2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Ben ilk zamanlarimdaki bulantilarima öğürmelerime hatta bazen kusmalarima geri dondum

Ben ilk zamanlarimdaki bulantilarima öğürmelerime hatta bazen kusmalarima geri dondum

Kusma oluyorsa mutlaka önüne geçmek lazım, dehidrasyon olmasın sonra. Yeterince su içebiliyo musun ? Bence devam ederse mutlaka doktorunla paylaş. Benim iştahım nerdeyse tamamen kesildi bulantıdan, kusma olmadı ama gün içerisinde midem hassas. Geçici olduğunu umuyorum, yoksa şu an kaldırabileceğim bir durum değil bu ..

İyi geceler hanımlar. Doğum şekli hakkında baya bi muhabbet olmuş. Çevredeki insanları takmayın onları ilgilendiren bir konu değil. Sonuçta siz hamilesiniz ve siz doğuracaksınız. Millet akıl vermeyi çok sever. Öncelikle kendilerine dönüp baksınlar. İster sezeryan ister normal doğum, kimseyi ilgilendirmez.
Rabbim hepimize kolay doğumlar versin. Sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza almak nasip olsun.
Ben artık bebeğim gelsin istiyorum.

Ayyyy Cok sürmüş canım

Benim pazartesi full makina

Salı tam kurumadi bekledim

Çarşamba full ütü

Yerlestirdim hurclar keseler hep hazır Allaha Şükür

Ben de tek yaptım. İzindeyıM ya eSimin gelmesi 18.30 geçer onu beklemedim valla :)

Kızlar ben doğum yaptım spinal oldum
Doğum iyi gecti ama bebeğim hemen yoğun bakıma alındı emziremedim bile
Sadece ameliyathanede 1 dakika yanımda durmasına izin verdiler
Sonra camın ardından baktım hemen delmişler bebegımın heryerını
Suan solumun makımasına baglı nefes alıyor
Akciğerlerindeki sıvıyı henuz atamadı
Ciğer gelişimide tamamlanamadığı için ciğer geliştirme ilacı yapıyorlar
Ve zature olmuş
Bütün bunlar nasıloldu nasıl başıma geldi bilmiyorum
Beni bugun taburcu edecekler 2 gundur kızımı görmuyorum babaannesinde benı bekliyor
Ama oğlumuda burada bırakıp gıtmek istemiyorum
Nasılgideyim ki daha minicik bebegim benim koynumda olmAlıyken oralarda tekbasına yatıyor
Bana dua edın lutfen bebegımi biran önce çıkarmak istiyorum
Çok acı geliyor Allahım beterinden saklasın dayanamam

Cok çok geçmiş olsun canım o sıvıyı atınca çıkacak İnşAllah bebeğini de alıp evine geleceksin cuma günü dualarımız seninle Rabbim evladını sağ sağlıklı sana bağışlasın: ))

Oncelikle çok geçmiş olsun

Allahın izniyle sağlıkla sıhhatle kucağıniza alıp eve götürmeyi de nasip etsin Allahim... Dualarımiz sizinle

Canım öncelikle gözün aydın çok şükür dualarımız seninle sende en kısa zamanda kavuşacaksın bebişine toparlayacak yanına gelecek annesi

Oncelikle çok geçmiş olsun

Allahın izniyle sağlıkla sıhhatle kucağıniza alıp eve götürmeyi de nasip etsin Allahim... Dualarımiz sizinle

Canım öncelikle gözün aydın çok şükür dualarımız seninle sende en kısa zamanda kavuşacaksın bebişine toparlayacak yanına gelecek annesi

Çok tşk ederim sizlerde zamanında ve sağlıkla doğurun inşallah
Kimse evladıyla sınanmasın çok zor

Rabbim yâr ve yardımcınız olsun.
Bu mübarek günde inşaallah hemencecik toparlanir.
Üzülme, kendine dikkat et.
Ki 2 evladın seni bekliyor.
Allah acil şifalar versin.
Dualardasin.
Güzel haberlerini bekliyoruz.

Cok gecmisler olsun. Rabbim en yakin zamanda kavusmanizi nasip etsin, daha baska da ayrilik gostermesin. Acil sifalar diliyorum tekrar tekrar. Onunuzde nice guzel gunler sizi bekliyor, bunlar gecici insaallah. Saglik, sihhat, huzur ve afiyetle buyutun bebeginizi. Gozunuz aydin, evladiniz hayirli olsun insaallah.

Rabbim yâr ve yardımcınız olsun.
Bu mübarek günde inşaallah hemencecik toparlanir.
Üzülme, kendine dikkat et.
Ki 2 evladın seni bekliyor.
Allah acil şifalar versin.
Dualardasin.
Güzel haberlerini bekliyoruz.

Sagolun Allah razı olsun Allah hepinize sağlıklı bebek versin
Kucagınızdan ayırmayın
Sarıp sarmalayıp evinize götürün inşallah

Canım yürekten tüm dualarımız seninle. Güzel yavrun en kısa zamanda çıkacak hastaneden ve ablasıyla tanışacak. Geçici bir süreç bu, inan. Senin oğlun şimdiden savaşçı ve güçlü bir bebek olduğunu gösterdi. Rabbim yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…