2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar size birşey danışacağım. Ben allah nasip ederse foto çekimini doğumla aynı gün istedim. Babayla ilk karşılaşma anı vs vs herşeyi çekiyormuş. Sonra size 1-2 saat müsade ediyorum hazırlanmanız, toparlanmanız için dedi. Size sorum, bebeğin ilk kıyafetlerini veriyoruz ya ameliyathaneye. Onları özel yaptırmıştım. Onlarla foto çekilsin istiyorum ama acaba kan vs olur mu foto çekimine kadar? Ameliyattan çıkınca da ilk onlarla görülsün istedim. Bembeyaz tam istediğim gibi ama karar veremedim.

Ayyyy Cok sürmüş canım

Benim pazartesi full makina

Salı tam kurumadi bekledim

Çarşamba full ütü

Yerlestirdim hurclar keseler hep hazır Allaha Şükür

Ben de tek yaptım. İzindeyıM ya eSimin gelmesi 18.30 geçer onu beklemedim valla :)
Ben ütülerin bı kısmını ona bıraktm vallaa napayımm ama şükür ki bitti buda güzeldi diyorum artık bebişler için. Nediyelim :KK66:

Kusma oluyorsa mutlaka önüne geçmek lazım, dehidrasyon olmasın sonra. Yeterince su içebiliyo musun ? Bence devam ederse mutlaka doktorunla paylaş. Benim iştahım nerdeyse tamamen kesildi bulantıdan, kusma olmadı ama gün içerisinde midem hassas. Geçici olduğunu umuyorum, yoksa şu an kaldırabileceğim bir durum değil bu ..

O dedigin ne bilmiyorum :oops: kusabildigim zaman sukrediyorum cunku rahatliyorum biraz aciliyorum o zaman suyu yeterince
iciyorum sanki ya :KK43: cogu gitti azi kaldi diye kendimi teselli ediyorum artik Allah yardimcimiz olsn ins

umarım en sağlıklı şekilde atlatırız bu durumu
bazen onunla konuşurken bana tepki vermesi bile aklımı başımdan alıyorken
bazende dediğin gibi buz gibi hissediyorum
herşey kucağımıza alınca geçecek sanki

Her ne kadar hareketini hissetsekte ultrasyonda gorsekte sevgimiz suan soyut bi varlik uzerinde halbuki insnaoglu fitraten somut seyler ister dedigin gibi bedeniyle kucagimiza geldiginde hersey degisicek bencede su aralar zaten stresli dusunceli ister istemez korkuluyuz kolay bisey degil yeni bir hayat kurucaz gelen sey oyuncak bebek degil :) Rabbim hakkiyla yetistirmeyi herkese hayirli bireyler olarak yetistirmeyi nasip etsin buda benim korkulu ruyam iste ona yetebilcekmiyim duzgun bi birey olarak yetistirebilcekmiyim...

Kızlar ben doğum yaptım spinal oldum
Doğum iyi gecti ama bebeğim hemen yoğun bakıma alındı emziremedim bile
Sadece ameliyathanede 1 dakika yanımda durmasına izin verdiler
Sonra camın ardından baktım hemen delmişler bebegımın heryerını
Suan solumun makımasına baglı nefes alıyor
Akciğerlerindeki sıvıyı henuz atamadı
Ciğer gelişimide tamamlanamadığı için ciğer geliştirme ilacı yapıyorlar
Ve zature olmuş
Bütün bunlar nasıloldu nasıl başıma geldi bilmiyorum
Beni bugun taburcu edecekler 2 gundur kızımı görmuyorum babaannesinde benı bekliyor
Ama oğlumuda burada bırakıp gıtmek istemiyorum
Nasılgideyim ki daha minicik bebegim benim koynumda olmAlıyken oralarda tekbasına yatıyor
Bana dua edın lutfen bebegımi biran önce çıkarmak istiyorum
Çok acı geliyor Allahım beterinden saklasın dayanamam
Canim
Ve zature olmuş
Beni bugun taburcu edecekler 2 gundur kızımı görmuyorum babaannesinde benı bekliyor
Nasılgideyim ki daha minicik bebegim benim koynumda olmAlıyken oralarda tekbasına yatıyor

Her ne kadar hareketini hissetsekte ultrasyonda gorsekte sevgimiz suan soyut bi varlik uzerinde halbuki insnaoglu fitraten somut seyler ister dedigin gibi bedeniyle kucagimiza geldiginde hersey degisicek bencede su aralar zaten stresli dusunceli ister istemez korkuluyuz kolay bisey degil yeni bir hayat kurucaz gelen sey oyuncak bebek degil :) Rabbim hakkiyla yetistirmeyi herkese hayirli bireyler olarak yetistirmeyi nasip etsin buda benim korkulu ruyam iste ona yetebilcekmiyim duzgun bi birey olarak yetistirebilcekmiyim...
ayy canım benim ben sırf iyi anne olamam diye 2,5 yıl erteledim
sonra bir baktım ki etrafıma öyle anneler var ki
dedim ki kendi kendime ben annelikte bu insanlara fark atarım
ben gerçekten inanıyorum ki bizim gibi sürekli iyi anne olabilir miyim kaygısında olan insanlar mükemmel anne olacaktır
bazen onunla ilgili öyle küçücük bir detayı düşünüyorum ki
eşim sen harika bir anne olacaksın diyor:KK200:sağolsun o en büyük destekcim

Ve zature olmuş

Allah esirgesin canim kotu seyler dusunme ikinize de gecmis olsun bikac gune toparlar insallah gozetim altinda olmasi daha iyi saglikla yanina gelsinde varsın bikac gun daha dursun sonu iyi olsun insallah
Allah yardimcin olsun canim tez vakit bebegini saglikli bi sekilde evine götürmeyi nasip etsin insallah

chiLL chiLL canim oncelikle hayirli olsun tez vakitte kucagina al canim insallah.
Bugunler cok zor biliyorum ne desek bos yasayan sensin. Gecen sene arkadasimin kardesi de dogum yaptiginda zaturre teshisiyle hastanede tutuldu. O da tabi ki cok yipratti kendini elinde olan bisey degil.
Ama simdi bir yasini gecti oynasiyorlar o gunler cook geride kaldi. Sen de bugunleri hatirlamayacaksin bile insallah

O dedigin ne bilmiyorum :oops: kusabildigim zaman sukrediyorum cunku rahatliyorum biraz aciliyorum o zaman suyu yeterince
iciyorum sanki ya :KK43: cogu gitti azi kaldi diye kendimi teselli ediyorum artik Allah yardimcimiz olsn ins

Vücuttan fazla sıvı kaybı canım, o yüzden kustuğunda fazladan su içmen gerekiyo ve bunun ne kadar zor olduğunu çok iyi bilirim..
Ben de zaman daha çabuk geçsin istiyorum sanki artık, bebeğimize kavuşalım ve sonraki süreç başlasın, tabi hayırlı bir şekilde olsun, sağlıkla..

Ve zature olmuş
Gecmis olsun canim bununla gelmis gecmis olsun ....umarim en kisa surede evinizde olursunuz

Ve zature olmuş
Canım Allah ım yardımcınız olsun. Çok zor bebeğini orada bırakıp gitmek ama yeter ki bebeğin iyi olsun bir an önce iyileşsin. Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah

Herkese merhaba hayırlı cumalar anneler. Benim sancılarım sıklaşmıştı baya hergün rvi süpürüp toz alıp yemek yapıyorum genelde rutin olarak ütü de dahil oluyor üzerine de her gün yürümeye çalışıyorum, dün en azından 2 saat full yürüdüm ama durarak ama normal tempoda evim deniz kenarında dün de hava çok güzeldi eşortmanları giyip güneş gözklerini takıp kendimi kapı dışarı attım sabah alışveriş sonrasında ve bu bana çok iyi geldi dün diğer günlere göre daha az sancım oldu duş falan da alınca oldukça iyi hissettim. Ama pazartesiye kadar meraktan çatlarım diye düşünüyorum. Minnak gündüzleri daha sakin akşamları içimdeki disko topu resmen :) dün yemek yaparken dans ede ede şarkı söyleye söyleye yaptım oda bana eşlik etti resmen :KK70: bu arada artık 50 kilo oldum ve iştahım duraksadı gibi gibi. Acıktığımda süt içiyorum genel de :KK43:
Ben normal doğum diye diretiyorum kendimce ama doktorum ne diyecek bilmiyorum annem sezaryen diyor eşim normal yaparsın sen aslan gibisin diyor , ama ben ufaktan geriliyorum artık...
Sağlıkla sıhhatle doğsun hemen eve gelebileliö istiyorum, allah hepimizin yardımcısı olsun hepimiz bir an önce bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin ve doğum yapan annelerimize de o mis kokuyla uyumayı nasip etsin Allahım. B Belkibiumut benim minik karpuz son hali
Ben top yutmuş gibiyim bu arada :)))
image.jpeg

Herkese merhaba hayırlı cumalar anneler. Benim sancılarım sıklaşmıştı baya hergün rvi süpürüp toz alıp yemek yapıyorum genelde rutin olarak ütü de dahil oluyor üzerine de her gün yürümeye çalışıyorum, dün en azından 2 saat full yürüdüm ama durarak ama normal tempoda evim deniz kenarında dün de hava çok güzeldi eşortmanları giyip güneş gözklerini takıp kendimi kapı dışarı attım sabah alışveriş sonrasında ve bu bana çok iyi geldi dün diğer günlere göre daha az sancım oldu duş falan da alınca oldukça iyi hissettim. Ama pazartesiye kadar meraktan çatlarım diye düşünüyorum. Minnak gündüzleri daha sakin akşamları içimdeki disko topu resmen :) dün yemek yaparken dans ede ede şarkı söyleye söyleye yaptım oda bana eşlik etti resmen :KK70: bu arada artık 50 kilo oldum ve iştahım duraksadı gibi gibi. Acıktığımda süt içiyorum genel de :KK43:
Ben normal doğum diye diretiyorum kendimce ama doktorum ne diyecek bilmiyorum annem sezaryen diyor eşim normal yaparsın sen aslan gibisin diyor , ama ben ufaktan geriliyorum artık...
Sağlıkla sıhhatle doğsun hemen eve gelebileliö istiyorum, allah hepimizin yardımcısı olsun hepimiz bir an önce bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin ve doğum yapan annelerimize de o mis kokuyla uyumayı nasip etsin Allahım. B Belkibiumut benim minik karpuz son hali
Ben top yutmuş gibiyim bu arada :))) Eki Görüntüle 2079674
Ne kadarda zayıf bi anne :) sağlıkla gelsin bebiş yavrummm kontrollünüz nezmaan?

Ben top yutmuş gibiyim bu arada :))) Eki Görüntüle 2079674
Maşallah maşallah, çok güzelsin canım, artık bu aşamada en iyisi kararı bebeğe bırakmak o nası gelmek isterse :KK66:

X