ay yesa senin gazına gelip kokulu taş yapma işine girmiştim hatırlıyor musun. hepi topu 21 mı 23 mu o kdr yapabildim canım çıktı kız. 2 renk dök kalıba sonra çıkar kalıbı boya dantel geç kutula kutuyu süsle ayyyyyhediyelikler yetmediğinde ayyy çok gelen oldu kalmadı dicek artık hahahahaha
listen çok karar veremessin biraz daha ele bence....Selam kızlar, herkese sağlıklı son haftalar
Ben 34. Haftada hala isim bulamadım Allah izin verirse kızımız olacak ama bi türlü içime sinen isim olmadı artık netleştirmek istiyorum, size listemi atsam bana beğendiklerinizi veya aklınıza gelen isimleri yazar mısınız?
ay ne bilim kendimi bir hediyelik hazırlama üstadı sandım detay detay detay en son boğuldum. ben tek renk çıkarıp tül sarıp verecektim. annem orasını da mı boyasan iki renk mı yapsan kutu da suslesen diye diye yaparım canimmmm moduna girdim sonuç ortadaAyyy canım benimkinde boya da yoktu dantel de :)
Kalıbı kutuya koy Kurdela bağla tamam :) ki.ben daha Kurdela kısmını yapmadım
Bugün çamaşır ve kolonya işine giristim:)
Bence de Rana ismini hakkıyla söyleyebilen az olacaktır. Kalın kalın RANA diyeceklerdir genelde ben olsam sinir olurdum@Feripati canım rana benimde çok hoşuma gitmişti ama söylenişi ilk a ince ya bana çok zor geldi uzun vadede sürekli söylemesi o kısmı da düşün derim
RenginKızla madem isim muhabbetine daldık bana da bir yardim etseniz ya :)
zehra / sare / ece / ve arkadasın da düşündüğü gibi rengin :) Bende bir oylama yapayım :)
Canım sanki benimki de 100 ün üzerinde çıkmıştı. Öyle hatırlıyorumKızlar ikili test zamanları geçmişte kaldı ama bugün konusu açıldığı için o zamanki düşüncelerim yine beni germeye başladı normalde ikili tesste free bhcg değeri herkesin 30 40 60 civarı çıkmış benim tam 145 çıkmıştı baya yüksek gelmişti 3 lü test yapmadım ama içim bi buruk kaldı
Kızlar neolur bu konuda bilgisi olan var mı ya da benim değerim gibi yüksek çıkan var mı kafaya takmıyım diyorum ama doğum yaklaştıkça için içimi yiyor bu saatten sonra doktora danışıp ya da netten okuyup kafama karıştırmak çok saçma ama elimde değil tek istediğim içimin biraz rahatlaması
Kaldı ki anne baba olarak bizim bile bir süre sonra dilimize zor gelebilir diye düşündüm :)Bence de Rana ismini hakkıyla söyleyebilen az olacaktır. Kalın kalın RANA diyeceklerdir genelde ben olsam sinir olurdum
Rengin diye bir şarkıcı vardı hatırlar misin bize neler neler söylediler sevdalar üstüne aldatıldik diye bir şarkısı var o geliyor aklima klibi fln eğlenceli bir klipti :)Rengin
Canım ben ne ikili yaptırdım ne üçlü yaptırdım. Bilsem ne değişecekti hic birşey. Müdahale edilebilecek rahatsızlar benim için önemli o da ultrasonda çıkıyor ki herşeyi mükemmel çıkıp süprizle karsilasanda var. ihtimaller uğruna stres yapmana değer mı artık geçmiş gitmiş sona gelmişsin. Gönlünü ferah tut nasıl olsa herşey olması gerektiği gibi oluyor :)
Canim eger sadece o veri biraz yuksek ise hic kendini bosu bosuna strese sokma.Kızlar ikili test zamanları geçmişte kaldı ama bugün konusu açıldığı için o zamanki düşüncelerim yine beni germeye başladı normalde ikili tesste free bhcg değeri herkesin 30 40 60 civarı çıkmış benim tam 145 çıkmıştı baya yüksek gelmişti 3 lü test yapmadım ama içim bi buruk kaldı
Kızlar neolur bu konuda bilgisi olan var mı ya da benim değerim gibi yüksek çıkan var mı kafaya takmıyım diyorum ama doğum yaklaştıkça için içimi yiyor bu saatten sonra doktora danışıp ya da netten okuyup kafama karıştırmak çok saçma ama elimde değil tek istediğim içimin biraz rahatlaması
Ben çok severdim o kadını :)Rengin diye bir şarkıcı vardı hatırlar misin bize neler neler söylediler sevdalar üstüne aldatıldik diye bir şarkısı var o geliyor aklima klibi fln eğlenceli bir klipti :)
Canim eger sadece o veri biraz yuksek ise hic kendini bosu bosuna strese sokma.
Ikiki testin detayli ultrason verileri daha onemli. Hamileliginin son aylarini neden stresle geciresin ki annesi?
estagfrullah canım endişelenmen çok çok normal o yüzden dışardan bir kaç kişinin yorumunu almak istiyorsun için rahatlasın istiyorsun. Hiç birimizin bebeğinin yüzde yüz sağlık garantisi yok sen test yaptırıp elinde bir sonuç olduğu için tedirginsin ama bu sadece bir ihtimal. mesela risk 1000000 de 1 olsaydi ya 1 kisi ben miyim acaba diye düşünebilirsin. Allah bebeklerimizi korusun bizede en hayırlısından evlatlar nasip etsin inşallahAslında eğer bebeği her şekilde doğuracak olanlar hiç test yaptırmamalı normalde ben de bu durumda stresin çok aptalca olduğunu söylerdim ama hamilelik acaip bir deneyim insanın kişiliğini değiştiriyor :)
Canım sanki benimki de 100 ün üzerinde çıkmıştı. Öyle hatırlıyorum
estagfrullah canım endişelenmen çok çok normal o yüzden dışardan bir kaç kişinin yorumunu almak istiyorsun için rahatlasın istiyorsun. Hiç birimizin bebeğinin yüzde yüz sağlık garantisi yok sen test yaptırıp elinde bir sonuç olduğu için tedirginsin ama bu sadece bir ihtimal. mesela risk 1000000 de 1 olsaydi ya 1 kisi ben miyim acaba diye düşünebilirsin. Allah bebeklerimizi korusun bizede en hayırmış insan evlatlar nasip etsin inşallah
Ah göksu eşim bayılıyor bu isme. :) bende içinde ö ü gibi harfler istemedigim icin onyargili davraniyorum aslında ben de çok sevdimBen çok severdim o kadını :)
Bence çok güzel bir isim Rengin umudu çağrıştırır bana hep. Benim de düşündüğüm isimlerdendi. Sonra Göksu oldu
Kızla madem isim muhabbetine daldık bana da bir yardim etseniz ya :)
zehra / sare / ece / ve arkadasın da düşündüğü gibi rengin :) Bende bir oylama yapayım :)
Selam kızlar, herkese sağlıklı son haftalar
Ben 34. Haftada hala isim bulamadım Allah izin verirse kızımız olacak ama bi türlü içime sinen isim olmadı artık netleştirmek istiyorum, size listemi atsam bana beğendiklerinizi veya aklınıza gelen isimleri yazar mısınız?
Listem;
Hazel
Burçak
Erva
Erna
Elis
Nisa
Mina
Rana
Nehir
Ayşegül
Buse