Herkese merhaba hayırlı cumalar anneler. Benim sancılarım sıklaşmıştı baya hergün rvi süpürüp toz alıp yemek yapıyorum genelde rutin olarak ütü de dahil oluyor üzerine de her gün yürümeye çalışıyorum, dün en azından 2 saat full yürüdüm ama durarak ama normal tempoda evim deniz kenarında dün de hava çok güzeldi eşortmanları giyip güneş gözklerini takıp kendimi kapı dışarı attım sabah alışveriş sonrasında ve bu bana çok iyi geldi dün diğer günlere göre daha az sancım oldu duş falan da alınca oldukça iyi hissettim. Ama pazartesiye kadar meraktan çatlarım diye düşünüyorum. Minnak gündüzleri daha sakin akşamları içimdeki disko topu resmen :) dün yemek yaparken dans ede ede şarkı söyleye söyleye yaptım oda bana eşlik etti resmen
bu arada artık 50 kilo oldum ve iştahım duraksadı gibi gibi. Acıktığımda süt içiyorum genel de
Ben normal doğum diye diretiyorum kendimce ama doktorum ne diyecek bilmiyorum annem sezaryen diyor eşim normal yaparsın sen aslan gibisin diyor , ama ben ufaktan geriliyorum artık...
Sağlıkla sıhhatle doğsun hemen eve gelebileliö istiyorum, allah hepimizin yardımcısı olsun hepimiz bir an önce bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin ve doğum yapan annelerimize de o mis kokuyla uyumayı nasip etsin Allahım.
B Belkibiumut benim minik karpuz son hali
Ben top yutmuş gibiyim bu arada :)))
Eki Görüntüle 2079674