2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Ayyy canım benimkinde boya da yoktu dantel de :)

Kalıbı kutuya koy Kurdela bağla tamam :) ki.ben daha Kurdela kısmını yapmadım

Bugün çamaşır ve kolonya işine giristim:)

listen çok karar veremessin biraz daha ele bence....
ben en çok ÖYKÜ ve RANA yı beğendim

Ayyy canım benimkinde boya da yoktu dantel de :)

Kalıbı kutuya koy Kurdela bağla tamam :) ki.ben daha Kurdela kısmını yapmadım

Bugün çamaşır ve kolonya işine giristim:)
ay ne bilim kendimi bir hediyelik hazırlama üstadı sandım detay detay detay en son boğuldum. ben tek renk çıkarıp tül sarıp verecektim. annem orasını da mı boyasan iki renk mı yapsan kutu da suslesen diye diye yaparım canimmmm moduna girdim sonuç ortada

Kızla madem isim muhabbetine daldık bana da bir yardim etseniz ya :)

zehra / sare / ece / ve arkadasın da düşündüğü gibi rengin :) Bende bir oylama yapayım :)

Canım sanki benimki de 100 ün üzerinde çıkmıştı. Öyle hatırlıyorum

Aslında eğer bebeği her şekilde doğuracak olanlar hiç test yaptırmamalı normalde ben de bu durumda stresin çok aptalca olduğunu söylerdim ama hamilelik acaip bir deneyim insanın kişiliğini değiştiriyor :)

Canim eger sadece o veri biraz yuksek ise hic kendini bosu bosuna strese sokma.
Ikiki testin detayli ultrason verileri daha onemli. Hamileliginin son aylarini neden stresle geciresin ki annesi?

Rengin diye bir şarkıcı vardı hatırlar misin bize neler neler söylediler sevdalar üstüne aldatıldik diye bir şarkısı var o geliyor aklima klibi fln eğlenceli bir klipti :)
Ben çok severdim o kadını :)
Bence çok güzel bir isim Rengin umudu çağrıştırır bana hep. Benim de düşündüğüm isimlerdendi. Sonra Göksu oldu

Canim eger sadece o veri biraz yuksek ise hic kendini bosu bosuna strese sokma.
Ikiki testin detayli ultrason verileri daha onemli. Hamileliginin son aylarini neden stresle geciresin ki annesi?

Kızlar gerçekten haklısınız kalmış şurada azıcık zaman içimi rahatlattınız sağoloun aslında istediğim biraz moral bi süre sonra normale dönerim

estagfrullah canım endişelenmen çok çok normal o yüzden dışardan bir kaç kişinin yorumunu almak istiyorsun için rahatlasın istiyorsun. Hiç birimizin bebeğinin yüzde yüz sağlık garantisi yok sen test yaptırıp elinde bir sonuç olduğu için tedirginsin ama bu sadece bir ihtimal. mesela risk 1000000 de 1 olsaydi ya 1 kisi ben miyim acaba diye düşünebilirsin. Allah bebeklerimizi korusun bizede en hayırlısından evlatlar nasip etsin inşallah

Amin inşallah şu günlerin tadını çıkarmak en iyisi ama arada endişeli anneler için moral gerçekten de çok iyi oluyor :)

Ben elis mina yı beğendim elis mila da olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…