2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
geçmiş olsun canım inşallah evladın sağlıkla çıkacak hastaneden Rabbim evlatlarimizi bize bağışlasın

valla su eksikleri bitiremedik bir turlu ya.bide kalkan mi almamiz lazim simdi(annemde bebegi ciplak tutup emzirtmez valla hasta olur diye

Kıyafet aşırı geldi bana:)

bende tam bebek kıyafetleri çok değil mi diyecektim ama meğerse ikizmiş :) sağlıkla kucağınıza alın inşallah. ikiz kız bekleyen sensin o zaman :)

Canım hayırlı olsun ve çokkk geçmiş olsun inşallah tez zamanda bebeğinle beraber hastaneden çıkarsınız

Arkadaşlar aranız da kan pihtilasmasi olup iğne ve coraspin kullananlar hapi ne zaman dr bırakın dedi bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Ben coraspin kullanıyorum bana 9.ay ortalarına kadar demişti, pazartesi kontrole gidince tam tarih soracağım

Canım çalışamaz raporu almaya gerek var mı ki acaba

oyy canım benim öncelikle gözün aydın allahim analı babalı büyütsün inşallah...
canım benim rabbim bebeğini korusun inşallah inşallah tez zamanda iyi olur kucaginada alacaksın allahimizin izniyle inşallah..
duamda kalbimde seninle ve bebeginle....
bugünümüze hamdolsun şükürler olsun inşallah hepimizde kucagimiza sağlıkla aliriz bebislerimizi

Valla canım bırak anneleri bende öyle emzirmem ki hem bebk üşütür kış günü hem biz. yaz olsa neyse

Canım bize bi video izlettiler bugün kadin doğum yapmış ameliyathanede karnina koydular bebeği bayaa bayaa kaldı

Hatta durdurdu dedi ki ne düşünüyorsunuz bi kaç arkadaş bebek üsur dedi :)

Bizim yatak odası bayaa sıcak oluyor ten tene temas hep derler her emzirme de olmasa da ben denemek istiyorum :)

Ama tabii ki hasta olmasindan usumesinden korkanlar yapmasin:) ben de vicdan yaparım sonra sizin bebeler hasta olursa:)

Bebeğin kıyafetleri fazla gibi canım onun dışında gerekli şeyleri koymuşsun zaten.

Düzeltiyorum bebeklerin ikizmiş kıyafetler az değil normal o zaman :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…