- 23 Kasım 2012
- 281
- 412
Her doktorun her hastanenin farkli ben 6 bin odeyecegim toplam doktorum disardan gelecek
Bazı yerler çok fazla bazı yerler çok uygun istiyor sanırım ortalamalar 3000 civarı sen epidural mi olacaksın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her doktorun her hastanenin farkli ben 6 bin odeyecegim toplam doktorum disardan gelecek
canım madem ortalama arıyorsun başka bir özel de de epidural 300 fark istemişti. Yani istanbul şartlarında pek ortalama bulmak zor sanki :/Saol canım ortalama bir fiyat arıyorum heryer farklı söylüyor
Canım. Ban yemiş hemen yazamaz
canım madem ortalama arıyorsun başka bir özel de de epidural 300 fark istemişti. Yani istanbul şartlarında pek ortalama bulmak zor sanki :/
Kizlar fiyatlar 2018 tarifesine gore kesilmez umarim. Genelde yilbasindan sonra herseyde otomatik guncelleme oluyor ya
Insallah bizimkiler de oyledir. 3 gun icin fazla para verirsem cuk oturur icime :)Ben sordum. Bizim hastane hazirandan hazirana zam yaparmis:)
Canim ilkonce telas yapma. Burada birisinin daha acikligi vardi ama problemsiz devam etti. Hem acilman olsa bile sezaryen yapabilirsin hem de belki hic gerek kalmadan iki ikinmada cikacak. Normal dogum cok zor olur diye kafanda sartlamaMeraba kizlar..ben simdi acilden geldim cok tuaf hissediyorum kendimi...
Aksam yerimden kalkinca wcye gitme ihtiyacim oldu gittim bide ne görüyüm baya baya ıslanmış altım nasil oldu anlamadim ölee ne coktu ne de az icim rahat etmedi suyum mu akti acaba diye gittim hemen ..ebe muayne etmem lazim dedi bölece ilk defa muayene oldum cok heycanladim bacaklarim titredi cok zor gecti muayene o yuzden 1cm aciklik var dedi allahim heycan ölücektim nst de bişi cıkmadı ama ..sonra bidaha bez gibi bisey koyup beklettiler sızıntı ne var ne yok..doktorum gönderdi geri eve sabah yine gel dedi ..
Halaa bacaklarim titriyoo bu gece nasil uyuyacam bilmiyorum ..
Sizce dogum başladimi 1 cm acilmayla bisey olurmu...ben normal doguramam yaaa muayene bile olamadim bacagimi acamiyorum ben afedersiniz ebe elini cok zor soktu benim yüzumden...tup bebek tedavilerinde de islemler yapilirken hep hafif anesteziyle yaptiriyodum ilk defa canli canli offff allahim yardim etsinn bu gece sabahlar olmaz bana artikk
Canım çok geçmiş olsun yapılacak çoğu şeyi yapmışsın ama artık son haftalardayız bitkisel tedaviler de karaciğer enzimlerini bir anda yükseltebiliyor bende öyle olmuştu. O yüzden hastaneye gidip eğer verirlerse ilacı kullanmak daha doğru olur daha fazla bitkisel ürün alma bence.Kızlar bana bir karışım bir tarif verin ya. Tam iyileştin dedim dün ev temizliği vardı tabi kapı pencere açık soğuk herneyse bugün bir kalktım boğazlarım inanılmaz şiş. şuana kadar hafiflemesi giderek arttı bütün eklemlerim dökülüyor. acile gidecektim ama yrn polikliniğe gitmeye karar verdim. Ne yapabilirim boğazlarım için. ıhlamur içtim, bal karabiber limon karısımı yaptım. var mı başka şunu ye iç diyebileceğiniz şeyler
Meraba kizlar..ben simdi acilden geldim cok tuaf hissediyorum kendimi...
Aksam yerimden kalkinca wcye gitme ihtiyacim oldu gittim bide ne görüyüm baya baya ıslanmış altım nasil oldu anlamadim ölee ne coktu ne de az icim rahat etmedi suyum mu akti acaba diye gittim hemen ..ebe muayne etmem lazim dedi bölece ilk defa muayene oldum cok heycanladim bacaklarim titredi cok zor gecti muayene o yuzden 1cm aciklik var dedi allahim heycan ölücektim nst de bişi cıkmadı ama ..sonra bidaha bez gibi bisey koyup beklettiler sızıntı ne var ne yok..doktorum gönderdi geri eve sabah yine gel dedi ..
Sizce dogum başladimi 1 cm acilmayla bisey olurmu...ben normal doguramam yaaa muayene bile olamadim bacagimi acamiyorum ben afedersiniz ebe elini cok zor soktu benim yüzumden...tup bebek tedavilerinde de islemler yapilirken hep hafif anesteziyle yaptiriyodum ilk defa canli canli offff allahim yardim etsinn bu gece sabahlar olmaz bana artikk
İlk zamanları atlattın ozaman canım :))Gelecek canım gelmes mi ama benim avantajım ben annemde kalıyorum şuan Doğumdan Sonra bir süre de Burda olucam
Canım şartlandırma kendini akışına bırak. Normal doğum seni psikolojik olarak kötü etkileyecekse bunu mutlaka doktoruna belirt ve doğum şekline karar ver. 1cm açıklık zaten oldukça az. Doğum eylemi 8-10 arası cm açıklık ister. Doğumdan sonra bebeğine psikolojisi sağlam bir anne gerekir bunu unutma. Çevresel tüm faktörlere kulağını kapatıp kendi rahat edeceğin yöntemi seç. Her şey çok güzel olacak sen güçlü bir annesin. Endişe etme canım. Bugünkü sahneyi de lütfen tekrar anımsayıp bebeğini strese sokma olur mu?Meraba kizlar..ben simdi acilden geldim cok tuaf hissediyorum kendimi...
Kesinlikle buna katiliyorumTipta şöyle bisi gozlemledim ben yanlis bisi soyleyip kirici yada farkli algilanmakta istemiyorum ama erkek doktorlar bayan doktorlardan daha kibar ve isini daha iyi yapiyo istisnalar vardir tabi o ayri
Canım nekadar du geldi tahmini olarak. Cok gecmiş olsunMeraba kizlar..ben simdi acilden geldim cok tuaf hissediyorum kendimi...
cok sağol tesekkur ederim canım. ya geçen hafta antibiyotik verdi doktorum ama iyileşmezsen basla dedi ertesi gun icin. bende iyilestim 3 4 gune. heralde uyuyordu vücutta dün temizlik vardı gecede 4.bucuga kadar uyanıktım atlatmak üzereyken yine canlandı. Yarın doktora gidicem zaten böyle devam ederse dayanamamCanım çok geçmiş olsun yapılacak çoğu şeyi yapmışsın ama artık son haftalardayız bitkisel tedaviler de karaciğer enzimlerini bir anda yükseltebiliyor bende öyle olmuştu. O yüzden hastaneye gidip eğer verirlerse ilacı kullanmak daha doğru olur daha fazla bitkisel ürün alma bence.
Ilık ballı süt şu an en masumu canım bizler için. Umarım iyi gelir biraz uyursan sabaha daha iyi olursun inşallahcok sağol tesekkur ederim canım. ya geçen hafta antibiyotik verdi doktorum ama iyileşmezsen basla dedi ertesi gun icin. bende iyilestim 3 4 gune. heralde uyuyordu vücutta dün temizlik vardı gecede 4.bucuga kadar uyanıktım atlatmak üzereyken yine canlandı. Yarın doktora gidicem zaten böyle devam ederse dayanamam
sağol Cnm inşallahIlık ballı süt şu an en masumu canım bizler için. Umarım iyi gelir biraz uyursan sabaha daha iyi olursun inşallah