- 11 Mart 2008
- 56.599
- 4.466
bende özele gidiyorum ve nst 25 lira
Sahi evde olmak neydiAynen canım evdeyim çok garip:)
Birde kordon sakma riski var eger su gelirse ayakta kesinlikle gezinmemek gerekiyor......Su gelince doğru hastane canım enfeksiyon riski var
Hahaha çünkü 11 aralık bende yıkıcam bugüb oley :)Günaydın kızlar :)
Bugün günlerden benetomun kiyafetlerini yıkama gunu: )
Aman nazar degmesin canim ben dun gece delirdim hic uyumadim oturdum nerdeyse bi kitap bitirdim uyu bol bolSon iki gundur deli gibi uykum var ve isin ilginci hem gunduz hem gece son zamanlara gore cok daha rahat uyuyabiliyorum. Son haftalara girince tam tersi olmuyor mu yahu(tabi cok sikayetci olmasam da)
Aaaaaaaa ne güzelmiş hangi özel bu :)
hemen hemen aynı günlerimizHerkese günaydın son 40 allahın izniyle ..
Sahi evde olmak neydi
Hahaha çünkü 11 aralık bende yıkıcam bugüb oley :)
Ay nst den bide ucretmi aliyolar ekstra ne sacma bi uygulama bu zaten muayene icerisinde olmasi gereken bisey degilmi ekstra tahlil gibimi goruyolarki acaba
Hatay iskenderun da canım tahlillerden falan da ek ücret almadılar hiç
inşallah canım benim inşallah allah razı olsun ...Oy masallah subhanallah Allah esirgesin nasil guzeller bahtlari omurleride kendileri gibi guzel olsun insallah
Birazdan doktora gidicem sezeryanmi normalmi belli olucak cok stresliyim dua edin insallah hersey yolundadir
Nasıl belli olacak çatı mi yapacak ama öyle yapsa bile yine belli olmaz ki ?
Canim bu soruna burdan yanit veremiyorum ne yazikki etik olmayabilir soliceklerim :))) gidip geliyim o zaman daha rahat cevap verebilirim :)
Tamamdir canım merakla bekliyorum
Doğum Anında belli oluyor ya genelde doğum şekli ( bazı durumlar hariç normal seyrinde giden gebelikten bahsediyorum. )
O yüzden şaşırdım
Hayirli haberle gel inşalah