2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Çok geçmiş olsun canım. Dualarım, tüm iyi dileklerim seninle ve oğlunla. Sıvıyı atınca normal solunumuna dönecektir inşallah. En kısa zamanda tüm bunlar gelmiş geçmiş olsun ve hep birlikte yuvanızda sağlıkla sıhhatle güzel günleriniz olsun.

Günaydın hayırlı cumalar,
Ben de en ümitsiz olduğum zamanda sevinmiştim.
Rabbim sana da nasip etsin inşallah...

Canım çok gecmiş olsun inşallah bir an önce çıkar bebeğin Allah uzun ömür versin sağlıkla.

Çok geçmiş olsun merak etme göz açıp kapayıncaya kadar bu günler geçecek inşallah en kısa zamanda kucağına alıp evine götürürsün allah acil şifalar versin

çok deli dolu bir anne olacağıma eminim
ama bazen bu düşünceler beni bir hayli korkutuyor
galiba hormonlardan dolayı
bende doğumdan sonra 3 ay iznim vardı 6 ayda ücretsiz izne ayrılacağım
ama bundan bile korkuyorum
kendime bile itiraf edemiyorum
ya sıkılırsam bile diyorum içten içe
sanki bu konuyu bir iki aya kalmaz
onsuz yapamıyorum diye tekrardan söylerim
1 saat anneme bıraktım çok özledim dayanamadım hemen eve döndüm diye

ahh ne güzel yazmışsın canım benim
inan öyle tanıdık geliyor ki söylediklerin
bende hissetmediğim şeyleri sırf insanlar yanlış anlar mı diye ballandıra ballandıra anlatıyorum
aslında onu çok seviyorum, onunla konuşmayı da ama bilmediğim bir his bende ki

umarım en sağlıklı şekilde atlatırız bu durumu
bazen onunla konuşurken bana tepki vermesi bile aklımı başımdan alıyorken
bazende dediğin gibi buz gibi hissediyorum
herşey kucağımıza alınca geçecek sanki

inşaallah canım inşaallah

Canım Öncelikle hayırlı olsun, aklına kötü şeyler getirme. Bir an önce en kısa zamanda bebeğinle beraber hastaneden sağlıkla cıkmak nasip olsun

Gözün aydın canım Rabbim sana sabır bebeğine kuvvet versin bi an önce koynunda uyutmayı nasip etsin buna da şükür iyiki fark edilip dogum yaptın beklemek zor olsada kavuşmak güzeldir

chiLL rabbim ikinizinde yaninizda olsun insallah.saglik versin.bu zor gunler elbet gecicek.mutlu saglikla ailenle birlikte gecirdigin gunlere cok az kaldi insallah.dualardasin.

Canımmmm en kısa sürede oğluşun da kucağında olacak gör bak. Biraz daha sabır. Dularımız seninle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…