Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz de eş kontenjanından seçtik canım daha doğrusu kız, kendi ismini kendi koydu babasının rüyasında :)Ah göksu eşim bayılıyor bu isme. :) bende içinde ö ü gibi harfler istemedigim icin onyargili davraniyorum aslında ben de çok sevdim
Sare de çok güzel ama rengin ismi de çok farklı geliyo bana da hep o şarkıcıyı hatırlatıyorKızla madem isim muhabbetine daldık bana da bir yardim etseniz ya :)
zehra / sare / ece / ve arkadasın da düşündüğü gibi rengin :) Bende bir oylama yapayım :)
canim isim koymak gercekten ne kadar da zormus.ben naz istemistim.esimde sevgililigimizden beri zehra olsun derdi.ben nazdan vazgectim.isminin anlamini yasarlar cok nazli olurlar dedi herkes.tek isim istiyodum hep ama zehra yeterli gelmedi bana o yuzden zehra nisa koymaya karar verdik.ilk basta pek hosuma gitmedi aslinda ama dile geldikce alistim herhalde.simdi zehra bile guzel geliyo :))seceneklerin arasinda ece bence gayet guzel.hem telaffuz olarak hem kisa hem anlamli.ben oyumu hem eceden hemde dogal olarak zehradan yana kullaniyorum :))Kızla madem isim muhabbetine daldık bana da bir yardim etseniz ya :)
zehra / sare / ece / ve arkadasın da düşündüğü gibi rengin :) Bende bir oylama yapayım :)
Kızla madem isim muhabbetine daldık bana da bir yardim etseniz ya :)
benim ki erkek canımAyyy sen böyle söleyince bile içim bi tuhaf oldu rabbim sağlıkla aldrısın kucaklarımızaa benim kız biraz yaramaz bakalım kısmet habgısı olucak
Canım ben baştan beri zehrayı çok istiyorum aslında eşimde çok istiyor. Yinede kafam tam netleşmediği için farklı isimlere de bakıyorum. Kızın adıyla yaşasın ınşallah ben çok beğeniyorum zehrayı :)FERAY
canim isim koymak gercekten ne kadar da zormus.ben naz istemistim.esimde sevgililigimizden beri zehra olsun derdi.ben nazdan vazgectim.isminin anlamini yasarlar cok nazli olurlar dedi herkes.tek isim istiyodum hep ama zehra yeterli gelmedi bana o yuzden zehra nisa koymaya karar verdik.ilk basta pek hosuma gitmedi aslinda ama dile geldikce alistim herhalde.simdi zehra bile guzel geliyo :))seceneklerin arasinda ece bence gayet guzel.hem telaffuz olarak hem kisa hem anlamli.ben oyumu hem eceden hemde dogal olarak zehradan yana kullaniyorum :))
rengin isminin manası ne ki?Kızla madem isim muhabbetine daldık bana da bir yardim etseniz ya :)
Canım Allah bahtını açık etsin , ismi gibi göklerde olsun her konuda, su gibi berrak geçsin ömrü. benimde rüyama girse keşke sıfır tereddüt duyarım heraldeBiz de eş kontenjanından seçtik canım daha doğrusu kız, kendi ismini kendi koydu babasının rüyasında :)
İnşallah canım. Bu testler sadece ihtimal. Çok sağlıklı olduğu söylenip hasta doğabilen ya da risli olduğu söylenip çok sağlıklı doğabilen çocuklara çok şahit olduk. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın inşallahBebeklerimiz sağlık sıhatle doğsun ve bu endişelerimizi hatırlamayalım bile hepimiz sağlıkla huzurla kucağımıza alırız inşallah
Canım çok renkli rengarenk gibi bir anlamı var yanılmıyorsamrengin isminin manası ne ki?
renkli bir kişiliği olsun şöyle cıvıl cıvıl iç açan haha :)Sare de çok güzel ama rengin ismi de çok farklı geliyo bana da hep o şarkıcıyı hatırlatıyor
ben diğer 3 nü daha çok beğendim galiba canımCanım çok renkli rengarenk gibi bir anlamı var yanılmıyorsam
canım devlete git bedava beni 3 kere aldılar geçen sancılarım için demek ki özele gitsem stresten dogururumselaaaaaaam,
Bugün nst günü bide siz fiyatları yazınca sancım çoğaldı 110 tl bizim hastanede alt tarafı nst yami.
haha olabilir canım isim konusu böyle işte herkesin zevki değişiyor. bende fikir olsun istedim ama zaten herkes başka bir ismi beğendi bana çok bir fikir olmadiben diğer 3 nü daha çok beğendim galiba canım
Ne için gün verdi canım sezaryn mi kontrol için miSelamlar herkes nts girip cıkıyor ben girmeden direk doguma gidecem heral dedoktor bana ayın 9 na gün verdi gel diye
Güzellikler...
Son haftalardayız artık. Canımızı hiiiiç sıkmıyoruz. Kayınvalideymiş, kayınpedermiş, o bunu demiş, bu bunu yapmış kimseyi düşünmüyoruz.
Bebeklerimize odaklanıyoruz bardağın dolu tarafını görüyoruz. Dünyaya sevgi dolu, sağlıklı bebekler getiriyoruz
Gökçe ismi de güzelhaha olabilir canım isim konusu böyle işte herkesin zevki değişiyor. bende fikir olsun istedim ama zaten herkes başka bir ismi beğendi bana çok bir fikir olmadi
Bu gece gelirmiş rüyana minik kızınCanım Allah bahtını açık etsin , ismi gibi göklerde olsun her konuda, su gibi berrak geçsin ömrü. benimde rüyama girse keşke sıfır tereddüt duyarım heralde
bende bütün isimleri tanıdıklarıma göre seçme eğilimindeyim. eşim su isim nasıl diyor ayy öyle bir tanıdık vardı çok pintiydi boşver diyorum peki su nasıl diyor ama o da huysuzdu diyorum haha eşimde bunların hic iyi özelliği yok mu ya niye kötü yönleri görüyorsun diyor tikaniyoruz hahaGökçe ismi de güzel
ayy benim ki erkek yaa
hiç düşünmedim kii kız ismi bilemedim şimdi
Ece diye bir arkadaşım vardı çok naif ve hoş bir bayandı