2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Son iki gundur deli gibi uykum var ve isin ilginci hem gunduz hem gece son zamanlara gore cok daha rahat uyuyabiliyorum. Son haftalara girince tam tersi olmuyor mu yahu(tabi cok sikayetci olmasam da)
Aman nazar degmesin canim ben dun gece delirdim hic uyumadim oturdum nerdeyse bi kitap bitirdim uyu bol bol

Oy masallah subhanallah Allah esirgesin nasil guzeller bahtlari omurleride kendileri gibi guzel olsun insallah
inşallah canım benim inşallah allah razı olsun ...

inşallah bebislerimizide sağlıkla kucagimiza alıp büyütürüz ablaları gibi..
rabbim tummm isteyenlere nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş birakmasin tüm isteyenlere tekrar tekrar nasip etsin âmin inşallah...

Canim bu soruna burdan yanit veremiyorum ne yazikki etik olmayabilir soliceklerim :))) gidip geliyim o zaman daha rahat cevap verebilirim :)

Tamamdir canım merakla bekliyorum

Doğum Anında belli oluyor ya genelde doğum şekli ( bazı durumlar hariç normal seyrinde giden gebelikten bahsediyorum. )

O yüzden şaşırdım

Hayirli haberle gel inşalah

Selamlar herkes nts girip cıkıyor ben girmeden direk doguma gidecem heral dedoktor bana ayın 9 na gün verdi gel diye

Tamamdir canım merakla bekliyorum

Doğum Anında belli oluyor ya genelde doğum şekli ( bazı durumlar hariç normal seyrinde giden gebelikten bahsediyorum. )

O yüzden şaşırdım

Hayirli haberle gel inşalah

Amin insallah canim Allah razi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…