heyecandanBence verilmemesi daha iyi canim biz etkileniyorsak bebeklerimiz hayli hayli etkilenir. Ben de heyecanli olurum ama panik olmam diye umuyor ve zannediyorum. Bilmiyorum ama senin adina beni de heyecan basti artik hergun sayiyorum geriye dogru safak 15 umarim bekler o zamana kadar.
Sen simdi yarin kac hafta kac gunluk oluyorsun
Ben yarın tam 38+1 oluyorum canım. 38 dolacak. Bebis için yeter inşallahBence verilmemesi daha iyi canim biz etkileniyorsak bebeklerimiz hayli hayli etkilenir. Ben de heyecanli olurum ama panik olmam diye umuyor ve zannediyorum. Bilmiyorum ama senin adina beni de heyecan basti artik hergun sayiyorum geriye dogru safak 15 umarim bekler o zamana kadar.
Sen simdi yarin kac hafta kac gunluk oluyorsun
İnşallah canım inşallahO zaman sabah direk alırlar inşalkah
Hepsi ani olarak kaliyor iste. Butun heyecanlarimiz hep boyle heyecanlar olsun.Bence de sakinlestiriciye gerek yok. İnsan kendi kendini sakinlestiriyor. Yalnız hiç unutmuyorum. İkinci kızımda ameliyathane ye gittigimde bütün vücudum zangır zangır titriyordu hem soğuktan hem de heyecandan
Bebis icin gayet yeterli. Benim dr un bana verdigi tarihte 38+5 oluyorum.Ben yarın tam 38+1 oluyorum canım. 38 dolacak. Bebis için yeter inşallah
İnşallah canım teşekkür ederimSağol canım. Bebişlerle beraber buluşuruz inşallah. Uğur bey iyi gerçekten çok şükür. Yine de ameliyat stresi oluyor işte insanda. Beni en çok zorlayan herkesi kapıda bırakıp ameliyathaneye gitmek. O sahneyi bi atlatirsam gerisi gelir zaten. Rabbim senin de sağlıkla doğum haberlerini almayı nasip etsin inşallah
Ben yiycem. Hurmaların geldi şimdi yemiyorum 37. Haftayı bekliyorum :)Kızlar son haftalar hurma yiyecek mısınız acılmayı hızlandırıyor dıyolar
İstanbulda hangi hastanede olacak doğumun canımİnşallah canım inşallah
Ben aynı sorunu yaşıyorum canım maalesef çok ta zorYa kizlar bisey danismak istiyorum; son haftalarda hemoroid problemi yasayan oldu mu ve bisey onerir misiniz?
Malum doguma yakin kabizlik problemi olmamasina ragmen agrili bir sislik olusmus demin farkettim.
Hani kayisi fln yerim de zaten kabizlik problemi de yok neye yarayacak ki yesem diye dusundum
Neden oldu hic anlamiyorum ama otururken bile hissettiriyor
Normalde kuvezde kalmaz diyorlar senin ki neden kaldı canım
Hay Allh ya kötü tecrübe olmuş
Genelde epidural yada spidural isteyenler ilk
Baş aprısu oluyor mu ona bakıyorlar
Kimisinde olmuyor demek anestezi uzmanı ile alakalı bir durummuş..
Bu ağrılar sızılar ne zaman geçecekmiş doktor ne diyor..
O zaman sabah direk alırlar inşalkah
chiLL ust komsum epidural anestezi oldu. Sezaryen yerinin acisini unuttum boyun ve bas agrisiyla ugrasmaktan demisti o da maalesef. Ama zannediyorum bu agrilar max bir hafta ya da 10 gun suruyor.
Soyle canim soylemekte sikinti yok. Sadece dr a danismadan kullanma diye tavsiye veriyoruz ilac ismi verirken. Yarin zaten muayenem var sorucam. Bikac ilac tavsiyesi daha aldim onlari da sorucam zatenBen aynı sorunu yaşıyorum canım maalesef çok ta zordoktora gittim Bi şurup önerdi isim söyleyebiliyorsak yazayım adını
Tez zamanda kendiliginden gecer canim umarim. Herseyin bir yan etkisi oluyor maalesef. Bebegin kuvozden ciksin su agrilarin da az kaldi gecsin yeniden dogmus gibi olacaksinSezaryen agrısı bir sey mi ben ıkı gun bebegımı görmeye gıdemedim
Aynı hastane içinde O 2. Kattaydı ben giriş katta
Yok bnm acı yok ama orada bir sey var afedersin bende dr a ptesi gideceğim soramadım da ayıp değil aslında ama ne bileyimIshal durumu da hemoroide sebep oluyor bunu onceden yasamistim bir kez.
Bu da ikinci ama o derece bir ishal problemi de yok. Biraz acik yaziyorum ama gaz cikarirken bile zorlamak artik bebegin basısıyla birlikte ters tepebiliyor galiba bu son aylar
Yarin zaten muayenem var bir krem fln verirse sana da soyleyeyim canim. Zaten yatarken sekilden sekile giriyorum bi de otururken cikti basimiza
Bazen sorularin arasinda unutuluyor. Benim de agrim hafifledi ama yine de onlem almak lazim dogum yaklastikca sikinti olmasin bizeYok bnm acı yok ama orada bir sey var afedersin bende dr a ptesi gideceğim soramadım da ayıp değil aslında ama ne bileyim